Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| remus | 99695 |
|
|
22.1.2010 17:49:15
Dělaly mi to obě děti, nic jsem s nimi nedělala, přestaly samy od sebe, asi to bylo přibližně i ve věku, v jakém popisuješ ty.
|
| muflon | 65417 |
|
|
22.1.2010 17:48:24
Ještě dodám, že neurologii sem konzultovala i s dětskou a ta mi řekla, že když má boty a i cviky...které teda neprovádím, kromě jednoho,,,neb nejdou, že neurologie není potřeba. Dcera má boty měsíc a myslím, že se to nelepší.
|
| muflon | 65417 |
|
|
22.1.2010 17:47:02
Dcera 2 a půl roku chodí po špičkách.zřejmě má hodně plochou nohu...z diagnostiky ortopedky sem moc moudrá nebyla... Chodí jakoby na bříškách prstů....
Šla jsem s n í tedy na ortopedii, kde nám předepsali boty, vložky...na doma má sandále na ven vložky....s tím, že mi dr. dala nějaké cviky, které se s ní prostě nedají dělat. jediné jakoby napodobovat chůzi na kole...ona mi nevydrží chvíli ležet. Potom, že má malovat nohou, tahat za nohu třeba ručník...jakoby chytat do prstů...a ještě 1 dvik. Ona u toho prostě nevydrží.V botách po špičkách nechodí, ale jakmile jí se sundám, je ihned na špičkách...když jí řeknu, aby šla normálně tak po špičkách nejde. Ortopedka mi řekla, že na neurologii s ní chodit nemusím, má plavat a jezdit na kole což v jejím věku neumí ani jedno.......ale přesto se tam objednám...slyšla jsem, že se chodí napravidelné rehabilitace.... Vaše zkušenosti....Děkuji |
| Olif | 30198 |
|
|
15.12.2009 16:46:20
Ahoj,
my jsme byli minulý týden nechat udělat vložky v OrtoObuv (Na Srtži 10, Praha 4, je to kousek od metra Budějovická) ... nechala jsem udělat jen jedny (ortopedka vysloveně říkala, že je mám dát do zimních bot a tam je nechat, to jiných ne), objednávala jsem k tomu malému ještě sandálky do školky (ty prý také může proplatit pojišťovna, ale to jsem nevěděla, tak si je budeme doplácet)... |
| Míša |
| • |
15.12.2009 16:33:01
to máte prima, malé nestačí ani santé botičky, takže naopak kupujeme klidně i placaté botky, musí tedy jinak být kvalitní, pevný opatek a tak, vyndáme origoš vložku a nacpeme naší. Poukaz může být jeden na půl roku, ale protože noha akorát tak poporoste tak si rovnou i připlatíme druhý pár.
|
| Míša |
| • |
15.12.2009 16:29:20
my jezdíme s malou do ERGONu, mají i www stránky, dělají ortopedické pomůcky přesně na míru, nám nechtěli například měsíc po naměření nožičky udělat podle stejné předlohy druhý pár, jsou velmi pečliví a šikovní. My konkrétně jezdíme k Bubenečskému nádraží. Doporučuji.
|
| Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 | 61785 |
|
|
15.12.2009 13:36:31
Mám dobré zkušenosti s firmou Ortopedica na Plzeňské ulice u Kavalírky, na netu jsou kontaktní údaje.
|
| Lajka+2skřítci |
| • |
15.12.2009 9:58:52
Praha 7,Tusarova
|
| vojtami | 21287 |
|
|
15.12.2009 9:51:04
momentálně nemáme ani jedny ( musíme pro nové ). ortopedka mi řekla, že pokud bude syn nosit boty z ortopedicky tvarovanou stélkou ( konkrétně jmenovala značku Santé ), tak že vložku nosit nemusíme. ale když budeme mít doma boty bez té stélky, tak tam hodíme vložky.
takže ve školce, doma, u babičky má syn bačkory - sandále Santé a teď nosí kotníčkové boty na ven ( podzimní - zimní ). v novém roce si dojdeme pro poukaz na vložky. takže my pořizujeme jen 1 pár vložek. |
| vojtami | 21287 |
|
|
15.12.2009 9:46:39
u nás ano, ale poprvé jsme nechali dělat vložky přímo někde v praze na protetice a dopláceli asi 150-200,-. ale byly kvalitní.
u ortopeda jsme dopláceli tuším 80-100,-, ale byly to takové šlupičky, materiál jako plst + korek. kdežto na té protetice to vypadalo jako taková pěna. a faktem je, že ty plstěné se rychleji likvidovali. prostě to bylo znát..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.