| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jeseník

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 327  [Dalších 217 >>]
Marta+3 9418
16.3.2005 19:32:44
Andzi, plavání je pro děti od 1 roku. Plavání kojenců totiž musí splňovat přísnější hygienické předpisy, takže tady kámoška narazila, nesehnala bazén. Ale až bude mít Amálka rok, můžete začít chodit. Informace Ti posílám mailem.
andzi 18707
16.3.2005 14:31:22
Ahoj Marta.Dík za příspěvek.Ve Z.H.sa mi páči,ale stále si neak nemůžu zvyknúť.Asi proto že stále trajdáme medzi Slovenskom,Jeseníkom atď.Sme takový výletníci.Teraz sa zase chystáme na Slovensko a to sme sa pred dvoma týždňami vrátili.No,doma je doma.Prajem tvojim ratolestiam skoré uzdravenie.Psala si o kurzu plávaní.Chcela som sa ťa zeptat kde by som sa mohla viac dozvedieť o plávaní kojencov v Bělé.Moc ráda by som tam taky začala chodiť. Dík.
Anička,Martínek04,Tom07 18956
16.3.2005 6:48:46
Příští týden v pátek - by to bylo super! Na hodině se domluvíme.
Marta+3 9418
15.3.2005 20:47:33
Aničko, jak dlouho budete v Jesu? Tento týden jsme nemocní, ale příští by to už snad šlo, abychom se někde setkaly, třeba zajdem na pizzu...?
Marta+3 9418
15.3.2005 20:45:05
Ahoj Andzi, vítáme Tě mezi náma. To je hezké, samé sedmičky... Já mám taky sedmiletou slečnu, chodí do 1.třídy. Teď je nemocná, i Kuba, Anička už to prodělala minulý týden. Snad se to brzy přežene a budem všichni zas O.K. Jak se Ti líbí ve Zlatých? Napiš nám něco o sobě, když budeš chtít. Já jsem přímo z Jeseníku.

Papajano, chtěla jsem se kouknout na ty fotečky, ale nemám oprávnění, jsem "anonym" :-(

Ani, přeju Ti ať je vše dobré, Martínek ať si zvykne. Je to nanic, neumím si představit dát A. do jeslí... no jo, ale když to jinak nejde... Už jste přestěhovaní? Můj brácha v Praze taky uvažuje o tom, že bude stavět, hledají pozemek někde u Berouna (v Praze je to samozřejmě nemožný...). Objevila jsem dobré diskuse na www.living.cz je tam spoustu zajímavého ohledně stavby a bydlení...
My teď horečně vyřizujem stavební povolení, v dubnu bychom už chtěli začít stavět.

Koncem měsíce kamarádka zahajuje kurzy plavání pro prcky, tak budu chodit s Aničkou a pak i s Kubou. Jsem zvědavá, mělo by to probíhat v Relaxcentru v Bělé.
andzi 18707
14.3.2005 22:22:09
Ahoj. Četla som vaše príspevky a tak by som sa k vám rada pripojila. Som nová mamka zo Zlatých Hor. Mám dve deti Adélku 7.let a Amálku 7. mes. Pochádzam zo Slovenska, ale ve Zl. Horách byvame už sedem rokov. Tak zatím čau a majte sa :-)
Anička,Martínek04,Tom07 18956
14.3.2005 10:29:14
Ahojky!!! Tak Martínek si těžžko zvyká. Jsem zvědavá, jestli to zvládne. Chjo. Do práce musím, jsme finančně totálně vyčerpaní a jsem zvědavá, jak to dopadne s tím bytem.
Holky - jedeme ve čtvrtek - příští - do Jesu. Nechcete se v pátek před Velikonocemi sejít? Moc ráda bych Vás viděla.
papajana 19957
12.3.2005 9:26:01
http://rodina.cz/brezen04
papajana 19957
11.3.2005 22:39:04
Kubajs je v ikonce (to mu byly asi 4 měsíce), Janička je už slečna. Jsme na březňátkách.
Marta+3 9418
11.3.2005 21:30:31
Papajano, foto je z naší dovolené v Zakopaném (polské Tatry), není to Jeseník, ale tady to vypadá podobně, jen hory jsou nižší. Za Zlatých Hor je to do Jeseníku autem necelá půlhodinka odhaduji. Je tam jen základní škola, v Jesu je pak toho víc (gympl, hotelovka, masňácké učiliště...). Mrkni na www.zlatehory.cz, tam toho zjistíš víc. Je tam vlakové nádraží, takžer do Prahy se dostaneš v pohodě vlakem, i autobusem - ale vždycky s přestupama. Cheb, ta je teda pěkná dálka, to se musí nechat.... Přihoď sem fotku těch Tvých svištíků, jsou to 2 kluci? My máme Magdalenku (7), Kubíka (5) a Aničku (1,5). Pár fotek můžeš vidět na rodina.cz/Kuchejdovi
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 327  [Dalších 217 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.