Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lassie66 | 79675 |
|
|
15.12.2009 20:19:20
Xeno, slavíte svátky takto pohromadě?
|
| X E N A | 99811 |
|
|
15.12.2009 20:19:10
V tom případě radím pouhou symboliku. Nikomu nic nenutit. Každý se s tím musí vyrovnat po svým.
|
| mabela | 51999 |
|
|
15.12.2009 20:19:00
mili, myslím že ten denníček je dobrý nápad a možná bych je ani nenutila ho číst (pokuď nebudou chtít), každý ať tam něčím hezkým přispěje. něco jako putovní denníček. bude to spíš pro tebe! myslím že ti to hodně pomůže, když uvidíš (třeba i jenom na tom papíře), že i tví blízci vzpomínaj. každý se s tím smutkem vyrovnává prostě jinak. někdo chce rozebírat, někdo zapomenout...možná bych si třeba u večeře promluvila s rodinou, že chceš na vánoce zavést nějaký rituál pro milenku. a ať každý něco navrhne. neboj, zvládneš to, třeba časem! jak se říká, čas je nejlepší lékař ale bohužel platí i to, že není nic horšího než přežít vlastní dítě! Držím palce!
![]() |
| Pišpeta | 102095 |
|
|
15.12.2009 20:18:52
Xeni, tys prisla o dva bratry?
|
| Tvoje horší já | 57363 |
|
15.12.2009 20:17:57
Mili,
je to těžký. Tobě pomáhá mluvit o tom. Ostatním pomáhá nemluvit o tom. A je tady střet zájmů. S tím se asi nic jiného dělat nedá, než že budeš mluvit jinde, třeba tady, protože jinak vlastně trpí zbytek rodiny. |
| Lassie66 | 79675 |
|
|
15.12.2009 20:17:53
Xeno, to je právě to ono - vy máte ty dva talíře, Mili množná hledá něco podobného....
|
| X E N A | 99811 |
|
|
15.12.2009 20:17:05
"Vzpomeneme si na všechny, co zde s námi nejsou nebo již nemohou být"
to táta říká pokaždý. Víc bych neunesla. |
| X E N A | 99811 |
|
|
15.12.2009 20:15:54
My dáváme za bráchy 2 talíře navíc na štědrovečerní stůl.
Jakékoliv rozhovory by nás všechny odrovnaly. |
| Lassie66 | 79675 |
|
|
15.12.2009 20:14:38
Xeno, jak to chápu já, tak Mili zdaleka nejde o to, aby se všichni v něčem pitvali. Podle těch loňských příspěvků Mili narazila s pouhou touhou na Milenku společně zavzpomínat. Nepředstírat, že Milenka nikdy nebyla, ale zavzpomínat na to, že přinesla něco dobrého, co je třeba si párkrát do roka připomenout. Právě si myslím, že pokud by napsala(jen si tedy nejsem už tak jistá všemi zúčastněnými, ale například mamince a manželovi), třeba by dle reakcí věděla, jak se věci mají. Možná by i někdo z ostatních rád zavzpomínal - třeba beze slov, nějakým dohodnutým rituálem - společně zapálenou svíčkou atd.
Já se účastním společné štědrovečerní večeře s tchýní a tchánem a před večeří proběhne motlitba(kterou si já pouze vyslechnu) a poté před usednutím k jídlu tchýně vždy poví:"Vzpomeneme si na všechny, co zde s námi nejsou nebo již nemohou být". Taková vzpomínka by možná stačila... ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
15.12.2009 20:14:07
Neznám radu... naší známou jsme takhle hledali loni 24. v deset večer, varianta byla i že odešla k přehradě
Kluci jí našli kdesi sedět pod práškama ![]() Je to strašný, štrašný, strašný. nevím. Rady by byly. Smířit se, přijmout. Ale to nejde jen tak. Sama mám jednu věc, která myslím si je trochu podobná, je to slabší odvar to ano, ale smířit se... to se nedá... občas na chvilku, ale zase tě to dostihne ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.