| Pája, A+A :o) | 94544 | 
| 
 | 
 17.5.2012 15:25:31 
Ajlino, nestraš 
![]()  | 
| Ajlina | 
| • | 
 17.5.2012 15:16:29 
to by mohl být Marfanův symdrom, i v té kominaci s tou srdeční vadou to vypadá, určitě NECVIČIT než se provedou všechny vyšetření, to by ho mohlo i zabít 
 | 
| Pája, A+A :o) | 94544 | 
| 
 | 
 17.5.2012 13:30:16 
skoro 7letý syn má teď chřipku a protože ho bolela záda už min. týden,poslala nás dr. na rentgen kvůli zápalu plic..ten to naštěstí tedy nebyl,ale řekli nám,ať jdeme k dr. pro doporučení na ortopedii,že odhalili něco jiného. 
Prý v důsledku rychlého růstu má syn trochu vpáčený hrudník a srdíčko se posunulo víc do strany a tlačí tam nějaká kůstka a proto prý asi ty bolesti zad... takže si máme dojít pro cvičení.. slyším toto prvně,chci se zeptat,jestli tu s něčím takovým není ještě někdo... syn si i ztěžoval, že o tělocviku jako jediný neudýchá běhání kolem tělocvičny-paní uč. je dost honí a skoro nic jiného o tv nedělají  ,než že běhají kolem..tak si říkám,jestli to s tím nakonec nesouvisí..jinak on má i vrozenou srdeční vadu,ale nemá žádná omezení,jen prevenci ohledně infekce v souvislosti s chirurg. výkony. tak mi to vrtá hlavou..  | 
| daba+holčička | 55689 | 
| 
 | 
 26.4.2012 20:41:11 
Leni, u nás v domě je holčička, které to operovali - klasicky, myslím v 5ti letech, než šla do školy. Proběhlo to celkem v pohodě a to ona je navíc diabetička. 
 | 
| Zuzaniela | 76377 | 
| 
 | 
 26.4.2012 11:55:57 
Leni, napiš mi na mail. Tuhle diagnózu má Julča, chodíme do Motola. 
zuzana.binarova@seznam.cz Budu možná až večer, mám školu.  | 
| Chrysantéma | 100475 | 
| 
 | 
 26.4.2012 11:34:29 
Taky jsme měli tuto vadu,tedy ASD II. typu,ale nám se to do tří let zacelilo...co jsem si sehnala info,pak jsou potíže spíše až po 40.roce života = vysoký tlak,dušnost...viděla jsem i fota jak to vypadá...je dobře,že se to bude řešit.Hlavu vzhůru!! 
 | 
| arsiela, | 59672 | 
| 
 | 
 26.4.2012 11:25:25 
mrkni na www.srdickari.cz tam chodí rodiče dětí s kardio vadama. 
 | 
| Pole levandulové | 23006 | 
| 
 | 
 26.4.2012 10:50:47 
Dcera ma defekt komoroveho septa, v srdecnim hrotu a je sledovana pravidelne na kardiologii, bez omezeni a operaci pry v zadnem pripade mit nemusi. Takze bych dala na pohled kardiologu, ktere maji tvou dceru v peci - nikdo z nich urcite nedoporuci operaci, ktera by mela byt k nicemu, dobre vedi, ze riziko je to vzdycky, takze pokud doporuci, bude urcite nutna.  
 | 
| susu | 
| • | 
 26.4.2012 10:19:47 
Asi hodně záleží, jak bude dítě prospívat. Pokdu bude vše vypadat OK, tak to nejspíš nechají běžet dost dlouho.  Když jsme byli s dcerou na kardiologii, tak tam byla 18-letá dívka, které zacelovali dírku v septu, ale už to bylo bez operace hrudníku, skrz žílu na noze(nebo tak nějak), takže pohoda. Držím vám palce. 
 | 
| .kili. | 125672 | 
| 
 26.4.2012 10:13:54 
ASD nejsou všechny stejné, zřejmě jde o ASD II, důvěřujte brněnským dětským kardiologům, ptejte se raději jich naž na i netu - to i v ohledu na různost onoho defektu a tak i různým zkušenostem rodičlů s ním  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.