| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1395  [Dalších 865 >>]
Manka+Cipísek 100730
20.9.2011 11:56:16
No ty bláho, nějak se nestačím divit. ~e~
Ono existují těhotenská trička? To slyším poprvý. A jsou předražený? No tak si je nekupujte. Nějak nechápu jaký je rozdíl mezi těhotenským tričkem a volnou tunikou střiženou pod prsy. Když jsem byla těhotná, tak do 6-7měsíce jsem nosila to co normálně, pak jsem si koupila na střídačku 2 rifle - jedny v pase na zavazování a druhý s gumičkou v pase někde snad v kiku za pár kaček, už nevím. Mám je stále "na doma".
Trička jsem měla asi 3 obyčejná a ty jsem točila furt dokola. Mamka mi věnovala 1 svůj svetr a 1 větší jsem měla.
Jako přijde mi zbytečný vyhazování peněz kupovat si "spešl" hadry, abych si je oblíkla jen párkrát a pak mi ležely ladem ve skříni. A to jsem marnivá hadrnice až až. ~y~
Bouřka 7675
20.9.2011 11:27:11
Nosím netěhotenský, prsa se mi naštěstí zatím nezvětšují, mám je bujný i tak, a bříško poměrně malé, úbytek váhy je dost znát. Jak se ochladilo, tak jsem akorát bříško oblékla do Hippsy pásu, aby mi na něj a na záda netáhlo. Těhotenský hodlám pořizovat asi jen kalhoty, případně podprsenku nebude-li nakonec zbytí.
MarkétaP + 4 dcerky 13148
20.9.2011 11:26:23
Rennko, nakoupila jsem si v Cammaieux taková ta kasaná trika s gumičkami dole, sedí mi i přes břicho, o kterém se už tři měsíce okolí vyjadřuje "už to bude brzo, ne?" a "tak tentokrát dvojčata?" Má to výhodu, budou společensky použitelná i po po porodu :) Jinak jsem si taky koupila v HM (ale mají je i jinde) takové ty roury po triko, takže mi ani pod kratší tričko netáhne.
Půlka psa 24064
20.9.2011 10:39:31
Ty aušusové materiály jsou tam proto, že to člověk nosí jen pár měsíců, takže teoreticky nemá čas se to rozpadnout.
lenovo
  • 
20.9.2011 10:35:11
naprostá většina těhotenských hader jsou fakt hadry, nejaušusovější materiály, šílené stanoidní střihy, infantilní design, panebože, kde je napsáno, že těhotná ženská rovná se úplně vymatlaná a tak jí střelíme šedé triko s růžovými knoflíčky a modrýma želvičkama na levéma a pravém prsu s tím, že se dá zároveň využít jako kojící?!? To si někdo fakt dobrovolně koupí za 300? Pamatuju si, jak jsem v nějakém obchodě s těhotenským oblečením vzbudila údiv, když jsem chtěla černé tričko s krátkým rukávem. Ale ČERNOU maminky přece nenosí, zněla odpověď prodavačky:-DD
Za mě - měla jsem pár kvalitních kousků, které se pak daly nosit i normálně. Spousta šatů na normální je střihlá tak, že se v tom schová i rostoucí břicho, věci přestřižené pod prsy atd. Koukej po prodloužených velikostech, třeba M&S, já takhle sehnala netěhotenské plavky, které mi ale sedly i v 9. měsíci:-)
Do 6. měsíce jsem vystačila s normálním šatníkem, ale chápu, že tohle má každá jinak.
Červená řepa 55518
20.9.2011 10:26:56
protože maj těhotné pěkná velká prsa!
Olívie 15762
20.9.2011 9:53:04
Co třeba tohle: http://www.e-liska.eu/index.php?page=detail&id=1000182 ?
Rennka 78662
20.9.2011 9:45:19
no tam mají stany :-)
Balbína 99798
20.9.2011 9:41:46
dvě takové bez výstřihu jsem kdysi koupila v C&A. Jinak jsem nosila normální trička a přes to šatovky nebo široký svetr, který jsem zapla.
Urbík 59832
20.9.2011 9:33:53
Zkus Litex.Kvalita vs cena mi prijde ok.
http://www.litex.cz/inshop/tehotenske-obleceni/
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1395  [Dalších 865 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.