| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 6755  [Dalších 5215 >>]
Kreaty 128225
31.7.2013 8:58:57
Foxino, bojím se, že medicína něco jako psychogenní kašel neuznává a tedy léčba bude nemožná, on ten kašel bude mít vždycky nějakou "fyzikální" příčinu, ale ten stav se pod vlivem horší psychiky zhorší, my když se doma pohádáme s manželem, tak se dceři rozjede atopický exem na celé tělo, takže jsme se naučili nehádat, když se neudržím, tak mám pak za trest týden doma ve vězení, kdy o ni pečuju, když to řeknu doktorovi, tak na mě valí oči a nic neřekne
foxina 92717
31.7.2013 8:49:27
přítelovo 11 letý syn je alergik, ale také zároveň trochu psychicky labilní. to se projevuje kašlem. Když kašli nikdo nevěnuje pozornost, tak se zintenzivňuje a končí to navalováním, jako na zvracení. Jakmile mu ale někdo začne věnovat pozornost (litovat), kašel rázem ustane. Toto probíhá jak u nás, tak doma kde žije s maminkou. Maminka ale na tento kašel podává lék stoptusin. Přítel navštívil psychologa, aby se o této situaci poradil, ale maminka přítelova syna nikam nepůjde, neb prý je to kašel z nachlazení. Je mi z toho docela smutno, jelikož je mi jasné, že tohle není vůbec dobrá cesta. Dá se vůbec něco dělat, když maminka nekomunikuje?
.kili. 125672
25.6.2013 13:39:30
"vybráno z knihy Dr. Alexandra Kotoka ruského lékaře, kniha se jmenuje Očkování v otázkách a odpovědích "

:-) :-) toje skutečně skvělý informační zdroj, homeopat a pavědec s neověřeným universitním titulem. Odpovídá tomu i anekdotální obsah citací.
Cimbur 64764
25.6.2013 13:30:51
Vitaminy, nevím, co je to za odborníka, ale polemizovat by se dalo s každým odstavcem.
Kreaty 128225
25.6.2013 13:26:28
vybráno z knihy Dr. Alexandra Kotoka ruského lékaře, kniha se jmenuje Očkování v otázkách a odpovědích

- Dlouhodobá imunita vůči černému kašli je jen v nepatrné míře závislá na protilátkách, hlavní roli sehrávají další faktory, o nichž toho ještě mnoho nevíme. Byly popsány případy, kdy absence protilátek nepřekážela dětem v tom, aby zůstaly zcela zdravé, a naopak - jejich přítomnost nezabránila onemocnění černým kašlem včetně těžké formy.

- Jestliže je mezi vašimi známými poctivý pediatr, potvrdí vám, že u očkovaných dětí nebývá tato nemoc ani méně častá, ani nemívá lehčí průběh než u dětí neočkovaných.

- Přibližně 30-50% nemocných ve všech epidemiích č.k. tvořili plně očkovaní. Epidemie č.k. se objevují každé 3-4 roky, nezávisle na tom, jaké je procento očkovaných.

- Úmrtnost na č.k. na počátku 70.let 20.století v Anglii, Walesu a záp. Německu, kdy procento očkovaných bylo vyšší, byla větší než úmrtnost na čk. koncem 80.let, kdy se procento očkovaných znatelně snížilo.

- Než se objevilo očkování, byl č.k. nemocí dětí ve věku 2-10 let, kdy je č.k. jen zřídka nebezpečný.... Následkem očkování prudce vzrostl počet onemocnění u dorostu a dospělých. Očkované matky nemohou svým dětem předat žádnou ochranu. V důsledku toho mohou děti onemocnět v nejnebezpečnějším období do půl roku věku. Když v roce 1979 Švédsko odmítlo očkování proti č.k. kvůli nepřijatelně vysokému množství komplikací, patologická epidemiologická situace zmizela. Případy onemocnění do 6 měsíců věku se staly vyjímečnými a do 2,5 roku jich bylo málo. Většina případů se ustálila na věkové hranici z doby před začátkem očkování, tedy od 2,5 do 10 let, kdy je nebezpečnost nemoci nepatrná.

Girili 117849
24.6.2013 17:40:32
Hloupe-nehloupe, tohle urcite pochopi. At nechodi.
KoproFka 76193
24.6.2013 13:52:16
Tyjo Buchli, to mi neříkej, že by byly až tak bezohledné??? Dyk jsou to taky mámy, nebo ne???

Klíďo bych jim řekla, být tebou, pravdu - že z toho máš strach a že až po očkování.
A nebo, pokud nechceš, tak řekni, že ještě nemáte pořádně režim a že se na návštěvu tedy ještě vůbec necítíš...

Nevím, co by na obojím bylo složitého k nepochopení?
.kili. 125672
24.6.2013 13:43:32
" od koho se tvoje miminko nakazilo"

nejčastějším zdrojem infekce jsou k a š l a j í c í adoleascenti a dospělí.
Monika 123907
24.6.2013 13:08:24
Nešlo by jako "kompromis", pokud chodíte s miminkem ven (což předpokládám), potkat se s kolegyněmi někde např. na zahrádce před kavárnou n. tak? (jako třeba, že doma nezvládáš uklízet n. je mimi v kočárku hodnější n. já nevím co ...) Možná je to blbost, ale já mám vždycky pocit, že venku je menší pravděpodobnost nákazy těmi "vzduchem přenášenými" nemocemi ... Samozřejmě by kolegyně nemohly prcka vyndávat z kočáru a pusinkovat ...
.kili. 125672
24.6.2013 12:06:42
" vzalo mi to 10 let života. Nevystavujte své děti zbytečnému riziku!!!!! "

to píšete naprosto správně. V daném zde případě ale jde spíše o vyšší právděpodobnost přenosu infekce, za tazatelkou popsaných okolnosti není ta pravděpodobnost vyšší a ani není třeba se jí obavat.
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 6755  [Dalších 5215 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.