| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Děti srdíčkáři

Rady,podněty,zkušenosti a tipy maminek,které bojují u svých drobečků se srdečními vadou .
  (?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 10471  [Dalších 10161 >>]
pethsi 63556
11.6.2009 18:08:33
Tákže miláčci..svědomí mi nedalo a jelikož tu celý víkend pravděpodobně nebudu..nachystala jsem Vám zábavku ~t~

Nová diskuse na srdíčkářích už funguje a galerka taky.~b~

Do diskuse mohou psát pouze registrovaní..
A do galerky se mohou vkládat pouze obrázky do 1 mega a o velikostï 640x480...takže holaj duša moja máte co dělat...můžete zmenšovat a vkládat a psát až se vám bude z hlaviček kouřit ~t~

Bohužel tu galerku neomezenou neumíme páč nám server neposkytne větší kapacit...bo víte jak to je sponzoring je sponzoring,ale ocamcaď pocamcaď ~y~
Markéta a Verča 89255
11.6.2009 13:36:33
Ahoj,

no teda Nadi..... To je jasan,že je to lepší než nějaký výlet~t~.Hlavně,že se nikomu nic nestalo a že mají děti krásný zážitek.
U nás se teda nic mimořádného neděje,takže nůďo....~d~

Pořád myslím na Marušku a držím vše,aby mohly holky domů(a ne jenom na chvíli)
Danielaton 90291
11.6.2009 13:31:44
No Nadi, takové pozdvižení!!! Jste měli aspoň o zábavu postaráno. ~:-D

Marušce držíme palečky!!!

Gratulujeme ke kontrolám. ~x~
Nadik1 78179
11.6.2009 13:29:59
Myslela jsem, když jsme došli k babičce domů, že začlo pršet. A když jsme volali, tak vypli po celém městě prod, tak pak tápali kde to bylo a museli si to nechat zase pustit.
Kocourkov, co?
Nadik1 78179
11.6.2009 13:24:25
Ahoj Marušce berušce stále držíme palečky. ~R^~s~~R^~s~~R^~s~~R^~s~~R^

Musím Vám napsat náš dnešní velkodenní zážitek.
Tom měl jít dopolko se školkou na pohár na rozloučení školního roku, tak já že půjdu s nimi. Jenže počasí tomu nepřálo ~d~(mělo se jít lesem asi tak 0,5km tam a pak zpět), tak se to odložilo na příští týden ~n~. Já hlídám malýho ještě ségře, tak Dandu i jeho si vzala domů babička. No a když jsme došli, tak asi tak za půl hoďky začal šílenej ceďák a venku strašné bouchání, jako když někdo zapálil bouchací kuličky (takové ty co strašně moc prskaj a dlouho), tak otevřem okno a koukáme co to a ona nám v ulici probíjí lampa. Začalo z toho silně jiskřit, jako když pod silnicí hoří kabely. Tak jsme volali mobilem na tísňovku. A během volání chytil transformátor. ~a~ Holky co vám budu vyprávět, všechny 3 děti v okně a čučeli ~g~~g~~g~ na to jak se tam přiřítili nejdřív policajti s houkajdou a pak i hasičí. Tomášek usoudil, že to bylo lepší než výlet a pohár. ~t~~y~ Nešla nám sice 3 hoďky elektrika, ale už je to snad v poho.
Jo a vedle toho tranďáku je pár metrů hned školka. Děti byli asi bez oběda ~q~, ale hlavně, že se jim nic nestalo a vše dopadlo dobře. ~m~
mysty 69287
11.6.2009 9:40:31
Tak jsem zkoušela vložit fotky,ale neúspěšně,pokaždé mi to napíše: Definovaná uživatelská složka neexistuje~d~
mysty 69287
11.6.2009 9:17:50
Maruško ~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
arsiela, 59672
11.6.2009 9:06:51
Pavle tak držíme všechny palce a pěsti,aby to vyšlo.Marušce posílám pohlazení,držte se.
tuleň pavel 80946
11.6.2009 8:54:45
Všechny zdravím,tak Marušce se ulevilo.Snad to vydrží.Dneska ji nechají odpočívat a zítra udělají Echo,odběry,možná ještě rentgen.A třeba půjdou bojím se to ~;)říct,abych něco nezakřikl.Hezký den.~x~
pethsi 63556
11.6.2009 6:32:18
Jinak na nových stránkách diskuse ještě furt není ~q~ nevím co rt na tom vymýšlí ~d~ ale už máte přístup do galerky vy registrovaní tak to tam suňte ať je na co koukat ~t~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 10471  [Dalších 10161 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.