Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peppa | 133447 |
|
3.12.2013 21:49:27
Nemá laryngitidu, když říkáš štěkavý kašel?
Jinak se nedivím že po sinecodu kašle, holkám nezabírá nikdy, stejně tak stoptusin, ditustat atp, stejná účinná /u nás teda neúčinná/ látka. Zabírá nám jedině pleumolysin. Prothazin teda ráda nedávám, jsou po něm jak naspeedovaný. Navíc na kašel nám taky bůhvíjak nefunguje. Nevím proč ne pleumolysin na noc, já ho dávám právě na noc. ať je brzo líp! |
| Romča75 | 123498 |
|
|
3.12.2013 21:45:51
Soucítím,nám zabírá sirup Stodal.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
3.12.2013 21:43:04
nam doktorka radila dávat na uklidnění fenystil kapky, když měla velký kašel
nedávala sem ovšem |
| Liškodlak | 36760 |
|
|
3.12.2013 21:41:18
Je mi skoro do breku.
Pětiletá dcerka je už asi týden nastydlá, rýma, kašel. Asi 5 dní dávám stoptussin, olynth, čaje. Na včerejšek kašlala tak, až pozvracela postel. Na dnešek prokašlala skoro celou noc. Od včerejška je kašel takový hnusný, štěkavý, úplně mě to bolí za ní, když to slyším. Dnes jsem šla k doktorce, ale byl tam nějaký zastupující dr., ten pravil, že má zarudlý nosohltan s puchýřky (nebo tak nějak), že je to zánět nosohltanu. Na průduškách nic. Ať leží a dávám stoptussin. Připomněla jsem, že ten již dávám a je to zatím jen horší. Nakonec se uvolil a napsal pleumolysin a na noc prothazin. Doma odpoledne zase ten kašel, který mi připadá, že jí musí utrhnout plíce. Tak jsem poslala taťku ještě alespoň pro jitrocelový sirup. V lékárně mu řekli,že na noc raději sinecod než pleumolysin. Dala jsem tedy sinecod a cca 3/4 prothazinu. Teď malá spí a stále tak hnusně kašle, až cítím zoufalství. Jednak mi je jí samozřejmě hrozně líto, druhak vidina další probdělé noci nic moc (jdu do práce). Nevíte někdo, co dělat? Obrnit se trpělivostí a čekat, až to přejde? |
| .kili. | 125672 |
|
3.12.2013 11:34:47
- " syn má už sedm měsíců, ještě nebyl očkován."
pak ho ale prní "dávka" nechrání - "---starší syn je ročník 97, v tom ročníku prý děti mají horší vakcínu.." ale ne |
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.12.2013 22:26:41
Ja Gerberku taky chapu.
|
| zanysek73 | 74944 |
|
|
2.12.2013 22:11:32
jo a ještě mi doktorka říkala, že kdyby nebyla očkovaná proti černému kašli, tak průběh nemoci je daleko horší...
|
| zanysek73 | 74944 |
|
|
2.12.2013 22:09:27
Dcera měla černý kašel tak před 3 lety. Pořád kašlala, nic nezabíralo, a pak se přišlo na to, že má černý kašel.Jak mi řekla doktorka, že má černý kašel, tak jsem zírala, že se ještě objevuje. Brala několikery antibiotika, měla jedny antibiotika ty vybrala, pak nějakou chvíli pauza,a zas další. Pak ještě asi půl roku od léčby sem tam kašlala, trvalo to dlouho než byla úplně OK bez kašle.
|
| Gerberka1 | 78633 |
|
|
2.12.2013 20:28:47
Šuplíku
,budeš asi hodně divit, ale tehdejší ředitelka ŽÁDNOU NÁPRAVU BĚHEM DOPOLEDNE NESJEDNALA!!! ![]() už jsem to tu popisovala několikrát - kotel byl nefunkční tenkrát už v pátek během odpoledních hodin, ředitelka NIC, opraváře nezavolala, během víkendu se kotel posr...l úplně a tím, že přes víkend to bylo na útlum, tak tam v pondělí ráno byla kosa jak blázen a děti jsme musely nechat komplet oblečené S TÍM, ŽE OPRAVÁŘ PŘIJDE CO NEJDŘÍV...Chachacha!! Volala jsem tam z práce o půl desáté - opravář NIKDE!! Přišel až k polednímu a tím, že byl kotel absolutně rozsypaný, tak ho pochopitelně nemohl opravit "na počkání" - nadvakrát jel pro náhradní díly....co to stálo peněz z provozních prostředků školky - to ani nepočítám - což jsme samozřejmě zase zaplatili my rodiče ve zvýšeném školném - měli jsme školné skoro 700 Kč - nejvyšší ve městě (Brno). ŠKolka pak byla mimo provoz další dva dny - a pracující rodiče dělejte si co chcete!!! Tenkrát jsme se vystřídali v dovolené s manželem... Teď už máme ředitelku jinou - hodnou, milou, operativní a má cit k dětem. Ta bývalá namyšlená nána je pryč - díkybohu. ![]() |
| kopřík | 114016 |
|
|
2.12.2013 18:27:42
je neléčený černý kašel stále stejně silný, nebo může třeba na týden být méně dráždivý a pak se vrátit??
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.