| Lassiesevrací | 134328 | 
| 
 19.12.2013 0:01:23 
Milenka má dnes výročí? 
 | 
| Bára + 4 | 20280 | 
| 
 | 
 18.12.2013 20:20:06 
Milá Mili, mohla bych Ti poslat mail, nebo sms. ale věřím, že Tě trochu potěší, když si dnes na MIlenku vzpomene víc ldí. Mám tu dnes u fotky zapálenou svíčku  
![]() ![]()  | 
| Drahuškaa | 139758 | 
| 
 12.11.2013 2:45:19 
Ahoj Zuzko, úplně Tě chápu mě zemřel letos v březnu můj milovaný syn, byla jsem tak šťastná, že ho mám, bylo mu 24 let. Od té doby nežiji, jen přežívám, nemáš nějakou radu, jak se s tím aspoň trošku vyrovnat.Můžeš mi napsat na můj mail d24b@seznam.cz budu ráda. 
 | 
| Radka soc. pracovnice AD | 
| • | 
 16.8.2013 9:03:52 
Dobrý den.  
Máme nyní v azylovém domě klienta, který přišel o dítě. Sháním pro něj nějaké kontakty na případné svépomocné skupiny rodičů s podobným problémem. Potřebuje pomoci. Bojuje s tím už rok a žádný valný výsledek. Zatím mu nikdo pořádnou pomoc nenabídl. Prosím, jestli máte nějaké informace, znáte někoho kdo by mohl pomoci a je ze severní Moravy (blízko Kopřivnice), napište mi na e-mail: azyl.dum@sssmk.cz Děkuji a přeji hodně sil při smiřování se s těžkou životní situací. Radka Gliwitzky  | 
| Dana | 
| • | 
 15.5.2013 13:31:40 
Zuzanko, čas hojí. Neříkám, že moc, ale pomaloučku ano. Já jsem dokonce strávila 7 neděl na psychiatrii a stejně to nepomohlo. Teď 30.05. to budou 2 roky. Bolí to, moc to bolí. Ty máš za sebou jen 2 měsíce. To máš velké právo ještě truchlit. Klidně si pobreč. Žíj pro své další děti. Jako já. I když můj Kubíček mi bude v srdci stále. Už na pořád. 
 | 
| ZUZKA KORINKOVA 4 DETI | 135984 | 
| 
 14.5.2013 10:16:45 
VCERA TOMU BYLY PRESNE 2 MNESICE CO JSME SE NAPOSLEDY ROZLOUCILY SNESIM MALY A DRAHYM DANISKEM! TAK MNE TO PORAD STRASNE BOLI ZE UZ TADY NENI SNAMA. NEJDE TO BEZ NEJ ZIT. SICE VIM ZE VSPOMINKY ZUSTALY ALE TY VSPOMINKY MNE ZABIJEJI. PROTOZE TO JSOU UZ JEN TY VSPOMINKY! DAMISEK BYL A JE PORAD PRO NAS TO NASE SLUNICKO VESELE KTERE VSICHNI MILUJEME. TAK MOC NAM VSEM CHYBY A HLAVNE TED SVOJI SESTRICCE KTERA HO MOC MILOVALA, MOC PLACE POMALU KAZDY DEN A MOC SE JI STYSKA. JE TO KATASTROFA JE TO TAK BEZ NEJ TEZKE.... BOLI MNE MOC SRDICKO A MOC PO NEM PLACE. 
![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| Dana | 
| • | 
 7.5.2013 15:10:08 
Ahoj,mě zemřel syn 30.05.2011 ve 23 letech.Přesně chápu jak ti je.Je to strašná bolest. Stále slzy,bolest, nevěřím, že ho už neuvidím.Bolí to strašně a nikdo nepomůže. Nikdo.Když tak se mi ozvy. Třeba si trošku popovídáme a bolest bude sdílená. Ahoj. 
 | 
| Danka | 136592 | 
| 
 13.4.2013 15:06:50 
Dnes jsou to 4 roky.4 měsíce a 7 dnů co nám zahynul při autonehodě náš milovaný syn Štefánek bylo mu 19,5 roku, a je to čím dál horší a horší. Pořád za ním chodím k hrobečku a povídám mu co nového doma. Stále čekám, že se vrátí domů. To už není život, to je přežívání ze dne na den. Odešel kus z nás. Taky se mi chce pořád křičet a stále brečím. Ten kdo to nepřežil. Neví co to je.S pozdravem nešťastná máma 
 | 
| Kliková hřídel 4/08+2/09+2/13 | 92397 | 
| 
 | 
 15.3.2013 17:32:48 
Zuzko, pokus se získat pomoc na www.dlouhacesta.cz .  
 | 
| Tylity | 114268 | 
| 
 | 
 14.3.2013 23:58:29 
Zuzi, musis jit dal.. take jsem prisla o deti.. je nutne jit dal. 
jsou ruzne zpusoby, jak prijit o deti. Toto je des.. hruza - a bude to dlouho trvat, ale zivot, tva cesta - proste musi jit dal. Mas na to jit dal, mas na to zit dal zivot. Potrebujes cas. Vzala bych te za ruku, kdyby to slo, holka..  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.