| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ploché nohy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 917  [Dalších 367 >>]
Lída+2 28136
3.2.2010 13:47:30
Dojdi do lékárny s botama nebo do zdravotních bot. To máš nejlepší.
Ikonie 92573
3.2.2010 13:42:26
Já bych si asi znovu zašla za ortopedem. Pokud tě noha bolí, tak (dle mne) už jen správná domácí obuv stačit nebude...
Jinak dobré boty ti určitě poradí v lékárně nebo zdravotnických potřebách. Já jsem si kupovala tento měsíc dvoje boty v drogerii-oboje jsou anatomicky tvarované a skvěle se v nich chodí. Nebyly nejlevnější (jedny stály 400kČ), ale určitě to stojí za to. Před pár lety jsem si kupovala pantofle do práce v Deichmannovi, ale už bych to neudělala.
Jo, ty z drogerie byly české výroby.

Držím palce, ať je líp :-)
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
3.2.2010 13:15:33
Mně teď manžel koupil k vánocům báječné. Je v nich napsáno Bihr light, ale bohužel se mi nic takového nepovedlo vygooglit, abych ti dala odkaz.
Jsou bílé, mají pevnou špičku, dírky na nártu a ukončené jsou pásečkem, dají se povolit. Kolem paty nic. Jsou děsně pohodlné. Koupil je pravděpodobně v nějaké obyč obuvi, nebo bych se po nich podívala v pracovní obuvi.
Předtím jsem měla levné korkové jakoby Bama boty, byly fajn, vydržely hodně, měla jsem je několik let, ale tohle je mnohem pohodlnější.
Mám plochou nohu, povolenou klembu po těch dvou těhotenstvích.
muflon 65417
3.2.2010 13:06:30
Myslím, že se mi bortí klenba.Mám plochou nohu a teď mě hrozně začalo bolet pod palcem.Dr. mi už před 2ma rokama říkala, abych si koupila srdíčka, na což sem se vybodla....teď je to fakt dost nesnesitelná bolest. Chtěla bych si tedy koupit domácí pantofle s pořádnou klenbou....Poradíte mi jakou značku...máte zkušenosti....
Puma 54527
22.1.2010 22:32:30
Ukaž holčičku rehabilitačnímu doktorovi. Chůze po špičkách by být neměla. Často není problém v nožičkách, ale někde výš na trupu. Asi by nebylo špatné k tomu přistoupit více celkově. V tom by ti mohl pomoct právě Dr. rehabilitace.

Pokud by se dcera nebyla schopná udržet na bobku na celých poskách nohou, má na pohmat tužší lýtka, ukázala bych ji neurologovi.

Asi od tří let by měla být patrná klemba nohy.
HelenaPa 48800
22.1.2010 20:49:12
Náš malý to dělá taky. Na 3-leté prohlídce jsem se na to Dr. ptala. Řekla mi, že má hodně plochoou nohu a že si tím nejspíš ulevuje. A doporučila nás na ortopedii. Tam nám Dr. předepsal vložky a cvičeí na protahování achilovky - chozením po špičkách se zkracuje. Ve vaně mu mám nataženou nohu chytit zespodu za chodidlo a tlačit mu na něho zespodu, špičkou co nejvíc ke kolenu.
A taky stoupnout si kousek od zdi, opřít se rukama a propínat nohu, aby si je zezadu protahoval.
Po půl roce se to moc nelepší, ale myslím, že je to na delší dobu.
Helča+Raubíři 5/04 28496
22.1.2010 19:53:40
Méme synovi je skoro šest a po špičkách chodí stále. Má mírně plochou nohu, vložky do bot má a podle ortopeda není důvod aby tak chodil, i přesto chodí~;((
Dlask 84460
22.1.2010 19:28:02
Malá mi taky v tomhle věku chodila po špičkách, ortoped napsal vložky, ty nosí, cvičení necvičíme. Dělala to tak půl roku ani ne, a začla chodit zas normálně, je to věkem, dr říkala že děti v tomhle věku to dělávají a pak to samo zmizí, v našem případě měla pravdu
remus 99695
22.1.2010 19:08:40
No tak to jen něco zkouší, to bude vpoho, asi bych tomu nechala chvíli času~z~
muflon 65417
22.1.2010 18:41:24
Ona má doma vysloveně udělaný sandále...jakoby na ven, kde je klenba jako blázen...kotník jako dřevo :-)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 917  [Dalších 367 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.