| Ambrosie | 96492 |
|
|
20.11.2014 23:17:27
kapalY, stříkalY... když maminky... Promiň, když to vidím, tak musím.
Ať je dítko co nejdřív ok! |
| Jíťa9 | 93473 |
|
20.11.2014 23:12:28
Maminky deti ktere mate za sebou trhani nosni mandle, kapali nebo strikali jste do nosu neco? Diky
|
| *Hanka* & Lucinka | 16914 |
|
|
15.10.2014 12:41:11
Aktuální objednací lhůta je ca 5 týdnů. Jsme objednané na začátku druhé poloviny listopadu.
|
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
14.10.2014 22:59:32
Jsou, no
![]() |
| *Hanka* & Lucinka | 16914 |
|
|
14.10.2014 21:55:46
ahoj,
tak jsem se dneska dozvěděla, že nás čeká znovu adenotomie. Dcera na ní byla v 02/2012 a po posledním zánětu nosohltanu špatně slyší a má trvale "ucpaný nos". Paní dr. vyšetřila mandli a bohužel jí znovu dorostla. A to jí to tenkrát začišťovali Shaverem! V tom roce 2012 byl termín 3 týdny a teď jsem na jejich stránkách vyčetla, že čekací doba je !12 týdnů ! Je to opravdu tak? Nemáte někdo čerstvou zkušenost jaké jsou aktuální termíny? Zítra se půjdeme objednat a budu vědět víc, ale už teď bych byla bych klidnější kdyby mě někdo uklidnil, že objednací lhůty nejsou zdaleka tak dlouhé. |
| lucie |
| • |
7.10.2014 18:39:39
Zdravím,chtěla bych se zeptat zda můžu po odstranění nosní mandle kouřit cigarety děkuji
|
| kaacenkaa | 143028 |
|
21.6.2014 14:32:09
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem: má dcera (5 let) má těsně před trháním nosních mandlí. Při předoperačním vyšetření jí zjistili slabounce zvýšenou hodnotu ATPP (36,4). Vůbec netuším co mi řeknou v nemocnici, protože doktorka mi řekla že to buď nechají být, nebo nás pošlou na hematologii kde jí nejspíš nic nenajdou. Nechce se mi znovu čekat na termín operace. Má s tímto někdo zkušenost?
|
| Aleš_A. |
| • |
10.6.2014 13:28:34
Našel jsem nějaké techniky pro zmírnění dávivého reflexu na stránce www.davivy-reflex.cz .
|
| strapet |
| • |
28.5.2014 15:25:46
Já už to absolvovala s druhým dítětem a oba zákroky proběhly v pořádku. V kladenské nemocnici se nastupuje ráno, příjem , kapičky a zklidnění, od 8.30 děti postupně na sál, cca 7 dětí, pak 2 hod na dospávacím pokoji, když se probouzí z narkozy tak brečí a perou se ale dá se to zvládnout, pak zpět na denní pokoj, tam mají hernu, televizi, někdo spí, jiný si hraje, nesmí nic jíst ani pít a ve 14 hod všichni domu. Dcera se večer najedla, nic jí nebolelo, nekrvácela jako by se nic nedělo, akorát nesmí 14 dní do kolektivu, mají být v klidu a nepřehřát se.
|
| Marketa.lib |
| • |
30.4.2014 20:54:08
Zdravim, vcera jsem byla na odstraneni nosni mandle, je mi 27 let, taky moc nechapu,jakym zpusobem se muze znova objevit, ale jsem moc rada, ze jsem sla. Zatim nevim, jak moc mi to pomohlo, je kratce po, ale mela jsem strasne zdravotni problemy predtim, nikdo nedokazal urcit co mi je, stale ryma, zahleneni, stale anginy, nevim jak dlouho tu nosni mandli jsem mela, ale problemy se zahlenenim a stalou rymou trvaly tak tri roky s tim, ze se to stale zhorsovalo...to vse zpusobila nosni mandle, jak mi rekl doktor, ktery na to jako jediny prisel za tri roky staleho navstevovani ORL. Tedy jestli mohu, doporucovala bych jit co nejdrive na odstraneni, nez Vam to bude delat komplikace se zdravim. Neni to nic hrozneho, za dve hod jsem sla domu, jen unavena trosku bolest v krku, ale to prejde...tak preji hodne zdravi
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.