Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Epepe | 89236 |
|
|
8.5.2013 21:43:27
Zkus MUDr. Klubala.
Nevím, jestli bere i děti, ale odhalí úplně všechno. |
| Žžena | 83005 |
|
8.5.2013 20:52:16
Mně mlíko přesně tyto potíže způsobuje. Od dětství. Nenám vyrážky, nemám žádné kožní problémy, ale po mlíku kašlu do zblití. Taky jsme dělali kolečko po doktorech, když jsem byla malé. Nikde nic, až nakonec jednoho napadlo to mlíko. A vylučovací dieta pomohla.
Jo a podle vyšetření z alergologie alergik na mlíko nejsem. Ale příznaky mám a jsou jasně spojený s mlíkem ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
8.5.2013 20:43:18
Luci, nevím co už všechno máte vyšetřené a co psaly holky. Za mě:
1. vyšetření na imunologii, alergologii 2. vyšetření na GER - ultrazvuk, ev. pH metrie (dítě nemusí vůbec ublinkávat) 3. vyléčit moučnivku, pokud trvá už takhle dlouho, pak nestačí jen lokální léčba, ale celková - Nizoral tablety, musí předepsat lékař 4. vyšetření pohyblivosti řasinek (Kartagenerův sy) 5. vyšetření na kultivaci - hlen z toho krku (i když ORL asi správně podle vzhledu tipla, že bude asi neinfekční, přesto by ta kultivace byla fajn), při nějaké patologii vyšetřit i ostatní členy rodiny, zda si to nepředáváte 6. serologické vyšetření - chlamydia penumoniae, mykoplazma pneumoniae, pertusse apod. Pokud to je možné, tak kojení je určitě lepší než Sunar, zvláště pokud máš podezření na ABKM. Kapky Biogaia můžeš dávat dál, probiotiky nic nezkazíš a to ani dlouhodobě. Rozhodně v tomto stavu nic dalšího neočkovat. A hodně štěstí a trpělivosti. Pak ještě homeopatika, ale tomu nerozumím. I přírodní léčba, ale tomu se musí rozumět. Všechny dudlíky apod. lze od moučnivky desinfikovat octem. |
| fillantropus | 129550 |
|
8.5.2013 20:03:57
ze stejnýho důvodu synovi dělali testy na cystickou fibrozu - argument, že slaný není prý není jediný- zrovna tyhle testy bych nezavrhovala, jsou naprosto nebolestivé.
Jinak syn takhle vypadal při refluxu souběžně s astmatem, testy mu tenkrát nikdo nedělal,později jsem narkozu a testy odmítla. Ale zabrala na něho symptomatická terapie- dostával dva roky loseprasol a měl foukátka. Teď jsou mu čtyři roky, ze všeho vyrostl, foukátka a léky už žádné nebere. Jenom tě chci potěšit, že z toho může vyrůst. Očkovali jsme proti pneumokokovi, to dost pomohlo. Ale není všespásný, dcera prodělala jiný kmen pneumokokové infekce než se očkuje a bohužel s následky. |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
8.5.2013 19:24:51
Jj,zkušenosti výborné , malý mel moucnivku z kortikoidů, dávala jsem i gencialku ale ten borax byl lepší.
alergoimunolog existuje, tak pokud mate v okolí doporucuju, oni většinou léčí celek, tak proklepnou všechno. |
| Lucie a deticky | 134845 |
|
|
8.5.2013 16:49:15
Lendul, moc diky, Borax mam.
Mas s nim dobrou zkusenost? On je primo alergoimunolog? Kam jit prvne ? Alergo nebo imuno? Kdyby existoval alergoimuno, mam dilema vyresene .... Pak teda jeste gastro.... Vsem moc diky, je to neprijemne, ale aspon mi zacina svitat nadeje, ze se to nekdy vyresi , uz z toho mam depku... |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
8.5.2013 16:03:22
rozhodně to chce alegoimunologa, přesně takhle to vypadalo u nás, syn v 8měsících kdy dostal první příkrm jogurt začal kašlat, druhý den ráno jsem s ním šla k dr a jela od ní přímo do nemocnice, byl dva dny na jipce, jezdila jsem ho tam jen kojit, měl akutní spastickou bronchitidu s dušností, týden jsme byli v nemocnici a pak se další dva měsíce léčil, byl stále dušný, dělala mu testy z krve a právě ABKM mu vyšla silně pozitivní, kojila jsem, příkrmy měl zeleninu+ovoce, mléčné výrobky-kaše atd jsem dělala nemléčné z alergy care od nutrilonu nebo ze sinlacu, sama jsem držela nemléčnou dietu, tím se to upravilo, ted má tři roky a alergii na bkm už nemá, jí normálně jogurty atd...v roce jsme šli prvně na alergologii a má pozitivní břízu, bere léky na astma-dlouhodobě kortikoidy a antihistaminika, máme v rodině co se týče astmatu velkou zátěž...
Na moučnivku existuje super homeopatikum, pohledám jestli ho doma ještě mám a napíšu název, měli by ale v lékárně vědět..myslím že to byl borax..http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=35 |
|
|
8.5.2013 15:32:07
Lorax.... mas pravdu...
Ja s ni beham k mudre, dvakrat na orl, kdyz je vikend a zhorsi se, tak na pohotovost ( aby si ji poslechli, mam vzdy strach ze ji to soadne na prudusky )... ale nikam dal nas jsme jeste poslany nebyli. Prave ze zatim jedinej posun jsou ted ty testy... tak uvidim. Sama jsem psala na imunologii pimarce do Motola, tak psala ze potrebujeme doporuceni od prakticke... No pozenu to ted na imunologii, gastro a alergo. To se teda tesim ![]() Je mi malinke lito uz ted.... No hlavne kdyz to nebude nic vaznejsiho, s timhle se da zit a resit to. Me prave ubiji, ze mala je nemocna nikam se to neposouva, manzel mi uz nadava "ze to moc resim" a "ze nedelam nic jinyho" nez se v tom patlam a hledam info na netu, jenze ja za ni mam zodpovednost, mam strach, trapi me to, je mi ji lito a chci ji pomoct. O tom piti pri odberu jsem to nevedela, na(ne)stesti to byla moje prvni zkusenost s odberem krve u ditete..... |
|
|
8.5.2013 15:20:42
Tak ani to more neni nerealny, mohla bych, i nad tim uvazuju.
Jen aby to pomohlo. Me je jasny ze ten prazskej vzduch ji moc neprospiva ![]() |
|
|
8.5.2013 15:19:20
Nevim, bojim se, kam az by se ji ta Candida mohla dostat....
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.