| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Děti srdíčkáři

Rady,podněty,zkušenosti a tipy maminek,které bojují u svých drobečků se srdečními vadou .
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 10471  [Dalších 10131 >>]
pethsi 63556
9.6.2009 14:29:05
Tož na to ,že nemám čas jsem toho nevyplodila tak málo ne??? ~t~
pethsi 63556
9.6.2009 14:28:26
Ahoj všichni...Míšo příběh malé Terezky známe taky z mimiangelu...moc gratulujeme ke zdravému děťátku ~x~

Pavle to je pech s tou transfuzí..kurňa furt něco ~a~

Dočítám,ale nestíhám moc psát..chystáme na sobotu 100.let hasičů a už teď z toho oba nespíme a nevíme co dřív.Ale pak budu plně k dispozici drahoušci a to si zase počtete ~t~

Nadi u nás vedro-dusno k padnutí..asi to taky něco donese,ještě potřebuju chvilenku než doperu a uschnou mi dvě pračky tak to u vás prosim tě chvilečku zdrž ~y~

My jsme dneska byli s Šušinem na očkování,ale to se nekonalo..páč jednou už priorix měl a podruhé je teď stop stav páč je málo vakcíny.
Ale vyzvedli jsme si papíry na ty lázně.Paní doktorka mi tam napsala Poděbrady a Teplice nad Bečvou..tak uvidíme,hned jsem to odnesla na pojišťovnu a paní doktorce odnesla papíry ze sociálky na mimořádnou péči a soc. výhody.
Po kontrole v motole a ve zprávě je to podáno tak ,že nám vlastně nic není tak dostaneme pravděpodobně kulový..až mi bylo trapně žádat.Ale paní doktor říkala ,že bych byla blázen,že malej i když chodí a vyvíjí se dobře a nemá teď problémy je jednou kardiak a potřebuje zvláštní péči,individuální dopravu,izolaci a pořád hrozí riziko BE..takže jen ať to hezky podám....tož jsem poslechla ~t~
Danielaton 90291
9.6.2009 14:21:48
Nadi, tak to u nás na "Ostravsku" je chvíli pod mrakem, chvíli svítí sluníčko a je 29 stupňů. Ale je tady šílený vítr, málem nás to odfouklo. Takže tady určitě taky něco dojde. ~d~
Nadik1 78179
9.6.2009 13:57:31
Hlásím že na Vysočině leje jak z konve a v dáli dost hřmí. To tady bude za chvíli žůžo.
Zatím pa.
Evik&Fidos 81985
9.6.2009 12:43:33
Ahoj lidičkové!

Tak nějak se snažím dočítat, ale.... jste strašlivě ukecaný~t~

Pavle, moooc pozdrav Hanču a pohlaď Marušku. Jinak máš můj veliký obdiv, jsi muž činu, jsem moc zvědavá, jestli se někdo ozve~R^

Lucko, ještě k té Šumavě, my teď jezdíme hlavně přímo na Lipno, jinak já vyrostla na Olšině, to je na hranici vojenského újezdu. Občas to byly slušný manévry se tam dostat~;) jezdíme tam moc rádi, ale taky to máme skoro 120 kiláků - je pravda, že teď, co tam vybudovaly všechny ty šílené a nevzhledné obchvaty, tak je cesta docela pohodová.

Mysty, Kokín je teda opravdové zlatíčko, tohle já asi nikdy neuslyším~t~ Fidí má teď zlepšovák, když hodlá páchat nějakou neplechu, tak se usměje jak sluníčko a řekne: "vypadni, maminko" no, až mi to řekne za pár let, tak už se zřejmě nebudu tolik bavit~t~
carlotka 92252
9.6.2009 12:41:04
Ahoj všichni~s~ dnes jsme byli s Kájou pro jistotu v motole a je vše v pořádku~R^.Stimulátor se ještě ani nesepl.Lapání po dechu byl ošklivý sen...nálezy tam ještě Kája má,ale to by se projevovalo jinak.
Míšo děkuji za diskuzi-sociálka.Já se na příspěvek na péči odvolávala,tak jsem zvědavá jaký bude tentokrát výsledek.Ztp/p jsem zkusila též zažádat.Na prodloužení mateřské půjdu ve středu,já ji mám na dva roky.
tak dám pak zas vědět.
Mějte se krásně~x~
Lucka Svat 80837
9.6.2009 10:05:21
Pavle, to je pech. Takže je pustí na chvilku a pak znovu na tranfuzi? Kočička malá, posílám pohlazení a mamce sílu.
Jinak Nohavica je také naše krevní skupina.
Lucka Svat 80837
9.6.2009 10:01:00
Míšo, taky se osobně neznáme, ale váš příběh znám z mimiangel. Moc, moc, moc, gratuluju ke zdravé holčičce po tom velikém trápení...Terezka na ní určitě shora dohlíží...
Markéta a Verča 89255
8.6.2009 21:20:23
Pavle,moc vám držím pěsti,aby holky mohly už brzy domů......~s~

Michaelo,my dvě se neznáme,ale chci vám pogratulovat ke krásné,zdravé holčičce.Přeju hlavně zdravíčko a taky kapku štěstí.....~x~
tuleň pavel 80946
8.6.2009 20:59:28
Tak bohužel,transfuze neproběhla~;((Marušce se ucpala kanila a při proplachování to vystřelilo úplně.Přišla doktorka a té se nedařilo napíchnout žílu a když už tak praskla.Teď se čeká na kardiologa,který to napíchne a dostane kapačku.Krev už je stará a nepoužitelná.Ve středu snad půjdou na chvíli domů.~;)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 10471  [Dalších 10131 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.