| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6755  [Dalších 5965 >>]
...
  • 
2.2.2015 9:57:30
Naše dítě má tik po infekci, nevěnovala jsem tomu pozornost, nicméně jsem se naštěstí zmínila při preventivní prohlídce.
...
  • 
2.2.2015 9:55:26
Dcerka také pokašlává, má astma, ale nemá na nic prokázanou alergii, nicméně pokašlávání ustane, pokud ji na čas zvednu dávkování inh.léku (v rámci její možnosti).

Na psychiku se dobře všechno háže, u ní jsem si to také zažila, dlouhodobě jí bolelo bříško, pak se začala počurávat a všechno to bylo od intolerance jedné složky potravy. Ve třech letech tuto složku testovali, měla ji negativní, nicméně v 5.5 letech jsem zjistila, že zmíněné problémy, které trvaly rok, byly z intolerance této složky (zkoušela jsem tuto složku zavést do stravy po roce a znovu byl problém).
pingui 49813
2.2.2015 9:34:36
máme dětský inhalátor Omron ten s dětskou maskou,potřebuji koupit ten větší s náústkem. Omron je asi nejprodávanější značka řekla bych,taky asi drahá. Určitě jsou důležité velikosti inhalovaných částic a počet litrů za minutu. Jaký by jste doporučily? A proplácí něco pojišťovna? Já ho tenkrát kupovala narychlo tak jsem to celý platila.
díky
Stará Misule 82389
2.2.2015 8:51:27
To znam u dcery,jako by furt odkaslava,a nejde to,dela to,kdyz je z neceho nervozni.
A ze to leze pekne na mozek,az z toho bolej usi.
Ted pred vysvedcenim pri pololetkach to bylo hrozny.Pritom vi,ze ji nikdo nadavat nebude.Ale sama se dokaze vystresnout.Skoncilo to presne o vysvedceni.
Peppa 133447
2.2.2015 8:33:45
Dcera před dvěma lety taky tak kašlala, trvalo to tři měsíce, střídal se suchý a vlhký kašel, kašlala pořád, ve dne v noci. Samozřejmě když jsme byli na alergo, udělala akorát ehmmm, takže jsem byla označena za hysterku. Nicméně vzali krev, výsledek - prodělaná RS virová inf..... Nedostali jsme na to nic, pak to ustalo. Teď opět kašle už druhý měsíc, ve školce byla naposledy před Vánoci na dva dny a předtím zase 14 dní doma. Měla atb, atb kapky do nosu a nic. Takže se asi zase nějak prokašleme do jara ~d~
Laurenka 85484
2.2.2015 8:15:17
Jenže jí to nepřecházelo ani u hry, ani když byla něčím hodně zaujatá, jenom v noci. Nezdálo se mi to jako tik.
romanaI 77971
2.2.2015 0:42:22
Jestli si jen "lehce odkašlává" jako by jí jen škrábalo v krku, může to být tik, nutkavé chování. Většinou to děti ve spánku nebo když jsou do něčeho zainteresované přestanou dělat a čím méně pozornosti tomu budeš věnovat, tím rychleji to odezní. Mám dvě děti a u obou jsem nějaké to nutkavé chování postřehla, může to trvat i pár měsíců a může tě to pěkně znervózňovat, ale čas od času to míváme všichni- nějaký ten "tik"
Riena
  • 
1.2.2015 21:28:50
Můj syn měl něco podobného s tím, že kašlal předloni celou zimu až do léta (přes prázdniny utlo) a loni znova od podzimu. Dvakrát streptokoka za sebou, pořád ten samý suchý dráždivý kašel, už jsem z toho byla na nervy. Pak alergoložka nasadila Bronchovaxom na podporu imunity a tˇukám, zatím se drží, kromě jedné lehké rýmy. Kašel přešel mávnutím kouzelného proutku, myslím, že už tam byla propojená i moje psychika, byla jsem z toho jeho stavu taková nešťastná, pořád jsem to řešila a tím nasazením bronchovaxomu jsem si oddechla a zklidnila se. Ještě dodávám, že teď po dobrání dávám ráno preventnivně Kalobu.
Laurenka 85484
1.2.2015 20:59:49
jenže to byl kašel, na který nic nezabíralo a cokoliv jsme dělaly nebo dávaly, byl pořád stejný, proto jsem si říkala, jestli to není astma. Takový divný kašel jsem ještě nezažila ani u sebe.
Kaja222 116819
1.2.2015 20:45:49
laurenko, ja jsem na podzim prodelala zanet prudusek, mela jsem celkem troje atb a kaslu jeste ted, po dvou mesicich. Mam dychatka s kortikoidy a ted jsem mela virozu, znovu mi to sedlo na prudusky a resim leky na rozsireni prudusnic a k tomu dlouhodoba antihistaminika.

Takze ano - opravdu se to muze vlect. Idealni by bylo, kdyby treba mesic mohla byt doma ze skoly/skoly, ale to je asi unreal.

Taky bych neverila, ze se to muze takto vlect...Uz verim.

[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6755  [Dalších 5965 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.