| zerat | 18305 |
|
|
14.12.2012 7:13:08
Lucigo, moje dcerka nám ze středy na čtvrtek vůbec nespala a jen dráždivě kašlala a kašlala, včera jsem s ní běžela k dr. a ta když viděla, že holka kašle i celou návštěvu u ní, tak jí dala vyloučit černý kašel - jelikož slyšela i něco na průduškách a holka teda pořád nějak kašle snad už 3 měsíce, tak dostala Klacid. Dr. mi řekla, že teď je hodně rozšířený nějaký virový kašel, který trvá hodně dlouho a dost často končí právě ATB. Je mi šmudly líto chodí si pro léky od bolesti hlavy, protože plakala, že ji hrozně moc bolí. Snad nám ATB zaberou, protože ty noci jsou katastrofa - dnešní noc opět kašlala i přes celou tabletu Dithiadenu, půl Xyzalu, Spiropent
![]() |
| Romanal |
| • |
14.12.2012 2:13:46
Ahoj, právě jsme prodělali stejný problém- záchvaty suchého dávivého kašle až do zvzacení po prodělané viróze. Záchvaty byli v noci nejhorší- nespali jsme 3 noci. Pomohl mu Dithiaden na uklidnění nutkání kašlat, při záchvatu inhalace páry /heřánek,sůl/, cucání Halls a Priesnitz ačkoli ho v krku nebolelo- jen to dráždilo. 3 noci nespal, zato prospal vždy celý den po Dithadenu, ale díky Bohu už je klid!!!
|
| Luciga | 23859 |
|
|
13.12.2012 22:51:18
přímo na otázku ti neodpovím (ne že bych nechtěla, prostě nevím
), nicméně Prothazin má v příbalovém letáku rovněž uvedenu vhodnost od 10ti let... zavolala bych synovo doktorce a zkonzultovala to pro jistotu s ní |
| Maty+Jakub 6/04+Tereza 3/06 | 20558 |
|
|
13.12.2012 22:32:44
Dobrý večer,
Potřebovala bych poradit. Syn mívá drázdivý - neproduktivní kašel podstatě mu nic nepomáhá. Dávám na noc 1/2 prothazinu nebo 1/2 dithiadenu , ráno večer 1/2 spiropentu + podle dávkování tussin , nebo stoptusin nebo ditustat.. Co mu hodne zabere na noční záchvaty je zima ( jdem na balkon nebo okno atd..) Na alergii nic nemá a podle poslechu je taky čisty.. A teď k otázce našla jsem si nové kapky Vicks ale je tam napsáno že se smějí od 14 let a moje otázka je proč? Je tam moc účiné látky ?Dr mi doporucila stříkat do krku neo septolete duo spray a ten je taky až od 12 let.. Tak co se může stát když mu ty Vicks nasadím?? Předem děkuji z rady Maty |
| Dojanka | 85301 |
|
|
13.12.2012 10:19:44
Bobulet, jak jste dopadly na té alergologii a co ty krevní testy? Už víš něco bližšího? A co kašel? Zlepšilo se to nebo ne? Jestli budeš mít náladu, napiš.
![]() |
| Gerberka1 | 78633 |
|
|
2.12.2012 16:57:45
Ahoj Bobulet,
taky nakukuju, jestli napíšeš, jak vypadá synek.... Výborně, že už se tohle úterý dostanete na alergologii! Snad už se něco pohne...Kdy budete mít výsledky té krve? Určitě se ozvi, držím palce, aby se vše zlepšilo a hlavně aby se našla příčina ![]() |
| Dojanka | 85301 |
|
|
1.12.2012 21:30:18
Bobulet, a jaké krevní testy vám doktorka dělala? Zaškrtla vám tam ta mykoplazmata a plicní chlamydie? Moc vám držím palce, aby se synkův kašel už vyřešil a jemu bylo líp. Jak to s ním teď vypadá?
|
| Bobulet | 133910 |
|
1.12.2012 8:49:43
Jenom informuju, ze doktorka nam udelala nove krevni testy a poslala nas k alergolozce. Ta nas objednala hned na utery! Tak doufam, ze se vse k lepsimu obrati.
Take jsem byla u homeopatky a ta mi vlila neco optimismu do zil... Jinak chodime 3x tydne do solne jeskyne. Do skolky ho jeste posilat nebudu, az ten dalsi tyden.... |
| lipoo | 47870 |
|
|
27.11.2012 23:20:43
klíííd
...náš má nedomykavost srdeční chlopně /nevýznamnou/-má jen kartičku na "prevenci ......"-a včil nevím čeho ,prostě před zákrokem s krví /třeba trhání zubu,atd/musí dostat dávku atb....zjistili mu to až v osmi letech-jen díky doktorce z alergologie..chodíme jen dvakrát ročně na kardio...taky chodíme skoro všude..když dojdem na alergologii-ve stejný den je i kardiologie-ordinace vedle,čekárna společná-tak sestra se vždy ptá,jestli dneska jdem tam nebo tam -kdyby měl fakt něco vážnýho,tak byste na to přišli už dáááávno...někde jsem četla-asi tady na rodince,že když je nějaká "srdeční vada"-/píšu to do závorek,protože to fakt ničemu nevadí-konkrétně to co máme my,nemá žádné omezení -nic,jen chodíme na kontroly/,že můžou být i časté infekce horních cest dýchacích....a mezi náma-kardiolog srdeční šelesty slyšel-jinak nikdo ne...jeden den jsme byli v alergo i kardio-a zpráva z alerga "srdeční ozvy čisté,bez šelestu"-zpráva z kardia "šelesty ty a ty,a popis"![]() ![]() ![]() |
| veronika82,Kamilka,klučík03/09 | 29769 |
|
|
27.11.2012 17:51:46
Ano dle utz masivní GER.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.