| pethsi | 63556 |
|
|
11.6.2009 18:08:33
Tákže miláčci..svědomí mi nedalo a jelikož tu celý víkend pravděpodobně nebudu..nachystala jsem Vám zábavku
![]() Nová diskuse na srdíčkářích už funguje a galerka taky. ![]() Do diskuse mohou psát pouze registrovaní.. A do galerky se mohou vkládat pouze obrázky do 1 mega a o velikostï 640x480...takže holaj duša moja máte co dělat...můžete zmenšovat a vkládat a psát až se vám bude z hlaviček kouřit ![]() Bohužel tu galerku neomezenou neumíme páč nám server neposkytne větší kapacit...bo víte jak to je sponzoring je sponzoring,ale ocamcaď pocamcaď ![]() |
| Markéta a Verča | 89255 |
|
|
11.6.2009 13:36:33
Ahoj,
no teda Nadi..... To je jasan,že je to lepší než nějaký výlet .Hlavně,že se nikomu nic nestalo a že mají děti krásný zážitek.U nás se teda nic mimořádného neděje,takže nůďo.... ![]() Pořád myslím na Marušku a držím vše,aby mohly holky domů(a ne jenom na chvíli) |
| Danielaton | 90291 |
|
|
11.6.2009 13:31:44
No Nadi, takové pozdvižení!!! Jste měli aspoň o zábavu postaráno.
![]() Marušce držíme palečky!!! Gratulujeme ke kontrolám. ![]() |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
11.6.2009 13:29:59
Myslela jsem, když jsme došli k babičce domů, že začlo pršet. A když jsme volali, tak vypli po celém městě prod, tak pak tápali kde to bylo a museli si to nechat zase pustit.
Kocourkov, co? |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
11.6.2009 13:24:25
Ahoj Marušce berušce stále držíme palečky.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musím Vám napsat náš dnešní velkodenní zážitek. Tom měl jít dopolko se školkou na pohár na rozloučení školního roku, tak já že půjdu s nimi. Jenže počasí tomu nepřálo (mělo se jít lesem asi tak 0,5km tam a pak zpět), tak se to odložilo na příští týden . Já hlídám malýho ještě ségře, tak Dandu i jeho si vzala domů babička. No a když jsme došli, tak asi tak za půl hoďky začal šílenej ceďák a venku strašné bouchání, jako když někdo zapálil bouchací kuličky (takové ty co strašně moc prskaj a dlouho), tak otevřem okno a koukáme co to a ona nám v ulici probíjí lampa. Začalo z toho silně jiskřit, jako když pod silnicí hoří kabely. Tak jsme volali mobilem na tísňovku. A během volání chytil transformátor. Holky co vám budu vyprávět, všechny 3 děti v okně a čučeli ![]() ![]() na to jak se tam přiřítili nejdřív policajti s houkajdou a pak i hasičí. Tomášek usoudil, že to bylo lepší než výlet a pohár. ![]() Nešla nám sice 3 hoďky elektrika, ale už je to snad v poho.Jo a vedle toho tranďáku je pár metrů hned školka. Děti byli asi bez oběda , ale hlavně, že se jim nic nestalo a vše dopadlo dobře. ![]() |
| mysty | 69287 |
|
|
11.6.2009 9:40:31
Tak jsem zkoušela vložit fotky,ale neúspěšně,pokaždé mi to napíše: Definovaná uživatelská složka neexistuje
![]() |
| mysty | 69287 |
|
|
11.6.2009 9:17:50
Maruško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| arsiela, | 59672 |
|
|
11.6.2009 9:06:51
Pavle tak držíme všechny palce a pěsti,aby to vyšlo.Marušce posílám pohlazení,držte se.
|
| tuleň pavel | 80946 |
|
|
11.6.2009 8:54:45
Všechny zdravím,tak Marušce se ulevilo.Snad to vydrží.Dneska ji nechají odpočívat a zítra udělají Echo,odběry,možná ještě rentgen.A třeba půjdou bojím se to
říct,abych něco nezakřikl.Hezký den.![]() |
| pethsi | 63556 |
|
|
11.6.2009 6:32:18
Jinak na nových stránkách diskuse ještě furt není
nevím co rt na tom vymýšlí ale už máte přístup do galerky vy registrovaní tak to tam suňte ať je na co koukat ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.