| Kreaty | 128225 |
|
|
20.1.2013 18:22:31
reflux a nebo alergie by se neprojevilo takhle naráz úderem nějaké konkrétní doby, takže taky sázím na černý kašel nebo chlamydie nebo mykoplazmata,
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
20.1.2013 18:20:47
Co chlamydie? Ty plicní se takhle projevují, ale testy musí být sílené přímo na ně a jsou poměrně drahé - ty testy teda.
|
| *Niki* | 19980 |
|
|
20.1.2013 18:17:38
Černý kašel.
Měla jsem něco podobného před 3 lety, včetně toho, že nezabrala atb (a to mám atb v průměru jednou za deset let, takže se dá očekávat, že působit budou). Pak složeno ze všech tehdejších okolností spíš tipuju na psychosomatické souvislosti (tehdejší dost složitá rodinná a bytová situace). |
| *Hanka* & Lucinka | 16914 |
|
|
20.1.2013 18:12:48
černý kašel
plicní mykoplazmata plicní chlamydie pokud to bude negativní tak reflux |
| Líza | 17721 |
|
|
20.1.2013 18:11:05
Černý kašel nebo některý z těch virů, které ho "napodobují", dá se udělat vyšetření. Jen jedna z možností. Někteří doktoři to bagatelizujou, ale mezi dospělýma tahle nemoc normálně běhá.
|
| Lada2 | 130679 |
|
20.1.2013 18:07:40
Proč by to nemohla být alergie? Dcera má alergii na roztoče a užívala si něco podobného, když byla malá. Zjistili jí astma, brala vakcínu a teď má klid. Ale dokud se neudělají testy, nedá se nic vyloučit.
|
| Limai | 91448 |
|
|
20.1.2013 18:04:24
Od začátku prosince mám kašel,který se nelepší,naopak zhoršuje.Kašel začal silným škrábáním v krku,nejprve byl suchý,dráždivý,potom přešel do kašle vlhkého,nedařilo se mi odkašlávat ani po silných lékách.Na kašel nezabíraly žádné léky,ani bylinky.Mudr mi při první návštěvě napsal ATB Deoxyben,nepomohly,kašel se naopak zhoršil.Oznámil mi,že kašel tedy není bakteriální,když nezabraly ATB,a nechal udělat RTG plic a krevní testy,zda v krvi něco není a zda nemám nějaký zánět.Veškerá vyšetření včetně RTG bez nálezu a obvoďák mě odeslal na ORL,aby mě tam lékař prohlédl krk.Nyní to vypadá tak,že kašel je hodně dráždivý,kašlu téměř nepřetržitě a nepřetržitě z krku vykašlávám nepatrné množství hlenu,chvílemi se při kašli dávím téměř až ke zvracení.Takovýhle kašel rozhodně není normální a myslím si,že obvoďák něco zanedbal a že má ještě jiné možnosti,jak zjistit,proč takto kašlu,a nevyužil je.Jinak pokud jde o léky,za tu dobu jsem zkoušela všelijaké a nepomohlo vůbec nic.Zítra jdu na ORL,ale myslím si,že příčina kašle bude někde jinde než v krku.Už jsem z toho hotová,krk mám už od nepřetržitého kašle strašně namožený,plíce a hrudník mě šíleně pálí.Na jakých vyšetřeních mám trvat,aby se zjistila příčina?Nemyslím si,že by byla v nějaké alergii,připadá mi to spíše na nějaké viry,bakterie,nebo něco takového.
|
| Rekka | 99639 |
|
|
16.1.2013 19:53:34
Ja vzdy pouzivala pro deti Stoptusin na suchy a Mukosolvan na odkaslavani. Ale kasel se nam porad vracel, tak jsem zkusila Stopkasel, doporucili mi ho v lekarne. Ja jsem s nim spokojena, kasel ustoupil a od te doby OK. Ale taky to muze byt nahoda. Dlouhodobe ho vyzkouseny nemam.
|
| Lily+3 | 107438 |
|
|
16.1.2013 11:07:09
Užívala jsem sama během těhotenství, já s ním mám dobrou zkušenost, vždycky zabral na zahlenění a odkašlávání navíc mi strašně chutnal
|
| Věrka80 | 115951 |
|
16.1.2013 9:32:22
Ahoj, máte někdo zkušenost se sirupem stopkašel od Dr. Weisse? Dceři Adélce, má 4 roky, se už potřetí vrátil kašel. Hlavně kašle v noci.Už jsme zkusila všechny možné sirupy, Stoptussin, Stodal, Prospan a teď mi byl doporučen sirup Stopkašel. Manžel mi ho koupil a říkal, že jich měli více druhů. My máme na dráždivý kašel a zahlenění. Ale na krabičce je napsáno, že je to na všechny druhy kašle. Jaké máte vy s tímto sirupem zkušenosti a který používáte? Děkuji Věrka
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.