Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliverka | 70017 |
|
|
26.1.2016 12:33:14
Mamm doma akorat panadol, nic jinyho neni potreba. Diky Bohu.
|
| radka |
| • |
26.1.2016 12:29:40
tak jednou jsem ho od doktora dostala
použila jsem tak jednu až 2 tabletky pořád mi jich ještě 8 zůstalo na příště a používám ho opravdu jen výjimečně, když je kašel více nocí za sebou, Stoptussin nezabírá a potřebuji se vyspat |
| neznámá | 91073 |
|
26.1.2016 12:28:49
Naše doktorka ho předepisuje asi od 6 let.
NAše děti trpí na kašle, průdušky atd, prostě neuvěřitelně chrchlaj, doktorka často zkouší co by mohlo pomoct a dost často řešíme po telefonu, jestli lék zabral, občas po telefonu vyzkoušíme něco jiného. Zrovna léků na kašel mám takovu zásobu, že by mi kdejaký feťák záviděl. No a zánětem močáku trpím dost často, už poznám jestli to je na ATB, takže nejezdím na pohotovost, nasadím léky a další pracovní den si zajdu ke svému lékaři, který mi ATB schválí a napíše nové, abych měla na příště. |
| Muumi | 41406 |
|
26.1.2016 12:21:26
Ano, lipovým čajem primárně léčím sebe, děti to ovšem nevypijou v tom množství, aby to zabralo...
|
| Mapat | 109192 |
|
|
26.1.2016 12:20:24
Domácí zásobu Kodeinu teda závidím, kašlala jsem tři týdny a mít doma pár tabletek by mi věnovalo pár nocí spánku. Ale jít si kvůli tomu odsedět frontu k doktorce, to se mi bohužel nechtělo.
Naposledy jsem se neúspěšně léčila postupně asi třemi léky z lékárny, pak mi buď zabraly čaje z lípy, divizny a bezinek a domácí bylinkové medy, nebo by to prostě po třech týdnech přešlo i bez léčení ![]() |
| Muumi | 41406 |
|
26.1.2016 12:20:02
Jinak k otázce, kašel takového ražení, kdy jsem naznala, že je s dítětem potřeba jít k doktorovi, se konal 1x a dítě dostalo kombinaci Spiropent + Mucosolvan, ale to snad ani nebyl kašel, prostě to v něm chrčelo a byl dušný. Jinak dávám buď Mucosolvan nebo Ambrobene, nebo Spotussin podle typu kašle, na extra velké zahlenění ACC.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
26.1.2016 12:19:49
A jak velkým dětem ten kodein cpete? On je totiž pro nebezpečí zástavy dechu kontraindikován do 12 let.
|
| Muumi | 41406 |
|
26.1.2016 12:17:46
Já teda nic takového doma nemám, když něco bylo předepsáno, tak to bylo využito, kdo vám píše takový zásoby, abyste to mohly mít preventivně doma? Většinou mi naopak léky na předpis došly (typicky antibiotické kapky do očí, kdy 4 kapky šly mimo a jednou jsem se trefila) a pak jsem musela shánět další.
|
| neznámá | 91073 |
|
26.1.2016 12:12:56
Kodein a jiné předpisové léky na kašel má asi každá matka doma a nejenom matka. S našima dětma mám léků na kašel, plnou krabici.
Stejně jako mám doma preventivně ATB na zánět močáku. U naší lékařky je oblíbená kombinace spiropent+ ditiathen. A ditiathen dávám dětem ráda, dobře po něm spí. ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
26.1.2016 11:47:12
My běžně s kašlem k pediatrovi ani nechodíme, ale zatím vždycky pomohl buď jitrocelový sirup Mucoplant (ale jen tenhle) a nebo Stoptussin...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.