Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
2.6.2008 14:39:54
Ahojte všeci !
Právě jsme se vrátili z třídenní návštěvy v prťavoulinké vesničce Chrudichromy u Boskovic, kde jsme byli na návštěvě u mého strýce a tety s rodinkou a kde jsem já šel mému bratranci za kmotra k biřmování. Byly to parádní tři dny, i když ta vedra tedy fakt děs. Do Chrudichrom se jde z Boskovic pěšky přes vysoký kopec cca 3 až 4 km a třeba já to šel včera 3x, tak jsem myslím řádně zhubl i přesto, že jídlo bylo opravdu bohaté a slavnostní. Děti vše zvládly vpohodě, cesta vlakem 2 hodinky tam a 2 zpět byla díky otevřeným oknům taky příjemná, jen naše Aňule, jak se ukázalo, nemá ráda tunely... Obrázky doplním později, teď jdeme vybalovat... Za R+S+V+A Rosťa |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
2.6.2008 12:37:34
Hezký parný den:teda holky vy máte,ale krásný dvojčátka.Když si představím,že jsem taky mohla mít tak nevím nevím jak byhc to zvládla.Já nemůžu posoudit ten věkový rozdíl,protože mám ještě 13letou a ta spíš pomáhá než by se hádala s malým.
Leni nabyla jsi náhodou na tom westernovým dni u splavu?Já tam jela s rodinou až kolem 17 hodin.Do té doby jsme byli na zahradě v bazénku. |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
2.6.2008 12:22:06
Ten bazén je fakt super! Co se dvojčat týče - mě nejvíc děsí ta představa, když začnou chodit, a každé poběží na opačnou stranu atp. To tak nakoupit vodítka (viděla jsem to u jedné maminky).... jinak moje sestra má teď taky čerstvá dvojčátka (narodily se začátkem osmého měsíce 8.3.), vždycky po telefonu referuje (žije v IT) co a jak.. Má výhodu, že jí pomůže tchýně, páč by jinak nenaspala v noci víc jak dvě hodiny. Tak sestra má noční, pak ráno přijde tchýně a ona si jde schrupnout. Jo, má dva kluky. Jednovaječný.
Jinak taky uvedu věk mého dítka - Michal, nar. 16.3.2006. ![]() |
| Simona H. | 68296 |
|
|
1.6.2008 22:22:02
Blanule....ten bazén, vypadá lákavě
![]() |
| Simona H. | 68296 |
|
|
1.6.2008 22:20:12
Holky...a v jakém věku máte tady děti?
Krista vím, že má dvojčátka lednátka .. |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
1.6.2008 22:08:39
A taky si myslím, že lepší dvojčata, než děti brzo po sobě. Přesně jak píše Krista-dvojky mají tak nějak stejné potřeby a nároky a dají se sesynchronizovat-aspoň relativně. Kdežto dvě různě staré děti.....
|
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
1.6.2008 22:05:16
Hojte!!! Tak k té nemocnici-my tam naštěstí byli jen jendou a to na dva dny-když mi Radim spadl ze stolu na zem (matce jedné šílené, neopatrné
) a byla jsem spokojená na výsost. Všichni neskutečně milí, ochotní. Opravdu super. Jen teda už bych tam raději nikdy nemusela ![]() No a na otázku, kterak přežíváme vedra, vám odpovím výmluvně...u dědečka a babičky....takto: Leontýnka skáče šipky a plavčí pod vodou ![]() A taky se baští a relaxuje... ![]() |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
1.6.2008 21:56:01
Adrien, myslím, že s dvojčaty je to kolikrát jednodušší než se sourozenci rozdílného věku. Ta moje děcka mají totiž dost podobné potřeby
|
| ADRIEN | 21343 |
|
|
1.6.2008 21:38:39
Leonie, že by (za pár měsíců) svoje??
![]() ![]() Ale představa je to krásná, no ne? Ale té práce. Obdivuju všechny maminky dvojčat, jak to zvládají. Já mám někdy co dělat, abych zvládla svého jednoho raubíře. Jak přežíváte ty horké dny? |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
1.6.2008 20:06:32
Jo a s fotečkama jste mi teda nasadily brouka do hlavy, nevěděla jsem, které mimi si mám pomačkat a poňufat dřív
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.