| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
26.7.2005 10:54:15
Este k tym psom, u nas je to uplne rovnake ako tu spominate. Lucka je z nich uplne hotova, ci velky ci maly. A okrem psov nahaname po sidlisku aj holuby, tie ju tiez dost bavia :o))
Ozaj, maminy, neviete poradit? Zhaname do detskej izby na okno roletu - taku co sa montuje priamo na kridlo okna, je vo vodiacej liste a ma nejaky pekny detsky motiv. Viem, ze take existuju, videla som ich na vystave v Nitre, ale neviem kde ich zohnat :o(( Taktiez zhaname do detskej izby na stenu borduru (pas tapety) s detskym motivom. Lenze ja neviem o ziadnom tapetovom obchode v Blave alebo okoli, okrem Hornbachu. Ak by ste vedeli dat nejaky tip, budem velmi rada. Diky. Aduska, kde a ake topanky ste kupili Miske? Ja tiez uz nejake zhanam, ale nic poriadne neviem zohnat. Zatial sme jej kupili len jedny v Auparku na poschodi. Je tam taky malinky obchodik cisto len s detskymi topankami. Maju tam skutocne krasne topanky, len aj tie ceny su dost vysoke podla mna. Tie co sme kupili stali 890,-, co sa mi zda celkom dost za "obycajne" sandalky. A Lucke sa tak strasne pacia, ze si ich chce stale jest. Takze jej na nohe dlho nevydrzia, hned si ich vyzuje a strka do ust. |
|
|
26.7.2005 10:41:59
Ahojte :o)
Takze ja vas tiez obcas citam, len nestiham pisat. Vacsinou ked pracujem, tak si precitam co mate nove a vzdy si poviem, ze potom napisem. Ale na to uz vacsinou neni cas :o( U nas je par noviniek odkedy som tu naposledy pisala, myslim. :o) Hovorime mama, baba, ne, ... vieme si "vydupat" svoje.... chodime popri nabytku, po styroch lezieme strasnou rychlostou, mame konecne treti zub, nastrelene nausnicky!!!, na viac si nespomeniem :o) Od soboty ideme na tyzden na dovolenku, uz sa tesim. Je to sice len na Oravu, ale mna aj to potesi. Stale zvazujeme, ci ist aj k moru... Aha, este mame doma nove okna a teda vsade strasny bordel :o((( Teda nie spinu ale veci neulozene na povodne miesto. Ale nejako nemam cas to vsetko dat do poriadku, takze ma to caka po dovolenke. Mamulik, tiez som ta uz dlho nevidela. Ale to asi preto, ze mas deti prec a tak nechodis na dvor. Ja som tam inak takmer kazdy den (okrem vikendov) a nikoho tam nie je. Vsetci asi dovolenkuju. Vlastne Maja tam obcas pride. Takze od nas asi tolko. |
| *S | 15300 |
|
25.7.2005 9:24:10
A keď píšeš o psoch, tak včera sme stretli Írskeho vlkodava a to bola láska na prvý pohľad. Pinkol jej do čela nosom a bola úúúplne šťastná.
|
| *S | 15300 |
|
25.7.2005 9:22:43
Aduska ahoj, myslím, že sme tu už nikoho dávno nevideli. Ale na Haff som myslela tiež. Kedyže sa to mala sťahovať?
To je Mišička šikovná. Normálne nás dobieha. Aj my máme len 8 zubov, ale ďalše sa už belejú pod ďasnami, au to bude bolieť. Čo sa týka chodenia, je stráááášne opatrná. |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
24.7.2005 20:44:42
Ahojte,
my sme boli s malou dlhsie u mojich rodicov,nech si uziju vnuca. Mame 8 zubkov,nakupili sme topanocky a ucime sa chodit. :-) Dnes sme boli na nakupy v Auparku-v Nexte a Mothercare,ked uz su vypredaje.Mali sme krasny den,boli sme strasne pysni na nasu Misicku,ked sa nad nou kazdy rozplyval,aka je krasna, drobna a ze uz chodi.Zbohom moj chrbat,boli a boli.... :-( No proste sa uz nenudime,nahaname vonku havinkov,Miska sa ich ani trochu neboji,ci doga,ci malamut :-),ci jej kokrspaniel skoci do tvaricky.Len vyska od nadsenia.Je to uz hotovy maly hravy cloviecik.A pekne blaboce mama,baba,tata,didi,sama seba vola "Ka".....A tiez rozprava zo sna.No snad to v skratke staci :-). A kde je Haff,uz som ju tu dlho nevidela? |
| *S | 15300 |
|
24.7.2005 13:59:15
Ahoj, ja vždy nakukujem a nepíšem. A pritom som doma. Oslávili sme prvé narodeninky, vložím fotečky do denníčka, keď to stále nejde do diskusie.
