| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

(?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 6755  [Dalších 4955 >>]
zerat 18305
16.3.2013 21:32:22
Ano, máme podobnou. Dcerka prokašlala září až listopad. V polovině listopadu jsme šli k dr. že se to už nedá, z ničeho nic nám holka začala kašlat večer a nemohla přestat a nic nepomáhalo. I u dr. ráno kašlala bez přestání a ta jí rychle nechala vzít krev na vyloučení černého kašle a nasadila jí ATB - ta zabrala téměř okamžitě a od té doby byl od kašle klid. ~;) Černý kašel se nepotvrdil, ale objevily se v krvi nějaké látky, kvůli kterým byla ATB více než na místě ~;)
Saggi 99321
16.3.2013 21:27:01
Dcera 6 let, už 3. měsíc kašle. S přestávkami, vždy, když je to horší, to nasadí dr. léky, ne atb, protože CRP bylo negativní. Pak jde do školky, týden chodí a má to znovu. V mezičase jakoby pořád pokašlává, nebo snad už chronicky dělá takové to ehm...
Už jsme zoufalí. Nyní má atb, byl tam slabší zánět průdušek, ale crp bylo negativní, přesto jsme je pro jistotu dostali. Bere 3dny, stále kašle.
Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost? A hlavně - co zabralo?
Hanka
  • 
25.2.2013 20:50:58
Radanko, nevim jak jsou příspěvky staré a jak jste nakonec dopadly, ale my měli s dcerkou stejny problem. Dva roky takhle kašlala a trápila se :/ Na alergologii jsme byly a měla vše čisty. Nakonec nám tedy pro dvou letech napsaly dychaci kortikoid Flixodite a dcerka je měsíc bez kašle. Tak držim palce
Iva P. 92448
13.2.2013 16:29:12
Lichořeřišnici mám vyzkoušenou, opravdu funguje, naštěstí naše dětská dr. rozumí i homeopatii a bylinkám.~6~
Sally M.
  • 
13.2.2013 12:12:10
Synovi bych nikdy žádný prothazin a podobný oblbovák nikdy nedala, na trhu jsou i jiné prostředky které zabírají bohužel ty vám doktor nepředepíše ale musíte se po nich pídit sami, např homeopatikum drosera na noční kašel a kapky kaloba bez jakýchkoliv vedlejších účinků!!!
nemohla bych vidět jak mé dítě je po nějakém léku otupělé a oblblé!
Je to bohužel takto nastavené že informace ty přírodní a bez veldejších účinků si musíte zjistit sami........výborná tinktura antibiotikum bez vedlejších účinků je lichořeřišnice, hubí streptokoky a stafilokoky, viry a bakterie více na www.nadeje-byliny.eu
Iva P. 92448
11.2.2013 20:26:13
Moje zkušenost-minulý týden syn 7let suchý dráždivý kašel, 3 dny stoptusin, nic, spíš jako horší, že to nehce odlézt, nakrále jsem cibuli najemno, zalila medem a výsledek, po 2 dávkách začal odkašlávat, Dithiaden jsme kdysi taky dávali klukům ,ale na ně to neučinkovalo, nebyli ani ospalí, nic. Jinak ta tymiánová mast je výborná, mám ji doma ,používám několik let, je z Justu, v lékárně opravdu není nic takového.Výborná i na zklidnění kašle navečer na spaní, odhlenuje, taky zabrala při vysoké teplotě u 10letého syna-při 40 kách jsem kobinovala paralen a nurofen, pořád nic, ani zábaly nezabíraly,pak jsem se naštaval a zkusila mu namazat plosky nohou, a zázrak-teplota klesla a už pak neměl ty 40.
Bimbici 135391
10.2.2013 23:53:12
Zkuste tymiánový sirup
dělá se velmi jednoduše viz http://www.prostezdravi.cz/recept-na-domaci-tymianovy-sirup-proti-kasli/ nebo http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=26672

celou zimu doplňuju lahvičku v lednici a nelituju toho :)~;((
margotka78 alias shit-roller 108560
8.2.2013 18:39:27
my dávali Hedelix sirup a ~R^
.kili. 125672
8.2.2013 17:26:23
"dali byste protazin nebo dithiadem 2,5 letému dítku které má 12kg, aby se mu v noci lépe spalo ..?"

NIKDY
.kili. 125672
8.2.2013 17:24:50
" ..na noc spolu s Protazinem nebo pulkou Dithiadenu, ale Protazin je lepši. "

Obojí je špatně. Prothazin v 5 letech věku ještě horší.
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 6755  [Dalších 4955 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.