| Čumča. | 160024 |
|
|
18.10.2023 14:00:39
když se některému deváťákovi sejde kombinace: óbr ambiciózní matikářka/češtinářka, ambiciózní nesoudní rodiče a nesoudní prarodiče, je chudák - takovému tlaku by mladý puboš vůbec neměl být vystaven
- už takhle mají naloženo s pubertou, první nešťastnou láskou a prostě sami se sebou![]() můj manžel dostal před dvěma lety ode mě nařízeno, aby mě krotil, kdybych se vymkla z kloubů (jelikož záleželo mi na tom hrozně moc, tak jsem to před ním skrývala), fakt muž xkrát zakročil a řekl mi "klíííd". Nejela jsem s ním na přijímačky (aby nepřenášela stres). |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
18.10.2023 13:56:32
To se nestiha uz ted. Talentovkove skoly maji stale jen dve moznosti prihlaseni a formulare jedou pekne postaru, papirove. O tom, ze by to snad melo byt jinak, nemuze byt ani rec, deadline prihlasek je uz 30.11.
|
| Alena | 129302 |
|
18.10.2023 13:53:49
"Na druhou stranu se mi nezdá, že by se tímhle měli deváťáci sami od sebe nervovat, pokud je nenervují rodiče." presne tak, normalni devatak neresi, kdo programuje system prijmu prihlasek. Kdo je doopravdy nervozni jsou nekteri rodice, prejimaji nekriticky "informace" z medii (nedavno jsem treba v nejakem radiu - bohuzel jsem si nezapamatovala v kterem - slysela perlu, ze loni se hlasilo na gymnazium 90 tisic deti),prenaseji svou naladu na deti, nuti deti do nekolika kurzu najednou, hlasi negymnazialni deti na viceleta gymnazia (aby mely v devitce klid). Pro deti je tezke takove domaci panice odolat. Opravdu devatakum preju, aby se digitalizace prihlasek stihla.
|
| Monika | 123907 |
|
18.10.2023 13:25:20
Na druhou stranu se mi nezdá, že by se tímhle měli deváťáci sami od sebe nervovat, pokud je nenervují rodiče.
|
| Monika | 123907 |
|
18.10.2023 13:24:20
No, jestli na to bude veřejná soutěž, tak to neklapne určitě. A jestli nebude, tak skoro určitě, nestihne se to "odladit"
![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
18.10.2023 13:17:24
To je teorie, ale jak to vypadá ve skutečnosti? Bude ten systém včas? Už tolik času není. Já vím, piráti to zvládnou za víkend jako dálniční známky, ale ...
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
18.10.2023 13:11:37
letos si budou dávat přihlášky na tři školy, můžou dělat dvoje testy, určí si pořadí škol podle zájmu
a potom se jim ozve třeba první škola a zároveň dá vědět dvěma dalším školám, že nemají držet místo, protože tohoto si bere ta první, takže by mělo odpadnout to čekání, než si dají zápisový lístek, kdy se co uvolní |
| *Hany | 30864 |
|
|
18.10.2023 12:57:41
"letos navíc v nejistotě, co jak bude"
Víte něco o tom novém systému podávání přihlášek? Četla jsem jen takovou zmínku, že program vytvoří Cermat ve spolupráci s externisty, které začíná oslovovat. Pokud tohle neklapne, bude to megaprůser. Začínám mít trochu obavy. |
| TaJ | 81121 |
|
|
18.10.2023 12:55:35
Čumčo, mému synovi to právě naopak přišlo jako fajn řešení, jelikož dobře ví, že on sám by se k tomu procvičování a dělání testů doma sám nepřinutil a nehodláme si doma kazit atmosféru nějakým naháněním a dohadováním. S tímhle souhlasil, jemu vyhovuje takové to organizované vedení, tak uvidíme. Nebudu ho tam samozřejmě nutit za každou cenu každý víkend, ale myslím, že by to mohlo fungovat. On má nějaký svůj sen a jde si za tím, takže je ochotný pro to něco udělat - respektive udělat pro to maximum, co jde...
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
18.10.2023 12:50:36
mně to zní rozumně, TaJ, můj synek by se tedy vzpouzel, jako obvykle
, ale zní do smysluplně |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.