Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
1.8.2008 22:27:19
Já znám poradnu,ale je spíš soustředěná na jednu vadu (pes equinovarus) ale snad by ti tam paní doktorka poradit mohla jen nevím jak často tam teď chodí odpovídat.Tady je odkaz:http://pandora.idnes.cz/conference/pesequinovarus/
|
| jjj |
| • |
1.8.2008 20:41:50
Ahoj zkus se podívat sem http://www.ortopedie-fyzioterapie.cz/
a pošli dotaz na e-mail info@ortopedie-fyzioterapie.cz mě odpověděli velice rychle,byla jsem tam i s dcerou na první kontrole a jejich doporučení byli správné... |
| Elsa11 | 60532 |
|
|
1.8.2008 13:41:04
Neznáte někdo, prosím, nějakou ortopedickou poradnu na internetu? Mám problémy s prstama na nohou a před tím, než navštívím ortopedii, bych chtěla konzultovat, zda je návštěva lékaře nezbytná a jestli mi vůbec dokáže pomoct.
Hledala jsem poradny přes seznam i google, ale nic jsem nenašla. Děkuji všem za případnou pomoc. |
| Marcel-b |
| • |
23.7.2008 15:53:37
ahojik...
po delsi dobe jsem se vratil do teto diskuze s tim, co je tu noveho a popravde nic moc. Aspon tedy napisu dalsi vyvoj v nasem pripade: Jednani a vysledky "naseho" DR.vostepa nas neuspokojili(nebudu tady jmenovat, pac kdo by znal vedel by... o))) a mazali i bez doporucenky do Usti na ortopedii... Svete div se - doktorka se strasne divila, japato, ze jsme neprijeli drive...na nase vysvetleni, ze uz rok to resime s dr.vostepem jen kroutila hlavou... Takze jsme vlastne zacinali odznova - mereni, diadnostika atd...na tomto zacatku mezera mezi kotniky 12-13cm, coz je tedy dost.nejake to doporuceni, jak cvicit, co delat( vlastne stejne veci, co tu pisou ostatni a hlavne kolo, coz je vyborna vec. asi za mesic nas ceka dlasi navsteva.je videt zlepseni a jsem zvedavej na vyjadreni doktorky v usti, co dal... Pozdeji treba napisu vic... Pokud ma nekdo nejaky podobny problem - dejme hlavy dohromady,pac spolehnuti se na doktory obcas neznamena uspesne neco vyresit.... jen naokraj- doktor na vesnicke poliklinice z tohodle nema ani ka, takze rady- pockejte, treba se neco stane...neni na miste poslouchat. |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
1.7.2008 8:20:30
Marceli - možná by stálo za to změnit opravdu dr.
Nevím jak moc ploché nohy máte. Mě plochonoží operovali asi ve 13 letech, do té doby jsme cvičili a nosili vložky do bot i speciální botky a nezlepšílo se to. Nevím jestli se tyhle operace dělají i dnes. Operace byly náročné na hojení - asi 3 roky jsem nemohla skoro vůbec sportovat. Jen ale musím říct, že operace mi nohy zcela nevyléčila. Sice pomohla vizuálně, přestala jsem "šmajdat", chodím dobře, ale stejně už nemůžu podávat nějaké extrémní sportovní výkony - např. přejít hory s batohem na zádech. Turistiku provozuji, ale tak do těch 20km za dej a mám toho dost (resp. moje nohy). |
| Křemílek | 82168 |
|
|
6.6.2008 22:16:06
Prosím o doporučení na dětského ortopeda v Brně. Dětská lékařka mi neustále opakuje, že do 3 let dítěte se chůze a nožičky dětem mění a až potom se případné problémy řeší. Je ale správné čekat tak dlouho? Můj syn (2roky)při chůzi vtáčí kotníčky. Ráda bych se poradila s odborníkem. Třeba by pomohlo nějaké cvičení. Děkuji.
|
| Zuzka M. |
| • |
31.3.2008 14:39:16
Tak tu koukám, že většina z vás rodičů má docela strach z těch bolestí zad svých dítek. Já jsem taky "trepěla" na plochost nohou, vím, že mi dali vložky do bot, nějaké to cvičení .... ale popravdě se zády mám problémy doposud, nechci z vás nikoho strašit ... třeba to s tím nemusí mít ani soouvislost... každopádně se sedavým zaměstnáním to je dnes hodně příjemná záležitost
tak vám přeji všem ať to s těma vašema plochonožcema nějak vydržíte a ťapky dorovnáte! :) |
| Hanka, 2 kluci | 7597 |
|
|
17.3.2008 14:49:40
Náš syn má také podobný problém, také chodí k ortopedovi pro vložky už více než dva roky a žádná změna, snažíme se také cvičit. Dělá mi to starosti, aby později netrpěl bolestmi zad a nohou. Na této diskusi jsem našla příspěvky Mudr. Živného z neurocentra v Praze. Příští měsíc tam jedeme, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat a snad mu to i pomůže. Nemáte někdo s tímto způsobem léčby zkušenosti?
|
| Marcel |
| • |
17.3.2008 14:38:07
Rad bych prihodil svou trosku do zdejsiho mlyna... o)))
Nas syn (4) je na tom uplne stejne: nohy do obraceneho Y, chceteli do X o)))Bohuzel se k tomu jeste pridava vykrouceni kotniku smerem dovnitr. Pred pul rokem navsteva u ortopeda, predepsani vlozky do bot.Vyjadreni DR- nedelat nic, ono se to spravi... Ted po pul roce zadna pozorovatelna zmena. Nalez shodny. Nas dojem z celeho systemu doagnozy - asi muzu delat doktora taky... o))) Vysetreni povrchni, protetika - obkresleni chodidla a vyroba 3ks vlozek- asi univerzal? o))) Neradi bychom neco zanedbali, ukonejsenim DR, ktery to bere jak na bezicim pasu a zajimavejsi jsou pro nej sportovci a oslavy... Radi bychom poznali Vas nazor jak nejlepe postupovat, ci radu ohledne tohoto problemu. Nerad bych se dockal, ze me synator rekne, jak ma neschopne rodice, kdyz si nemuze kvuli smatlavym noham zahrat ani fotbalek... o))) Diky za jakekoliv vyjadreni... marcel-b@seznam.cz |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
5.3.2008 13:53:52
XAntipo jsem moc ráda, že TĚ TO POTĚŠILO.
![]() No fakt nemáš moc rozdíl..10cm víc a 10kg.-D rozdíl skoro žádný..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.