Všetci si tu užívajú dovoleniek, my tento rok nikam nejdeme, možno tak na víkend do Tatier, ale musí byť pekne. Inak si užívame okolo domu, ovocíčko na záhradke, Emilinke všetko chutí, už môžeme papať všetko, lebo je bez atb. Dlho mi nepila a teraz sa konečne naučila, tak mám z nej samú radosť. Kojím už len ráno a večer, čo je u nás veľký úspech. |
| Mary... | 7950 |
|
|
22.7.2005 9:33:29
Ja tu som, ale som sama s Matejom, chystam sa malovat spalnu, okrem toho beham pre neho kazdy den na Kolibu,je tam v dennom tabore pri konikoch, takze aj tak mam pocit, ze sa dost nahanam. Cez vikend sa nam konecne vrati tatino zo sluzobky, takze sa tesime, ze budeme spolu.
Reni, diky za priatela, teda mas to pekne naplanovane. Petko je fesak, rastie ako z vody (alebo zeby z mlieka) ;o). Zuzi, a ty co, uz davno som ta nevidela. Posledne som stretla tatka s malou, ze vraj pracujes ;o). |
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
20.7.2005 8:26:38
nikde ani noha....odo dneska do pondelka som v BA pre zaujemkyne ma moje cislo na barak Zuzka
pusu L |
| Renítko | 6264 |
|
|
12.7.2005 20:51:48
Ahoj, tak aj ja strucne:
Na dovolenkach budem skoro cele leto, v juli ideme s Lesikou na dva tyzdne na nas domcek do Tatier, v auguste na dva tyzdne na ich chatu na Ruzinu (bez chlapov lebo ti setria dovolenku na prace na domcekoch (a moj na dovolenku v Chorvatsku, kam ideme v septembri, takze nudit sa nenudime :o) Petko ma dnes 20 tyzdnov, necelych 5 mesiacov...dnes mu vykukol stvrty zub...Takze mame dve dolne jednotky a dve dolne dvojky...celkom 4 kusy dole a ziadny hore, proste sme horne jednotky zatial vynechali :o) Mame za sebou ockovanie, 21.7. nas caka druhe... Vazi 6800g a meria uz 70cm...je to strasny dlhan, tie dlhe dupacky uz zacinaju byt srandovne, myslela som ze 74 uz nebudeme kupovat, ze tolko bude mat v roku a vtedy uz nebude "dupackovat"... Krasne sa pretaca na brusko aj naspat, stahuje nozicky pod seba a vystrkuje zadocek...v ikonke mam aktualny obrazok... Stale je nastastie zdravy ako buk, netrapi ho brusko, krasne papa a spinka, trapia ho akurat zubky ale tym si prejde kazde :o) Pa-pa po prazdninach :o) |
|
|
12.7.2005 11:28:10
Ahojte. Tak sa konecne hlasim aj ja k slovu. My sme sice nedovolenkovali ale zato nas tato bol 3 tyzdne v Norsku. Sice pracovne, ale aj tak. Takze som tu bola na vsetko sama a tak som nemala velmi cas pisat.
A co je u nas nove? Lucka uz sa v pohode postavi a chodi okolo nabytku, taktiez vie zliezt opat potom na zem. Pozna svojho macka a knizku, takze ked ju poslem po ne, tak ich v pohode najde. A este vie najst mackove oko :o)) No a taktiez som prestala studovat literaturu ohladne toho, co jej mozem a nemozem davat jest. Takze pomali davam vsetko - chlieb, rohlik, jogurt, syr, jahody, melon, ceresne.... samozrejme nedavam cokoladu a podobne hluposti :o)) Od nas nateraz asi tolko. Idem jej nachystat obed. pa-pa |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.