Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jenny1024 + 2015 + 2017 + 2019 | 114714 |
|
|
21.2.2016 14:50:32
Mám půlroční mimi, které je už cca tři týdny lehce nachlazené - chvíli vodová rýma, pak lehce pokašlává, pak zase rýma a tak. Poslední cca čtyři dny kašle fakt hnusně, chraptí a z nosu jí teče jak z vodovodu, někdy vodově, v noci žlutě. Teplotu nemá, vypadá vesele, jí a spí hezky (to ona vždycky
).Za poslední tři týdny jsem několikrát volala doktorce, ta nebo její sestra mi po telefonu vždycky řeknou, že to nic není, že si mám koupit něco v lékarně, hlavně ať nechodím, že tam ještě něco chytí. Připadám si jak hypochondr. Lehce doktorku podezřívám, že se s námi nechce otravovat, má hodně pacientů. Jsem pevně odhodlaná se k doktorce zítra vypravit, ať si mi po telefonu řekne cokoli (teď je po víkendu a navíc tu minulý týden nebyla, takže tam bude asi narváno a moje mimino doktorka nebude považovat za dostatečně vážný případ, aby ho prohlédla, ale asi se už nenechám odbýt). Krucifix, já to dítě podomácku léčím už tři týdny! Já nevím, jestli je to ok, nebo jsou to průdušky, nebo... něco. Teda, jejich diagnostickou telefonní schopnost bych chtěla mít. Přeháním, nebo si lidi běžně léčej svoje kojence doma a doktorku otravujou, až když mají děti čtyřicítky? |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
28.1.2016 10:23:09
kdoto, dokonce jsem chodila s dětma na návštěvu ke kamarádky dětem, který byli nemocný od října do května snad bez přestávky, přesto od nich nedostali ani kašel....
Ale ty moje chudinky jak jsem tento týden pochopila z jiné diskuze se byli nuceny hýbat venku i 8hodin denně...chodit do bazénu, páry, sauny.....a podobně. .....prostě ze školky v 14hodin a alou ven..... A mám další kamarádku a její děti jsou na tom jako ty moje, ale máme od ostatních právě velmi odlišný životní styl....v přístupu (třeba i to o kousek výš).... A můj mladší měl první rýmu v 4letech a trvala jen 2dny.... Ve školce denně. Od 3let. |
| Žžena | 83005 |
|
27.1.2016 11:39:54
kdoto,
to, zda jedinec onemocní, záleží na více okolnostech, než jen na tom, zda s nějakou nákazou přijde do styku. Zásadní je imunita, případné oslabení jinými vlivy. |
| radka |
| • |
27.1.2016 8:04:36
nechodím s kašlem, když je viróza nebo alergie
když kašel trvá déle a je teplota, tak doktorku navštívím zánět průdušek měly děcka asi tak jednou za život, syn jednou zápal plic, ale vůbec při něm nekašlal |
| Žžena | 83005 |
|
27.1.2016 7:41:05
kdoto,
jak "nic nechytlo"? Mívá virózy a nachlazení, takové ty teplotky a rýmičky, měl neštovice, zánět spojivek (který jsme úspěšně podchytili hned Ophthalmo-septonexem), ale ne, neměl nic, s čím by bylo potřeba jít k doktorce a co by se doma v pohodě nevyleželo max. do týdne i bez ATB. |
| Girili | 117849 |
|
|
26.1.2016 23:12:17
Ne, nemivaji. Snazim se zabranit, aby to detem sedlo na prudusky a zapal plic uz povazuju za celkem vazne onemocneni, ktere se snad nemiva bezne, natoz opakovane.
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
26.1.2016 23:10:01
Kdoto - však to já taky jsem ráda a jak! Jemu se ty nemoci celkem vyhýbají....třeba ve školce tenkrát byla spála, vši apod. a on nikdy nic...až pak tu angínu a těsně na konci školky neštovice....a loni v první třídě druhou angínu, ale to tenkrát lehla skoro celá třída včetně paní učitelky...od té doby už zase nic
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
26.1.2016 23:04:55
Ja nic takoveho doma nemam.
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
26.1.2016 23:03:48
Taktez.
|
| Žžena | 83005 |
|
26.1.2016 19:48:56
Ne, sedmileťák neměl nikdy zánět průdušek ani zápal plic. Neměl v životě ani ATB, ani žádné léky na předpis. Mívá max. virózy, k doktorce chodíme jen na povinné prevence. Zápal plic měl manžel asi před 10 lety, já jsem měla zánět průdušek nsposledy cca v 10 letech.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.