| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Západní Slovensko

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3977  [Dalších 3917 >>]
Mary... 7950
9.5.2006 10:00:25
aj ja zdravim po dlhej dobe...nestiham skoro nic, klasika....deti, praca domacnost, povinnosti a stale dookola...
Aspon so Zuzkou a Luckou sa stretneme obcas na nasom ihrisku a pokeciame, je to fakt fesanda (posledne v tej zelenej sukienke, bola uplne uzasna ;o)))).

tak sa drzte a nech sa vam vsetkym dobre dari ;o)
*S 15300
5.5.2006 12:33:43
Zuzka, ďakujem za odkaz. Ten som kedysi tiež našla ale nenapadlo mi to pustiť Emi na skúšku. Celkom sa jej to pozdáva. Nevieš, či sa dajú tie Cd kúpiť aj normálne v obchode v Blave? Žeby som poslala ocina a bolo by po probléme s posielaním.

Je to fakt príjemne nahrané a naspievané, aj mne sa to páči. Mám totiž nejaké CD z Pampersiek a to mi teda už poriadne píli uši. Ale je tam Kukulienka a to musíme spievať denne. Ostatné som jej už zatajila, inak by som sa asi zbláznila. :o)))

Erika ahoj. Rozbehlo sa to a zase spomalilo?

Aduška, tak prajem príjemné plánovanie nového bytu.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434
4.5.2006 14:40:29
Ahojte,

skor sa mi nedalo odpoved - rozbila sa nam mys a bez nej som akosi stratena.Manza sa ju pokusal dat dokopy ale vecer este letel do obchodu a kupil pre istotu rovno aj s klavesnicou.Tak uz mame tretiu :-).

Zuzi - byt sme kupili v TT,4izbak - i ked este pred mesiacom sme boli presvedceni ze ideme stavat dom, uz sme dokonca mali aj vybraty pozemok a typ domu.No ale akosi na dedinu nechceme ist, tak sme to vzdali.
Ja sa na prerabku celkom tesim, manza ma kopec kontaktov z roboty - s radostou mu chlapi dojdu vsetko porobit, vraj je to pre nich cest :-).Nemas nejake fotky z vasho bytu niekde na nete,alebo mi nemozes poslat nieco mailom, pls?
S Ketke sme v kontakte cez MSN, to by si mohla mat - ICQ nepouzivame.
Mirka sa ma dobre, teraz boli 2 tyzdne v Madarsku (sluzobne s manzelom) - ale odvtedy som s nou este nehovorila, dokoncuju dom, tusim na jesen by sa chceli stahovat.

Jaj, este k pohotovosti - v TT nas zobrali, aj sme boli 2x, aj predtym u nasej detskej, ale proste nam akosi nepomohli, no "super" pristup.Na Kramaroch to bolo neporovnatelne. Uz ani nemam chut sa k tomu vracat, je to na dlho - ale Misenka je uz opat zdrava a nekonecne ziva :-).A to je podstatne :o.

Slavka, my CDcka nemame kupene, akurat co sme dostali ako darcek z casaku, a tie teda pustame stale, hlavne videoklip sa Miske paci a nadsene tancuje a tlieska.No a asi su to nejake ukazky alebo vyber od Canakyho a Podhradskej.
Erika a Peťko 20613
4.5.2006 0:34:43
jéééj, diskusia sa rozbehla? :o)
Zuzana + Lucka 7.10.04 17616
3.5.2006 12:55:16
Slavka, tu mas link, kde su aj ukazky niektorych pesniciek. Skus si to vypocut a uvidis, ci sa ti to paci alebo nie.
http://www.rodinka.sk/user/view_page.php?page_id=98465
*S 15300
3.5.2006 9:21:14
Ahoj Zuzka, tak tieto pesničky som už niekedy dávno objavila na babetko.sk a myslela som, že by mohli byť pekné. Tak keď doporučuješ, idem na to. Objednám ich do Blavy a možno sa ich niekedy dočkám. U nás teraz letí Beatles, pardón Bíšoš. Emi je do nich zamilovaná od narodenia. :oDDD No,ale hodilo by sa niečo slovenské. :o)
2.5.2006 13:54:19
Ahoj Slavka.

V Brne sme naozaj boli, aj sme dobre nakupili :o)))

Co sa tyka CD s pesnickami, ja som kupila Lucke dve - Richard Canaky a Maria Podhradsa = Detom, a druhe je -//- = Detom 2. Na kazdom je asi 30 pesniciek a my ich pocuvame od rana do vecera.
Tu je link, kde sa daju objednat, ale najdes ich urcite aj v inych e-shop: http://www.richardcanaky.sk/?okno=shop/shop.php
Dokonca uz vyslo aj Detom 3 a tam su pesnicky anglicke.
*S 15300
28.4.2006 21:00:49
Ahojte, aj ja niekedy nakukujem a sem tam vás objavím v iných diskusiách, tak si spomeniem. Napr. som dnes zistila, že sa Zuzka zajtra chystá do Brna na nákupy. To som ale špión, že? :oD

My sa máme fajn, pomaly budeme oslavovať 2 roky. Hrozne to letí a začína to byť sranda, keď sa už s tým malým stvorením človek normálne porozpráva, vymýšľa hlúposti, smejeme sa.

Chcela som sa vás spýtať, či nevyšli na Slovensku nejaké pekné CDčka s pesničkami pre detičky. Vždy, keď som v Blave, zabudnem preskúmať trh. Tak poraďte.
28.4.2006 13:56:14
Aduska,
este som zabudla.... co ste behali po pohotovostiach? A preco vas v TT nezobrali? Kvoli strajku???
28.4.2006 13:52:05
Ahoj Aduska.
My sa mame tiez dobre. Lucka je velka neposedna a ukecana baba :o) A tiez sme ju uz raz dali na dva dni k mojim rodicom, ked som dokoncovala danove priznanie. Zvladla to uplne super, to ja som bola na tom horsie. Ale chcem ju tam teraz davat castejsie, nech si zvyka.
Byt ste kupili opat v TT? Teda, to stahovanie a zariadovanie ti teda vobec nezavidim. A ak budete aj prerabat.... som rada, ze to uz mam za sebou.
Skus sem poslat aj Ketke, nech viem, co maju nove. Strasne casto na nu myslim, hlavne ked pozeram Rodinne puta, ale nejako nemam velmi cas jej napisat aspon sms.
A co Mirka, ako sa maju oni?
Skoda, ze mne ani to ICQ nefunguje. Ja sama si to rozchodit neviem a manzel nema velmi cas. Mohla som s vami kecat aspon tak.
Skusim hodit nejaku fotku, len musim najprv zmensit.
Tak zatial pa-pa.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3977  [Dalších 3917 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.