| pethsi | 63556 |
|
|
9.6.2009 14:29:05
Tož na to ,že nemám čas jsem toho nevyplodila tak málo ne???
![]() |
| pethsi | 63556 |
|
|
9.6.2009 14:28:26
Ahoj všichni...Míšo příběh malé Terezky známe taky z mimiangelu...moc gratulujeme ke zdravému děťátku
![]() Pavle to je pech s tou transfuzí..kurňa furt něco ![]() Dočítám,ale nestíhám moc psát..chystáme na sobotu 100.let hasičů a už teď z toho oba nespíme a nevíme co dřív.Ale pak budu plně k dispozici drahoušci a to si zase počtete ![]() Nadi u nás vedro-dusno k padnutí..asi to taky něco donese,ještě potřebuju chvilenku než doperu a uschnou mi dvě pračky tak to u vás prosim tě chvilečku zdrž ![]() My jsme dneska byli s Šušinem na očkování,ale to se nekonalo..páč jednou už priorix měl a podruhé je teď stop stav páč je málo vakcíny. Ale vyzvedli jsme si papíry na ty lázně.Paní doktorka mi tam napsala Poděbrady a Teplice nad Bečvou..tak uvidíme,hned jsem to odnesla na pojišťovnu a paní doktorce odnesla papíry ze sociálky na mimořádnou péči a soc. výhody. Po kontrole v motole a ve zprávě je to podáno tak ,že nám vlastně nic není tak dostaneme pravděpodobně kulový..až mi bylo trapně žádat.Ale paní doktor říkala ,že bych byla blázen,že malej i když chodí a vyvíjí se dobře a nemá teď problémy je jednou kardiak a potřebuje zvláštní péči,individuální dopravu,izolaci a pořád hrozí riziko BE..takže jen ať to hezky podám....tož jsem poslechla ![]() |
| Danielaton | 90291 |
|
|
9.6.2009 14:21:48
Nadi, tak to u nás na "Ostravsku" je chvíli pod mrakem, chvíli svítí sluníčko a je 29 stupňů. Ale je tady šílený vítr, málem nás to odfouklo. Takže tady určitě taky něco dojde.
![]() |
| Nadik1 | 78179 |
|
|
9.6.2009 13:57:31
Hlásím že na Vysočině leje jak z konve a v dáli dost hřmí. To tady bude za chvíli žůžo.
Zatím pa. |
| Evik&Fidos | 81985 |
|
|
9.6.2009 12:43:33
Ahoj lidičkové!
Tak nějak se snažím dočítat, ale.... jste strašlivě ukecaný ![]() Pavle, moooc pozdrav Hanču a pohlaď Marušku. Jinak máš můj veliký obdiv, jsi muž činu, jsem moc zvědavá, jestli se někdo ozve ![]() Lucko, ještě k té Šumavě, my teď jezdíme hlavně přímo na Lipno, jinak já vyrostla na Olšině, to je na hranici vojenského újezdu. Občas to byly slušný manévry se tam dostat jezdíme tam moc rádi, ale taky to máme skoro 120 kiláků - je pravda, že teď, co tam vybudovaly všechny ty šílené a nevzhledné obchvaty, tak je cesta docela pohodová.Mysty, Kokín je teda opravdové zlatíčko, tohle já asi nikdy neuslyším Fidí má teď zlepšovák, když hodlá páchat nějakou neplechu, tak se usměje jak sluníčko a řekne: "vypadni, maminko" no, až mi to řekne za pár let, tak už se zřejmě nebudu tolik bavit![]() |
| carlotka | 92252 |
|
|
9.6.2009 12:41:04
Ahoj všichni
dnes jsme byli s Kájou pro jistotu v motole a je vše v pořádku .Stimulátor se ještě ani nesepl.Lapání po dechu byl ošklivý sen...nálezy tam ještě Kája má,ale to by se projevovalo jinak.Míšo děkuji za diskuzi-sociálka.Já se na příspěvek na péči odvolávala,tak jsem zvědavá jaký bude tentokrát výsledek.Ztp/p jsem zkusila též zažádat.Na prodloužení mateřské půjdu ve středu,já ji mám na dva roky. tak dám pak zas vědět. Mějte se krásně ![]() |
| Lucka Svat | 80837 |
|
|
9.6.2009 10:05:21
Pavle, to je pech. Takže je pustí na chvilku a pak znovu na tranfuzi? Kočička malá, posílám pohlazení a mamce sílu.
Jinak Nohavica je také naše krevní skupina. |
| Lucka Svat | 80837 |
|
|
9.6.2009 10:01:00
Míšo, taky se osobně neznáme, ale váš příběh znám z mimiangel. Moc, moc, moc, gratuluju ke zdravé holčičce po tom velikém trápení...Terezka na ní určitě shora dohlíží...
|
| Markéta a Verča | 89255 |
|
|
8.6.2009 21:20:23
Pavle,moc vám držím pěsti,aby holky mohly už brzy domů......
![]() Michaelo,my dvě se neznáme,ale chci vám pogratulovat ke krásné,zdravé holčičce.Přeju hlavně zdravíčko a taky kapku štěstí..... ![]() |
| tuleň pavel | 80946 |
|
|
8.6.2009 20:59:28
Tak bohužel,transfuze neproběhla
Marušce se ucpala kanila a při proplachování to vystřelilo úplně.Přišla doktorka a té se nedařilo napíchnout žílu a když už tak praskla.Teď se čeká na kardiologa,který to napíchne a dostane kapačku.Krev už je stará a nepoužitelná.Ve středu snad půjdou na chvíli domů.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.