| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Západní Slovensko

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3977  [Dalších 3887 >>]
Tara zelená 3598
13.8.2005 14:31:53
Ahoj holky! Už jednou jste mi tu dobře poradily ohledně sterilizace na Slovensku, tak se na vás o5 s důvěrou obracím :)
Už vím, že starilizace ve Vaší zemi je možná, tak bych se ráda spojila s nějakou nemocnicí (klinikou), která to provádí. Nejlépe asi v Bratislavě. Moc vás prosím o kontakt a případně jména lékařů. Díky!
*S 15300
3.8.2005 20:07:14
Miške gratulujeme! vidím, že je fakt rýchlik. My robíme prvé samostatné krôčky až teraz. Behá medzi nami, sem tam sa jej podarí do priestoru, ale najrýchlejšie je to predsa po štyroch. A hlavne najbezpečnejšie. Ona je fakt extrémne opatrná. Do ničoho sa neženie. Aj keď niečo nové vidí, tak to chvíľku skúma, potom sa jemne dotkne prstíkom a keď poviem, že nie, tak naozaj sa stiahne a nechá to tak.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434
3.8.2005 14:40:21
Ahoj holky,

ideme sa iba pochvalit,mam taku velku radost,no neda sa to ani opisat!Miska dnes urobila svoje prve SAMOSTATNE KROCIKY!!!!!!! Ludia,ja som plakala ako mala,slzy som mala ako krokodyl :-).
Myslela si ze ju drzim,vzdy chodi okolo gauca,ked pride na koniec,uz vie ze ju chytim a ide sa.A teraz som mala ruky iba nachystane pri nej,nechytila som ju - a ona isla!!!!A o chvilku zas!
Divim sa,ze je taka opatrna,asi keby sa tak nebala,uz to davno skusa.no aspon do niecoho sa nevrha bezhlavo :-).No myslim,ze na to ozajstne samostatne chodenie si este pockame,chrbat dostane poriadne zabrat dovtedy,au au au.A idem trochu oddychovat,uz som z nej od rana grogy.
Renítko 6264
31.7.2005 17:57:06
Ahoj!

Tak sme sa dnes vratili, Tatry su za nami, bolo tam krasne ale rovnako teplo ako tu - horuco ako v pekle...Lesikin Jakub aj Petko sa napriek natieraniu kremikmi krasne opalili, aj my dve trosku...

Petko sa krasne plazi, dostane sa uz kam chce, mame uz 6 zubkov vonku a prave sa nam prerezavaju dalsie dve...auuuu... :o(

Uz som nalozila pracku, mam tam peknych 5 kopok...tyzden budem prat zehlit upratovat a ideme dalej... :o)

Pekne prazdniny dovolenkujucim aj nedovolenkujucim :o)
*S 15300
28.7.2005 20:59:16
Hihi, starým mobilom Emilinku neoblafneme. Ten leží nepovšimnutý. Musí to blikať. Ale má svoj z Chicca a ten je krásny, každé tlačítko hrá inak a a celkom decentné melódie. Tak ten je niekedy lepší než náš. Drží ho a hovorí Há.
27.7.2005 14:15:53
Zabudnla si na take krasne topanocky? :-o
Jorgurt nam doktorka povedala,nech radsej vyckame do roka - ale vzhladom na moj nazor na doktorku asi urobim po svojom.Takze som Miske parkrat dala jorgurt,tu bielu Activiu s hroznovym cukrom,ine by nezjedla - nesladene.
Hracky:Miska ma vlastny ozajstny mobil (stara Nokia) aj vlastnu klavesnicu,dialkove sa snazi ukradnut nase :-).Ale miluje plysovy mesiacik,najnovsie aj fazuloveho havka - bez toho sa nepohne nikam,nosi ho v zuboch- a to auto ju celkom bavi.Vzdy mi ho donesie,ked sa opytam kde je auto,dokonca sa don snazi hadzat kocky,vozit havka....Ale najviac vedie chodenie a vstavanie popri vsetkom co je len trosku zvisle,uz som na nervy,aj ked stojim nad nou,neustriehnem ju pri jej rychlosti.

Slavka,dik za radu - omrknem stranky :-).

MMch,Zuzi,vcera tu bola Mirka aj s malou :-).
*S 15300
27.7.2005 11:14:29
Dievčatá, keď tak pozerám ceny botičiek na Slovensku, nechcete si radšej zájsť do Čiech? Teraz má Baťa výpredaje a dajú sa kúpiť aj za 300. Mrknite na Baťovské stránky. Predávajú ich aj cez net. Normálne v obchode tu stoja maximálne 600. Hovorím teda o certifikovaných.

Zuzi,keď sa pýtaš na jogurty, tak u nás najviac chutí Hollandia. Inak je vhodné začínať čistými bielymi Bio. Ale u nás neprešli, tak sme vyčkali a tie ovocné sú ok. Ešte bola shopná zjesť bielu Activiu osladenú hroznovým cukrom.
Zuzana + Lucka 7.10.04 17616
27.7.2005 11:05:25
Aduska, pozerala som si vas album. Pekne fotecky :o) A tie ruzove topanocky mame aj my, Lucke ich kupila babka. Akurat som ich dobre odlozila a uplne na ne zabudla. Dik, ze si mi ich pripomenula :o))) Tiez som si vsimla, ze chodime nakupovat do rovnakych obchodov. Nase deti maju strasne vela rovnakych hraciek :o)))) Ale aj tak su tie najoblubenejsie klavesnica, mys, varechy, mobil, kluce, dialkove ovladanie,........ co tam po nejakych kockach, hrackarskych mobiloch, plysakoch, babikach, autickach,.......
Este som si na jednej fotke vsimla, ze davas Miske jogurt alebo sa mi to zdalo? Ak ano, aky?
26.7.2005 22:02:48
Zuzi,presne v tom obchodiku v Auparku - nase stali "len" 850,- :-).Ale jedny obycajne kupila mama v KE za necele 4 stovky,tiez su pekne - mam foto v albume.
*S 15300
26.7.2005 12:11:16
Zuzka, neviem, či je v Blave Obi ale tam mali vždy pekné bordúrky. Teraz tam majú aj obrázky s Medvedíkom Pú na steny.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3977  [Dalších 3887 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.