| Monika | 123907 |
|
18.10.2023 22:09:12
Cumco,ale to šílenství právě souviselo s přehnanou uzkostnosti v situaci silných ročníku a právě tou možnosti volby. Jaká politická chyba?
|
| Okolík | 129526 |
|
|
18.10.2023 21:43:50
MOniko, myslím, že cokoli bude lepší než to co bylo loni
![]() |
| Okolík | 129526 |
|
|
18.10.2023 21:42:25
Nehodlám se točit na teleti ani nechápu, proč se na něm točíš ty.
![]() |
| Alena | 129302 |
|
18.10.2023 21:31:19
uf, Okoliku, ta odpoved se tykala vety ""Taky už nebude ta možnost odvolání, když skončí třeba druhý pod čarou ", zadneho celeho systemu, byla to odpoved pro TaJ, v tom smyslu, ze se nemusi bat, kdyz dite skonci pod carou. Tj, pokud doted brala skola na 60 mist 100 lidi, bude to u prumerne skoly pravdepodobne plus minus stejne. Myslim, ze je to srozumitelne, ale muzes se tu na teleti tocit cely vecer.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
18.10.2023 21:31:07
Yuki, kdyby bylo české školství stejné, jakým jsem prošla kdysi na maloměstě, tak bych jim děti ani nesvěřila, radši bychom se přestěhovali.
Česká distančka a loňské šílenství kolem přijímaček jsou zvěrstva, která se nikdy neměla stát - obrovská zátěž pro děti i rodiče Neskutečné politické chyby.Ale musím říct, že za jednu generaci, v porovnání s námi, se děti mají velmi dobře, ta kvalita je někde jinde - ohromný pokrok na všech frontách, to se musí nechat. ![]() |
| Monika | 123907 |
|
18.10.2023 21:26:35
Okolíku, jenže tam si holt musíme vybrat - variabilita a možnost výběru pro úspěšné (kteří se dostali na víc škol, případně na některé jsou kousek pod čarou) s tím, že "ti ostatní" a jejich rodiče budou v nervech čekat, co na ně zbude, a nebo víc klidu pro všechny s tím, že se musí rozhodnout o prioritách dřív. S ohledem na loňskou (a i částečně predlonskou) paniku až řev rodičů "těch ostatních" se vymyslelo zřejmě toto. Není asi možné (jako obvykle) chtít všechno.
|
| Okolík | 129526 |
|
|
18.10.2023 21:23:39
Takze to nebude to samé.
Studenti/rodiče už do toho nebudou moci zasáhnout. |
| Alena | 129302 |
|
18.10.2023 21:20:27
"Kdybych byla v situaci studenta u přijímaček, chtěla bych to vědět. Kvůli sobě." Tak to povazuji vhledem k narocnosti cele akce za prkotinu. Ale treba se to studenti dozvedi.
"Hlavně je zavádějící informace, že průběh přijímaček bude stejný jako dosud, ale digitalizovaný, kterou jsem v diskusi zahlédla" to je, ale nikdo nic takoveho nepsal. Pokud narazis na mou odpoved, tykala se jen systemu postupu deti pod carou na mista tech, kteri se vybrali jinou skolu. |
| Okolík | 129526 |
|
|
18.10.2023 21:14:49
Kdybych byla v situaci studenta u přijímaček, chtěla bych to vědět. Kvůli sobě.
Hlavně je zavádějící informace, že průběh přijímaček bude stejný jako dosud, ale digitalizovaný, kterou jsem v diskusi zahlédla ![]() |
| Alena | 129302 |
|
18.10.2023 21:12:05
"systém a nebo konkrétní učitele??? Moje zkušenost je taková, že zrovna tohle záleží (kromě rodiny a vůbec zázemí děti) na učitelích - bez ohledu na "systém" (to mi přijde jako prázdná fráze)" Ano, zase souhlasim, nas "system" je hodne rozvolneny, umoznuje existenci ruznych skol (a kumulaci dobrych a horsich ucitelu na ruznych mistech) a v neketerych proste prevazuji spokojene deti. Krome ucitelu to hlavne zalezi na rediteli, ten ma u nas velke pravomoce.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.