| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 6755  [Dalších 5115 >>]
Anna Veselá 126368
15.6.2013 9:10:37
Taky mě to zneklidňuje, už z toho šílím... On, který byl od mimina nespavec, najednou přes den spí i 4 hodiny a večer v osm odpadne zase... A jenom brečí. Jinak kašlat začala už i 4,5 letá dcera ~n~
brabenec+Adélka 72965
15.6.2013 9:08:35
Taky bych dala něco na odkašlávání-mucosolvan, teď se mi osvědčil STODAL. Ten je na všechny druhy kašle, homeo a u dcery dobře zabral.
Jestli je zahleněný, chce to trochu pomoc-nejen kapkami do nosu, to mi přijde málo. Navíc takový prcek hleny polyká a pak se mu navaluje.
Aerius na splasknutí sliznic, kapky do nosu, pořádně odsávat a ten stodal nebo něco na rozpouštění hlenů.
Do pondělka uvidíš, jak mu to zabere. Jídlo bych teď moc neřešila, to ho docela chápu, že chuť nemá. Jen ať hodně pije, to taky pomáhá ředit hleny.
Držím palce, ať to zabere~;((
Anna Veselá 126368
15.6.2013 9:07:53
Jejdo, to už mě taky napadlo... Navíc není ani očkovaný proti TBC ~n~
Epepe 89236
15.6.2013 9:05:05
Jinak teda dcera to má taky, momentálně asi už 3 týdny, předtím celou zimu také, ale s přestávkami.
Nicméně tedy nepolehává, ba naopak. Toto by mě tedy silně zneklidňovalo.
Epepe 89236
15.6.2013 9:03:13
Pokud by to trvalo takto dlouho, tak už bych se asi zamýšlela nad RTG plic.
daba+holčička 55689
15.6.2013 8:59:59
a na kašel mu nic nedáváš? - třeba mucosolvan? a kapky do nosu?

jinak u nás teď taky tubera od alergie, ve vzduchu lítá něco silnýho
Anna Veselá 126368
15.6.2013 8:55:28
Synovi je 17 měsíců, od loňského podzimu opakovaně trpí na záněty průdušek, dýchacích cest atd. Chodíme na alergologii, bere léky (Aerius sirup, Monkasta tablety, spreje Ecosal a Flixotide). Přibližně před týdnem začal kašlat a chrčet, takže jsme si dali tradiční kolečko po všech dr. Pediatra prohlásila, že průdušky i plíce má čisté a že je jen zahleněný a hleny v krku ho dráždí ke kašli. Doporučila sprej do nosu, odsávat, zvlhčovat vzduch. To samé nám poradili v nemocnici na dětském (ve čtvrtek v noci jsme si udělali výjezd, syn se už kašlem úplně dusil, zvracel hleny, hodně krvácel z nosu). Alergoložka nás objednala až na příští čtvrtek. Co teď? Léky z alergologie syn bere, průdušky ani plíce chycené nemá, ale už týden má teplotu mezi 37-38, nic nejí (půl brumíka a tři křupky za den fakt nepočítám jako jídlo), většinu dne prospí nebo jinak brečí a dusí se hleny a kašlem, má opravdu hnusné záchvaty, kdy v kuse kašle a kašle a natahuje na zvracení. Vidělo ho několik doktorů, všichni řekli to samé a nařídili stejnou léčbu. Jenže ta je k ničemu, vidím jak se ten malý neskutečně trápí a jeho stav je pořád stejný. Co dělat, jak mu pomoct? Už jsem z toho zoufalá, celou noc prokašlal a teď mi tu fňuká a polehává jako malá zdechlinka... Mám ho vzít do nemocnice? Díky za rady ~n~~x~
destenka + 01/09 + 01/11 81704
31.5.2013 22:55:48
První dítě od roka do dvou nepřetržitě kašlalo a nepomohlo nic. Druhé dítě si snad už od novorozeněte od kašle pomáhá tak, že spí u mě na břiše, ve zvýšené poloze - tedy taky takový teplý obklad na hrudník, jen živý. Zkoušela jsem dělat masáž olivovým olejem s naloženým tymiánem nebo jsem foukala na záda fénem (přes ruku) a pak rychle přikryla. Ale tak nějak bez výsledků.
RoBa 128952
31.5.2013 21:41:14
Eukalyptus a trezalka zni dobre, mozna postupne vyzkousim... mmch, ten sirup co mi doporucila pediatra je brectanovy Prospan ~o~ (a je fakt ze mne bylo desne blbe od zaludku po Hedelixu, taky brectanovem).
Epepe 89236
31.5.2013 20:14:01
Přesně to jsem taky slyšela a už z více zdrojů, včetně mé pediatry.
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 6755  [Dalších 5115 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.