Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| A + 1 | 120791 |
|
|
7.12.2011 22:51:53
Syn je má 2 roky a těším se, až je jednou odložíme. Jsou to ty skořepinové,
jiné prý nemají význam. Máme docela problém se sháněním bot. Loni se mi stalo, že měl na noze snad 20 párů bot a žádné mu nebyly. Jak jsou vložky vysoké, tlačí ho nárt a je jedno, zda jsou boty zavazovací, nebo na sucháč. Podle ortopeda můžu kupovat i obyčejné boty, kdž do nich budu dávat právě tu vložku. Ale oni mu stejně nejsou. Jinak je udělali do týdne a doplatek byl 400,-Kč. Nárok na nové za 1/2 roku. |
| Ivča+2 děti | 100033 |
|
7.12.2011 22:44:58
Máme pro dceru, platili jsme asi 120,-. Speciální boty nepotřebuješ, ale boty se mají kupovat až po odlitku, neboť často pak tam ty vložky nemůžeš narvat (zvlášť vršek se hrozně roluje). Do bačkůrek to fakt nedáváme, resp. máme jedny vložky a necháváme je v botách na ven, protože vyndavat to při každém přezouvání by byl vopruz.
Vložky jsem dostali do 14 dnů od zaměření. |
| rišulka | 117642 |
|
|
7.12.2011 22:25:21
omluva! - do vaření to fakt nepatří
![]() |
| rišulka | 117642 |
|
|
7.12.2011 22:24:54
Dnes jsme měli poslední rehabku (zatím, uvidíme po KO v lednu) a dostali předpis na orto.vložky podle indiv. odlitku.
Máte někdo? Jak je to s pojišťovnou nebo budu platit a kolik? Pasuje to do všech bot (zimní máme ok, ale nemám na to kupovat nějaké zdravotní, taky ne všecky jsou ideální - dle rhb.dr. jsou tvrdé, takže prostě podle sezony, do tenisek, papučí atd.)? Jo a když se tam objednáme, jak dlouho to pak trvá? |
| katka |
| • |
1.11.2011 19:49:59
myslíte že opravdu speciální vložky do bot fungují?
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
26.10.2011 16:25:28
no, já mám předčasně nar. dceru,začala chodit až téměř ve dvou letech. každopádně rhb,kde nás sledovali od nar. nás poslala na ortopedii pro vložky,že jí padá u jedné nohy klenba dovnitř..pan ortoped se podíval,chodila v tu chvíli tři měsíce..neřekl nic v tom smyslu,že je to nutné..prostě na popud od rhb předepsal.chodíme pro vložky na míru (ne z odlitku) každý půl rok. už druhým rokem. no,já osobně žádnou změnu nevidím. každopádně pan dr. také nikdy nic neříká,že by to bylo něco špatného nebo tak. napíše vložky a nazdar-přitom je vyhlášený,tak nevím..
jinak sousedka byla se synem také a nějakého špičkového ortopeda kvůli plochým nohám. nosili už vložky od jiného a tento prý špičkový jí řekl,že je to nesmysl rvát dětem tyhle vložky do bot..tak PAK SI VYBERTE...teď tam máme někdy zase jít,tak jsem zvědavá..chci se zeptat,zda je nějaké zlepšení nebo zda je opravdu nutné to nosit,když jsme tam šli jen na popud rhb,která posílá mi přijde pro jistotu snad každého.. jinak ploché nohy-které malé dítě plochou nohu nemá? já tedy osobně myslím,že malé děti plochou nohu mívají .přeci jen,mají tam ještě tukové polštářky a tu nožičku mají ještě jinou.nebo ne? |
| Králíček4 | 103415 |
|
|
26.10.2011 15:23:28
Synovi taky přes loňskou zimu začala padat nohy jako dovnitř a začal stáčet i spičku,měl 5 let.Dostal ortopedickou vložku na míru,ale ortopedka říkala,že to vždy nepomůže,taky se mi zlepšení moc nezdá.A co tedy změnit ortopeda!
|
| Suza007 | 91095 |
|
|
26.10.2011 15:21:11
Když jsme byly s dcerou na tříleté prohlídce, tak nám doktorka řekla, že má ploché nohy a poslala nás k ortopedovi. Ten nám napsal vložky do bot (dělali nám je na míru, ale ne z odlitku), o cvičení nic neříkal a tuším za půl roku na kontrolu. Prý se to časem srovná. Tak uvidíme.
Být Tebou asi bych zkusila jiného ortopeda. |
| hokkaid | 108275 |
|
26.10.2011 15:17:27
Jiného doktora a určitě s boty s atestem.
|
| Jitka+Martínek7/08+Tomášek7/10 | 86745 |
|
|
26.10.2011 15:13:57
Nás vyjdou vložky na míru (700,-Kč) zbytek hradí VZP.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.