| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Západní Slovensko

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 3977  [Dalších 3707 >>]
*S 15300
24.5.2005 8:46:40
Aduska, tak teraz už chápem, prečo každý chváli moju doktorku. Ona okamžite koná, posiela na vyšetrenia len aby sa niečo nezanedbalo. Absolútne nesúhlasí s názorom, že teploty sú normálne. JAsne, že to môže byť zo zúbkov, ale k tomu vysvetleniu sa ona neuchyľuje. A ja som rada, pretože bez nej by sme mohli dopadnúť fakt zle. Teraz mám doma zásobu skúmaviek a ak by stúpla teplota, okamžite volám nefrologičke (tiež je super) a nesiem moč na mikrobiológiu.
Zuzana + Lucka 7.10.04 17616
23.5.2005 10:59:44
Ahojte, tak sa konecne hlasim. Od rana nakukujem, ale dnes bola Lucka extra protivna, tak som nemohla napisat skor. Od siestej je hore a az teraz, na 150 pokus mi konecne zaspala. A to uz od rana stihla byt 3x pokakna (prebalovanie zazitok ako vzdy), svacla si celo do hrany stola, zjedla kus casopisu, hodila si na hlavu koniec predlzovacky (3zasuvku) a potom do nej strkala prsty a pustala sliny. Ja uz som bola tak vytocena, ze keby teraz uz nezaspala, tak neviem...
V rozculeni som volala manzelovi (musela som sa na niekoho vykricat), nech si zoberie dovolenku, ze musime vypratat detsku izbu, dat tam Lucke koberec a bude tam mat len hracky a postielku a tam sa bude hrat, tam si neublizi. A on asi pocul ako som rozculena, tak neprotestoval. I ked je mi jasne, ze tie veci (pisaci stol, dvojsedacka, susic na pradlo a kopy "somarin") odtial nemame kam dat, takze to vypratanie je nerealne.
A este aby toho nebolo dost, chcela som si teraz rychlo umyt hlavu ale miesto teplej vody nam tecie nieco studene a zltohnede :o((((
Mary... 7950
23.5.2005 10:26:47
Predsa ho vsetcia oslovovali "pan riaditel" ;o). A dufam,ze si to dobre pamatam...
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 15964
23.5.2005 9:22:40
NO clekom to slo, hlavne v nedelu sme boli pri Moste na Zelenej vode zbierat kamienky na vypnutie stanovej plachty a liningu na teepee. Bolo krasne a my sme boli bez dietata. Len vecer na Davida dopadla unava a bol protivnik.
To by ma zaujimalo ako si mojho otca identifikovala.
Mary... 7950
23.5.2005 9:07:49
Samy to neva, fakt sme si to uzili a spomenula som si na teba, az ked sme stretli tvojho tatka.
Dorazili sme tam asi o pol jedenastej, presli co sa dalo, decka kreslili, sutazili, vyrobili si odliatok trilobita a amonita, dokonca sme pocuvali aj prednasku o jastericiach a hadoch na slovensku. Bolo to skor pre take vacsie deti, ale aj tak to bolo fajn, ved sme tam stravili skoro tri hodky. Potom sme si dali svacinku na nabrezi, presli sa po starom moste do Petrzky, zastavili sa tam na pizzu, potom sad J.Krala, Aupark a domov sme prisli nejak po siestej. Proste hotovka. A vcera sme boli na Strkovci.
Dufam,z e aj vy ste si pekne uzili vikend.
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 15964
23.5.2005 8:43:07
Ahoj dievcata.

Mamulik prepac. Bola som odviezt Davida na Kolibu a ten tam nastastie predtym nez sa spustil dole tym kopciskom na Zeleznu zistil, ze ma zlomenu osku v zadnom kolese, mohol z toho byt hrozny pad s bohvieakym zranenim. Takze stastie. Museli sme s tym do obchodu s opravou v Karlovke a nez sa to vsetko doriesilo bolo po jedenastej. Tak som to vzdala a isla domov, ale aj tak mi Vinko zaspal v aute sice len na niekolko minut, ale potom uz nespal az do vecera.
Dufam, ze ste si to uzili aj ked to pocasiu bolo skor na kupanie nez na muzeum.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434
23.5.2005 8:10:44
Slavka,ta nasa doktorka nie je ziadna vyhra,musela som ju k vysetreniam v podstate dohnat.Az ked som tam vyslala manzela,nech ide on tak sa asi zlakla :-(.Furt hovori,ze take male deticky castokrat mavaju teploty bez priciny,co sice moze byt pravda,ale nemusi...
*S 15300
21.5.2005 20:58:20
Aduska, tak to je nepríjemné a nie je to žiadna sranda. A prečo niečo nenasadili už skôr? Veď to je šialene dlho 2 mesiace. A hlavne, keď tam našli baktérie. Nemôže to byť dôvod toho Miškinho plaču? Spomínam si, že sme to riešili nedávno, že aj tvoja mamina sa nad tým pozastavovala. ak má nejakú infekciu v močových cestách,tak to môže bolieť. Ale je dobre, že vás poslali na nefrológiu. Mňa nefrologička sprdla, že som určite nebrala stredný prúd a neumyla ju poriadne pod tečúcou vodou a ja som si myslela, že áno. Ono sa tam vždy nejaké tie baktérie objavia. Hlavne daj tú skúmavku okamžite do chladničky, prípadne do sáčku s ľadom, nech sa tam už nemnožia ďalšie. ale to ti už určite dr. povedala. A určite mnoho iných informácií. Tak nás informuj o priebehu.

Nám sa to hneď prejavilo veľmi vysokými horúčkami a zimnicami, takže sme leteli hneď. Ale zápal bol na ľadvinách, tak to preto.

Som sa tu rozpísala, ale nedalo mi to. Tie 2 mesiace mi nedajú spať.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434
21.5.2005 20:15:23
Slavka,uz si spominam,hlava derava...
My mame teploty uz dva mesiace v kuse,brali malej krv,vsetko je ok,v moci jej viackrat nasli nejake bakterie,tak nas pediatricka poslala na nefrologiu,a tam sme zase vyfasovali skumavku :-(.No dufam,ze nic nenajdu.Ako sa u vas ten zapal prejavil?
*S 15300
21.5.2005 16:48:55
Aduska, mali sme zápal ľadvín. To bolo na začiatku, ke´d som sa prihlásila do tejto diskusie a hneď na druhý deň sme skončili v nemocnici. A teraz ešte stále doberáme udržovacie atb a za mesiac máme kontrolu.
A prečo chytáte vy? Je to umenie, čo? Stredný prúd, hmmmm, brnkačka.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 3977  [Dalších 3707 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.