Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
30.3.2010 8:48:55
Dala jsem tenhle dotaz sem, protože možná má můj problém spojitost s plochýma nohama. Mám určitě špatné postavení nohy (nebo jak to napsat). A asi od toho i kuří oka, protože můžu mít boty jakékoli a už se mi přes deset let dělá kuří oko na levé noze. Doteď to šlo, chodila jsem každé tři týdny na vyndání oka, protože se mi vždycky za tak krátkou dobu zase udělá. Když mi ho na pedikuře vyndavají, tak to dost bolí, no ale šlo to. Teď se mi udělalo ještě jedno na pravé noze a je to tak bolestivý
. Naposledy mi je obě paní ani nemohla pořádně vystříhnout, jak to bolelo. Takže jsem odcházela se stejně bolavýma nohama, jako jsem přišla a je to hodně nepříjemné. Pořád musím dávat nohy tak, abych si na ně nešlapala. I lehké opření o ně mi působí palčivou bolest (určitě kdo má, ví, o čem mluvím). Už mě to takhle nebaví. Sama si je vyndavat neumím. Jak to mám řešit? I náplasti na kuří oka jsem měla, ale ty jenom jakoby změknou ta kuří oka, aby šla lépe vyndat. Jenže po nich mě to víc bolelo-to vyndavání. Co mám dělat? Už mě to štve, x-krát denně myslet na to, že nemůžu pořádně chodit. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.2.2010 22:11:58
Mám také Moosbacher (dříve to bylo pod značkou Bamma). Kupuji je už přes 10let, ale spíš ještě déle. Je jich spousta druhů, takže mám na doma i na ven a nemůžu vynachválit. Ale jsou dražší cca 900Kč, ale vydrží! Na doma mi vydrží tak 5let.
Nejvíc mi vyhovují ty kapku vyvýšené s třemi přeskami. Ale určitě si zajdi k ortopedovi. |
| Horama | 97202 |
|
|
3.2.2010 18:59:39
Jediný problém: Naše malá za nimi leze a permanentně je okusuje. Že by to bylo mechem?
![]() |
| Horama | 97202 |
|
|
3.2.2010 18:58:56
Mám dobré zkušenosti se značkou Moosbacher.
Bližší info: http://www.moosbacher.cz |
| Ajka |
| • |
3.2.2010 17:56:16
Mám stejné problémy. Nakonec jsem to na radu lékaře vyřešila tak, že mám vložky do bot na podporu příčné i podélné nožní klenby a dávám je do obyčejných gumových pantoflí (typ crocs). Je to velmi pohodlné a není to drahé řešení, navíc můžete vložky využít i do některých jiných bot. Hotové vložky seženete tak za 350kč v lékárně apod. Ajka
|
| Soninda | 52889 |
|
|
3.2.2010 16:40:22
Mám od vánoc Santé z lékarny asi přes 500 Kč a dobrý, problémy jsem neměla, ale teď občas když si vemu jinou normální obuv, tak mě klenba bolí.
|
| .vlad. | 82473 |
|
|
3.2.2010 16:07:57
Mám již několikáté Santé a spokojenost.
|
| muflon | 65417 |
|
|
3.2.2010 14:25:27
Díky, odpo asi vyrzím an nákup
|
| Amálie P | 86832 |
|
|
3.2.2010 14:08:14
Ahoj, mám stejný problém.
Zrovna dnes jsem si koupila v lékárně takovéto pantofle. Že jsi to Ty tak jsem se došla podívat na značku. Jsou, ale drahé.Stojí přes 600kč záleží na lékárně. Nikdy mi jiné nepomohli, takže těch peněz nelituji. A je to rehebilitační pantolety Hallux valgus. Jsou skvělé kupuji je již několik let.Teď po druhém těhu jsem šťastná, že je zase mám. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.2.2010 13:48:34
No jinak jak tu píše...návštěva ortopeda...a pak něco koupit..v lékárně..pantofle do školy i dětem tam jsou okolo 360-400kč,ale jsou super
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.