| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6755  [Dalších 5805 >>]
N.
  • 
6.11.2014 16:30:39
To s tim morčetem je drsne. Doufam, ze tedy jen drsne napsane, ze ve skutecnosti jsem morce nevyhodili ,ale dali nekomu jinému.
My mame diky alergii luxusni pokoj pro kralika, puvodne to byla nase zimni zahrada, ale kvůli alergii na kralika tam polovina rodiny nesmí.
Illaaa+Petřík 74800
6.11.2014 16:25:39
Souhlasím, jednou jsem byla na nějaké přednášce osvíceného pediatra-homeopata a ten říkal, že když k němu přijde dítě, které dýl jak měsíc v noci kašle, tak mu automaticky nasazuje antiparazitický přípravek.
Jinak jsem taky pro alergologii, u nás začíná být teď od podzimu něco podobného, aerius hodně pomohl, na alergologii jdeme na testy až v únoru.
Kreaty 128225
6.11.2014 15:47:34
se vším napsaným souhlasím a ještě nezapomeňte, že někdy kašel způsobuje Roup dětský
Begonie 17189
6.11.2014 15:20:32
Syn mel presne to samy asi 4 roky. Jak se zaclo topit (jsme v panelaku), zacal vecer po ulehnuti do postele kaslat a neprestal do jara. Ja jsem alergik, manzel astmatik, ale u nej na alergologii nezjistili nic, ani z krevnich testu zadny alergeny. Mel Xyzal, zvlhcovac, vetrali jsme, ale moc to nepomáhalo. Navíc kazda ryma mu slezla na průdušky a pak kaslal několik tydnu i přes den. Letos v lete to zacalo uz i bez topeni, tak jsme vyhodili morce a zatím nic. Tak myslim, ze u nas to bylo to morce (i když testy nic neprokazaly), nebo mozna ty mokry piliny - nevim. Kazdopadne jsem rada, ze mame zatím pokoj.
adelaide k. 20327
6.11.2014 15:15:57
Samozřejmě alergologa. To vás tam dr. už dávno neposlala? Nejspíš astma, měli jsme to stejně.
Beruška+J02A07T10 48718
6.11.2014 15:13:08
asi tak a pak už není cestay zpět.. jsem toho zářný příklad, doživotní astmatik. to je to, co mě žene, abych dětem pravidelně dávala léky, to že oni se můžou vyléčit. já už jaksi ne.
Beruška+J02A07T10 48718
6.11.2014 15:12:32
ještě jak moc topíš?
nezkoušela si rozprostřít mokrou plínu kolem postele? jak moc větráte?
my jsme doma tři astmatici a prakticky netopíme a pořád větráme, když děcka jsou hodně nemocný a dusí se, ještě rozvěšuju v okolí postele mokré ručníky a plíny, aby se vzduch zvlhčil.
Cimbur 64764
6.11.2014 15:11:48
Rozhodně na alergologii! Mám dítě astmatika a léčba musí probíhat jinak, než Aeris a homeopatika!!! Jinak se stav průdušek nenávratně zhoršuje.
Beruška+J02A07T10 48718
6.11.2014 15:11:41
mát edoma nějaké zvíře?
byla už vyšetřena na černý kašel? rtg plic kvůli zápalu (může být i bez poslechu, aktuálně mám doma syna 4,5 roku se zápalem oboustraným bez poslechu, kašlal prakticky jen v podvečer a v noci) je astmatik, bere flixotide 2x denně už skorem tři roky.. dost se po tom noční kašlání zlepšilo.
červené svědivé.. nebo podrážděné je pravděpodobně atopický ekzém, zmizí to hned? jak to mažeš.. stačí promazat? rozšiřuej se to? svědí to? škrábe si to?

viděla bych to na nějakou alergii.. nemusí být nudně ani na zvíře, v čem spí v peřinách? větráš to? pereš? jak často? roztoči? máte koberce, zváěsi?

žádanku na alergo bych nezatracovala.. dcerka je dost velká aby zvládla krevní testy a na základní alergeny se kterými přišla do styku a budeš vědět víc
rekla 105489
6.11.2014 15:05:47
Občas jezdíme do hor, tam je to vždycky lepší. Pořídili jsme i zvlhčovač, který jede celou noc, taky moc nepomáhá.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6755  [Dalších 5805 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.