| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 6755  [Dalších 5505 >>]
Agatha Ch. 135518
15.12.2013 12:08:39
copak ty dvě opice, sice jsou na atb, ale šaškujou o sto péro... já tu popíjím zázvor a pomalinku se loučím se životem - ta rýmička mě zabijééé - nevím, jdu se vyčurat a pořádně se kouknu dolů, jestli už náhodou nejsem chlap... ani bych se nedivila, hormony tu se mnou cvičí neskutečně...
fisperanda 60761
15.12.2013 12:07:32
Rišulko, doufám, že se vám s prckem daří dobře.
fisperanda 60761
15.12.2013 12:04:17
Děkuju :-)
Šaškování na balkoně taky dobře znám. Přeju vám, ať jste brzo zdravý a fit ~;)
Jana + 3 rošťáci 62541
15.12.2013 11:59:05
To je možné, ale přerušení "léčby" bylo z mé vůle a ne z vůle dr, kterou jsem raději vyměnila. Druhý alergolog si pečlivě udělal všechny vyšetření a přečetl si také zprávu z endokrinologie a hned řekl, že kortikoidy ihned vysadíme - dcera má u všech dr napsané, že pokud nepůjde o život, kortikoidy nesmí dostat. Jinak měly dle tablek a růstových grafů dorůst cca 178 cm, když dotáhne 165, budu skákat radostí... S kortikoidy rostla cca 1-2 cm ročně...
Nejvíce mě štvalo, že mě na toto nikdo neupozornil a když problémy s růstem a vývojem nastaly, alergoložka naprosto nebyla ochotná připustit, že toto je výsledek "léčby" kortikoidy... Mimochodem, dcerka je bez toho svinstva 3 roky a hle, je zdravá, takže se vyléčila z astmatu...Což je blbost, takže nikdy astma neměla... Nejvíce mě štvalo a štve ta arogance dr, která nebyla ochotna připustit, že i jiný dr má pravdu. A také proč cpe kortikoidy bez vyšetření... Syna jedinkrát neprohlídla, neudělala jediný rozbor krve, ale kortikoidy napsala hned....A to měl brouček jen necelé 3 roky!!!
Jana + 3 rošťáci 62541
15.12.2013 11:53:05
Přesně tak, podle dr jsem blbá já... Ale hlavní je, že dcerka ještě trochu narostla a není trpaslík. Ale má za sebou kvůli růstu nespočet vyšetření a ne příliš příjemných, např. ve 12 leteh gyn. prohlídku...
Ces
  • 
15.12.2013 11:52:46
Nic ve zlém, al mnohdy se právě z alergií vyvine astma. Kdyby pravidelně delší dobu brala Xyzal, nemuselo na léky na astma dojít. To jen tak na okraj. Ono se totiž působení léků mnohdy neprojeví ze dne na den.

Jinak samozřejmě gratuluju k "vyřešení" problémů.
rišulka 117642
15.12.2013 11:31:10
Fisp,tohle se tak krásně čte! Ty máš vždycky co říct povzbudivého, jsem ráda, že jsi tady!
Agatha Ch. 135518
15.12.2013 11:15:10
Fisper, tak to vám gratuluju... Hodně zdraví, holky obě...
Ještě tak vědět, co zabírá na "rýmičku", dneska jsem se s ní probudila a jsem v posledním tažení, asi půjdu ven, vyrýpnout kus drnu a večer před spaním přiložím na prsa, ať si zvykám... Sice jsem měla před dvěma týdny chřipajznu s náběhem na zápal plic, 40horečky, dobitá, nepoužitelná, ale týdenní rýmičku nedávám... Do toho má jedno dítko angínu a druhé laryngitidu - v noci jsem s ní šaškovala na balkóně, že...
Kamisi 129832
15.12.2013 10:59:11
Šlo o konstituční homeopatii, která léčí na základě celistvosti, tedy celkových problémů a projevů člověka. Proto si myslím, že ten úspěch. Jako vedlejší efekt, který jsem v té době vůbec nečekala, se synovi znatelně zlepšily projevy AS (což zase nahrává mému poznání, že fyzické nemoce jsou úzce spojené s psychikou).

Nestal se samozřejmě zázrak ze dne na den, trvalo to celé asi půl roku. Zlepšení přišlo hned, v průběhu toho půl roku se pak ještě projevilo astma, postupně se ale prodlužovaly doby klidu, až jsem si najednou uvědomila, že po astmatu není ani památka, a s odstupem času i že syn je klidnější co do AS.

(Nic jiného se u nás v rodině v té době nezměnilo, nemám čemu jinému ten posun přisoudit, homeopaticky jsme se pak začali léčit všichni, mladší syn i manžel se zbavili angín, celkově jsme všichni zdravější, nepotřebujeme už několik let antibiotika ani jiné léky. Ale jako u všeho to chce vytrvat a nevzdat to při prvním náznaku nemoci.)
fisperanda 60761
15.12.2013 10:34:02
Homeopatie vám zabrala takhle dobře? To je taky dobrý vědět. Zdá se, že to u vás bylo dobrý řešení.
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 6755  [Dalších 5505 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.