Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
26.1.2016 15:05:15
To vypotřebujete celý Spiropent? To se u nás snad nikdy nestalo a tím, že ho doktorka předepisuje jako první volbu, tak mám vždy nějaký v zásobě.
U nás se celkově léků na předpis najde dost. Kromě toho co jsem psala, tak kvůli kočkám nějaké antibiotikum do očí. Chlap je hypochondr s vyhřezlou plotýnkou, takže silné léky na bolest a s každou rýmičkou běží k doktorce a něco si vykňourá. Nakonec se stejně neléčí a léky nebere. Asi kdybych zapátrala, tak mám léky snad na vše. ![]() Ale bydlíme mimo civilizaci, k lékaři i do lékárny to máme 15km, tak i proto máme takové zásoby všeho. Neznám člověka, kdo by měl doma jen Panadol, základ léků na předpis tu má snad každý. No a jednou za rok léky proberu a igelitku prošlých odnesu do lékarny. |
| Muumi | 41406 |
|
26.1.2016 14:53:20
No ale Spiropent je přece taky na předpis? Já teda ať dělám, co dělám tak mi léky na předpis nezbývají...
|
| Raduza | 68805 |
|
|
26.1.2016 14:43:21
Po přečtení příspěvků se musím smát. Ještě mohlo být v dotazníku jaké jsou ženy na rodina.cz, zda jejich dětí bývají nemocné. Samozřejmě, že nebývají, nekašlou a matky mají v lékárničce jen paralen
)). Oblíbené je ACC, Spiropent a Fenistil. Na menší kašel mám ráda Ambrobene. Zdá se mi lepší než Mucosolvan, i když je to stejná látka. Na suchý kašel Sinecod a homeopatika Drosera. Nicméně obě děti mají svoje léky na astma . |
| withep | 93862 |
|
|
26.1.2016 14:24:09
To chápu
![]() |
| radka |
| • |
26.1.2016 14:13:42
a kdo říkal jen tak?
dám ho dítěti, když vidím, že má suchý kašel, Stoptussin nezabírá (který obvykle zabere) a už nejméně 2 noci nespalo z důvodu nočního kašle samozřejmě mu nedám celou tabletku a u svého dítěte za ty roky poznám různé typy kašle, poznám, kdy to je laryngitida a kdy jen suchý kašel |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.1.2016 14:10:23
Aerius a na noc Levopront. Přes den doporučí Prospan, Mucosolvan.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.1.2016 14:08:55
Kdein jen tak dítěti?
I u sebe jsem s ním velmi opatrná a užiju ho veeelmi výjimečně. |
| radka |
| • |
26.1.2016 14:05:34
atb jsou jediné léky, které dobírám
ale u kašle po zlepšení nebo vymizení nejhorších příznaků přestávám léky brát (vyjma atb, ale ty nám pediatra na kašel předepisuje minimálně) |
| Tili + 2 |
| • |
26.1.2016 13:59:33
Když my jdeme s kašlem, tak to jsou antibiotika, protože je to buď těžký zánět průdušek nebo zápal plic. Pak tedy zmizí i ten kašel. Taky dávala Erdomed, to bylo jediné, co zabralo. Jinak oblíbená kombinace paní doktorky je Sinupret a Kaloba (nefunguje, jen placebo efekt, že s tím něco děláme).
|
| verca |
| • |
26.1.2016 13:16:26
nemám slov... fakt....
k věci - grepofit |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.