| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Šumperk

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 411  [Dalších 311 >>]
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 21:00:00
Verunko, mám blbej dotaz. Neupletla by tchýně ještě jednu? Pošlu ti penízky, jo?
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 20:58:27
Ahojky,
já už si ho objednala a poslala peníze. Znovu jsem to tady prošla, ale mají tu jen slunečníky, co se nám nehodí. Pak jsem v Plusu potkala kočárek a tam měli tady ten, co jsem objednala a měli ho na trubce asi stejné jako máme my. Ale ještě ti jednou dám odkaz, jakej jsem opravdu objednala, je ještě dražší, ale je to ten, co jsem vděla, takže mám jistotu, že se nám na ten kočár vejde. http://www.m i m i b a z a r.cz/foto.php?id=4774841
Jo, teď jsem teda kardinálně vytočená. Vezla jsem mámu domů a než jsme naložili kočár na zítra, tak jsem šla do kontejneru s tetrapakama a sklem, no málem mě odváželi, v kontejneru na ty tetrapaky byly plastový flašky a v kontejneru na sklo varná konvice:-((( Hlavně že se lidi pak vztekají, jak ty odpady zdražujou. No a pak jsem jela domů a předjížděl mě nějakej švéd na motorce a normálně mi rukou sklapl zrcátko. Já se ti tak strašně lekla, magor měl štěstí, že jsem nestrhla volant a neskončili jsme v sobě. Doma by si to nedovolil, kretén. Promiň, ale mě napadají jenom sprostý slova :-(((
Tak prej se má zhoršit počasí. No to je teda super. Klidně by takhle mohlo být až do září.
Elišce se v tom očkování zase udělal hnis, ale jak byla ve vaně a trošku se to rozmočilo, tak jí to zase vyteklo. Doufám, že se jí to už konečně začne hojit.
Tak já jdu ještě asi žehlit, ať se trošku uklidním, jsem fakt vytočená doběla.
Jo a ty čarodějnice jsou až v pět odpoledne, pitomci, taky to mohli udělat dřív :-((
veronika 12 let, 5 měsíců 64122
27.4.2007 15:52:55
Tak jsem se dívala na ty deštníky a pokud na nějaký nenatrefím osobně, tak si ho objednám. Ten co jsi našla ty by měl být kvalitnější. A má dost velké uchycení, takže by měl pasovat i nám.
27.4.2007 15:19:02
Ahoj ted jsem dala malou spát, počkám až přijede manža a jak se probudí , tak pojedeme do Rýmařova nakoupit, doma nemáme skoro nic. Dneska jsem Rozárce dala jen body s krátkým a lacláče třičtvrteční a bylo jí fajn. Dnesa postavili májku, ale žádny ceremoniál se nekonal:-D tady se slaví až kácení. Jo a tchýně upletla malé čepičku, tu kupovanou použíla jako vzorek a ted udělá různé barvy, tak můžeme střídat podle oblečení. Ty jsi koupila levnou čepičku, ta háčkovaná stála 116 kč. Je to dost drahé, když vidím jak to rychle tchýně měla udělané a řekla bych , že ta dělaná je možná hezčí. O tom těstu slyším po prvé ,nikdy jsem nic takového neviděla. Tak se ti podaří at mááááááááááááš moooooooooooc štěstí. Je doře že Eliška už má to Tbc lepší, jen at už to má zahojené drobek malý. Tak Melinko ahoj večer juknu. Jdu umýt nádobí, Kryštof poobědval a mazal ven. A ted nastoupí myčka(já) :-D Ahoj
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 11:11:47
Ahojky
já jsem v práci, tak jenom v rychlosti. To těsto je na Vatikánskej chleba štěstí. Týden se o to staráš, každej den tam něco přidáš, pak to rozdělíš na 4 části, 3 daruješ a 1 upečeš. No a ti další se o to zase musí starat. Dostala jsem to od ségry, ono je to taková normální buchta z kysanýho těsta, ale je to celkem dobrý. Ty si pak do toho přidáš ořechy, rozinky, čokoládu a tak.
