Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Laurenka | 85484 |
|
|
1.2.2015 19:59:44
Ahoj, už jsem tu měla od podzimu asi dvě témata na pokašlávání u pětileté. Z pětileté je šestiletá a kašle pořád. Ale už snad víme proč.
Jenom jsem se chtěla podělit o to martyrium...v říjnu začala pokašlávat, z ničeho nic. Byly jsme u dětské, u orl, nic nezjistili. Po čtrnácti dnech jsme šly zase, byla poslána na rentgen, tam zjistili zánět dutin (neměla žádné příznaky kromě pokašlávání). Dostala antibiotika, na kontrolním rentgenu bylo vše v pořádku, ale pokašlávání bylo pořád stejné. Před Vánoci dostala spálovou angínu, další antibiotika, dostala se z toho v pohodě, pokašlávání trvalo. Na začátku ledna jsme byly u alergoložky, která, jakmile jsem jí řekla, že jsem se rozvedla, tak jí bylo vše jasné a že to bude psychické, že takových tam má hodně...jsem jí řekla, že jsem si samozřejmě vědoma, jak může být rozvod náročný na dítě, ale že si nemyslím, že ten kašel je z této příčiny. Dcerka je živé, veselé dítě, nemám pocit, že by se něčím trápila a posudek doktorky mě celkem naštval. Ale udělala spirometrii a krevní testy a v pátek mi přišly výsledky. Byl tam pozitivní adenovirus a RS virus, takže podle alergoložky je příčinou kašle na podzim prodělaný respirační infekt, kašel prý u toho hodně dlouho přetrvává a odezní sám. Dala nám k tomu recept na ribomunyl na podporu imunity. Doufám, že je to opravdu ta příčina, odlehlo se mi. Dcerka kašle už opravdu mnohem méně, tak snad to bude v pořádku. Jsem i ráda, že jsme na alergologii byly, aspoň vím, že to nejsou žádní roztoči nebo astma. Opravdu mě to trápilo, tříměsíční kašel neznám, navíc takový suchý a nic nepomáhalo. Tak jsem se vypovídala, přeji všem pevné zdraví. |
| Gudrun | 88211 |
|
|
3.1.2015 19:03:11
Mucosolvan - větší dávky než jsou psané, k tomu inhalace inhalátorem každý den, aspoň týden, ale dítě asi bude těžko poctivě inhalovat.
|
| Lou+3 | 30918 |
|
|
3.1.2015 16:44:35
Nam treba pri mensich infekcich dobre zabira sauna.
|
| lampa |
| • |
3.1.2015 13:52:12
homeopatikum Antimonium tartaricum 30 CH, rozpustit treba 3 kulicky do sklenky vody a popijet pres den.
To zabira vzdy na to dosuseni plic, jak to tam porad chrchle. Ja vcera stopla dceri desivy nocni kasel diky akupunkture. Nepichala jsem ji jehly, to by nedala, ale mam specialni krem, ktery se nanasi na akubody. U ni vzdycky ale ten kasel zacina, nebot ma zadni rymu, snazim se homeopatiky dostat tu rymu ven nosem. Pak uz je to v poho. |
| Limai | 91448 |
|
|
3.1.2015 11:45:27
Lepší mít buňky nějaké,než absence mozkových jako je u tebe.Přemýšlím nad tím,kde se bere tak nekonečná blbost.S tím jsi se už narodila,nebo je to alkoholová demence ?
|
| NovákováM | 120401 |
|
3.1.2015 1:33:11
a můžu se zeptat proč?
On ale není lékem na kašel, ten se užívá na problémy související s astmatem, co si vybavuji a na zúžení dýchacích cest, ne na vykašlávání ani odhleňování. |
| NovákováM | 120401 |
|
3.1.2015 1:29:05
nevím, zda toužíš po radě podporující léky, náhoda a vyzkoušená
že Mucosolvan. Aplikováno na dospělovákovi, takže ne na dítěti, natož malém, kapky, ne sirup a pomohlo. |
| Limai | 91448 |
|
|
3.1.2015 0:19:57
salám
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
3.1.2015 0:18:55
Ale jejdamánky,blbost a závist,to se ti sešla kombinace
![]() ![]() No jo ono by to papalo cukrovíčko,ale nemůže,udělal by se tomu špíček Můžeš si dát třeba Salam ![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
2.1.2015 23:30:44
No právě,proto nepícháš,protože od tebe každej normální člověk uteče
.I ten nenormální,protože i nenormální má tolik rozumu,aby vzal nohy na ramena a utíkáááál,utíkááál hodně daleko.Ale nic si z toho nedělej,existuje spousta náhrad,kterýma se můžeš uspokojit pro tvoji pohodu.A kdyby to nepomohlo na tvé psychické potíže,tak do ulice Na Popelce Praha 5 .Hlavně ale nedoporučuju skákat z Nuselského mostu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.