Tak já zase valím, ještě do toho města. Nemám šanci kde jinde ten slunečník koupit, tak buď dneska ještě nějakej seženu, nebo ho musím objednat. Ach joooooooooo. Tak zatím papapapapa
27.4.2007 9:36:11
Meli a jaké těsto neseš do práce:-D
v
  • 
27.4.2007 9:33:27
Ahoj Melinko. Teda fakt tě obdivuji. Ty píšeš na všechny strany:-)))) Teda té tvoji neteři vůbec nezávidím, mně stačilo když z dvojek jsem najednou měla čtyřky. Na tu krev jsem šla kvůli těm vlasům. A už to mám za sebou a přežila jsem to bez ůjmy:-D Ještě že Kryštof je takový velký, protže jsem nemusela tahat malou sebou, za půl hodiny jsem byla doma a zvládl to bez problémů. Malá spinkala a když se probudila tak si povídala, taky je hodná že hned po probuzení nepláče hlady:-)) Asi ten deštník koupím někde osobně at ho nemusím vracet kdyby neseděl. Meli večer jsem si vzpomněla na Elišku, hlavně jí to nemačkej to nám kladli při očkování na srdce, to se nemá dělat. Strašně ráda bych se přijela podívat na ty čarodějnice, pokusím se Aleša zpracovat. Ale moc tomu naději nedávám, protože by přijel ve čtyři z práce a hned někam jet, to se mu asi chtít nebude a ještě ke všemu když ví že na druhý den jde do práce. Ale třeba to vyjde. Přes víkend si plánuji, že budeme něco grilovat. Tchýně nám vloni přenechala malinký kousek ze své už tak malinké zahrady, aby jsme si mohli udělat posezení a malé pískoviště. Tak jsme zrušili záhonky a srovnali to a zasadili trávu a ted čekáme až poroste. A pak si tam dáme stůl a židle a já tam budu přes léto s malou vegetit. Do té doby jsme nic neměli, chodili jsme otravovat ke švagrovi, ti mají zase zahradu velkou jak kráva. Ale si myslím, že jsme jim nebyli vždycky po chuti. Určitě tam chtěli být i sami, nikdy nám nic neřekli, ale já si to myslím. Jinak snimi vycházíme moc dobře. Tak melinko jdu napsat email třídnímu od Kryštofa, protže včera byly schůzky a já tam nebyla, tak se chci informovat. Jo a jak jsi psala o tom, že jsi přišla na to že toho nejlepšího chlapa máš vlastně doma. Já si taky myslím, že bych lepšího nenašla, už z toho důvodu že má rád Kryštofa, i když není jeho. Učí se sním stará se o něho ted si Kryštof stěžoval, že ho nějaký starší kluk v autobuse bije, tak Aleš šel a zatím ústě tomu klukovi domluvil. A zatím má klid. Takže ho brání. Prostě jiného chlapa bych nechtěla, i když někdy je taky na pořádný kopanec:-D A když mně někdy fakt s--e tak si říkám, at si vzpomenu jakého jsem měla ochlastu, který se o nic nestaral. Tak MEli ahoj
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 7:59:47
Jo a proč jdeš vlastně na krev?
Jinak Rozárce to strašně sluší. Mám pocit, že je celej tatínek, ne? A Kryštof je správnej brácha, pěkně ji drží. Já mám neteř, je jí 19 a té moc nejde Elišku držet. No ona je taky pravda, že chudák Pája má asi sedmičky prsa, tak to přes to jde opravdu špatně...
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 7:56:50
Tak jsem to musela napsat s mezerama. Zkopíruj si ten odkaz do prohlížeče a ty mezery vymaž.
No ale ještě se dneska půjdu podívat do města, jestli tam náhodou nebudou něco mít. Ještě zkusím jeden obchod. Víš, to je zvláštní, my tady máme 4 obchody kamenný s dětskýma věcma. V jednom prodávají věci od vietnamců, ve druhým takový levnější, ale já tam docela ráda chodila, jenže poslední dobou byly ty prodavačky trošku nepříjemný a nemůžeš tam zajet s kočárem. Ve třetím obchodě už mají kvalitní věci, ale taky dražší a když tam přijdu, tak tam musím hodinu stát, než si mě někdo všimne a vždycky se tam ty prodavačky vykecávají s někým známým. No a pak ten čtvrtej obchod, kde mají pro děti asi všechno, od oblečení přes kočárky (:-)), jídelní židličky po hračky. No a tam mi zase přijdou nejpříjemnější prodavačky, ale zase mají draho. I když včera jsem tam koupila čepičku za 30,- a to není taková hrůza. Pak je tu ještě několik sekáčů, ale tam většinou už nemají pěkný věci na takový děti jako je Eliška. V téhle velikosti je všechno dost zničený :-(
Elišce to z toho očkování přes noc asi vyteklo už všechno a naštěstí se jí pyžámko nepřilepilo, tak je to ok. Budu jí to asi mazat bepanthenem, už si na to nechá chytnout.
O těch čarodějnicích ti pošlu mail a i moje číslo, kdyby náhodou, nechci to tady psát tak veřejně.
Musím jít dodělat to těsto a nasáčkovat ho do práce. Tak zatím papapa
Milena Vepřková 49505
27.4.2007 7:50:50
Ahojky, Verunko,
tak já ho už našla, ale to je právě ten, co jsem ho zkoušela včera v obchodě a nenarvu ho na kočár, poněvadž máme silnější trubky. A to je moc silný nemáme, takže na to dej pozor. Je to tak na trubky do max. průměru 1,5 cm, možná ještě menší. Mají tam sice napsaný na dvoucentimetrovou, ale tu tak máme my a nevejde se nám to tam. Já si našla jinej, je o něco dražší, ale zase má látku s UV ochranou: http://www.m i m i b a z a r.cz/foto.php?id=5296934 Teď jsem zvědavá, jestli se mi to odešle :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 411  [Dalších 311 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.