| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1395  [Dalších 855 >>]
Ivuljenka 98698
20.9.2011 9:30:13
taky by mě to zajímalo ~t~ hlavně mi výstřihy do V nevadí, což o vnady ty já klidně ukážu,konečně mám prsa své vytoužené velikosti ~t~ Libuji si nejen já ~t~

Ale vádí mi jak je všechno střihově stejné. Naštěstí mám malé bříško tak nosím stále standartní oblečení,ale ke konci těhotenství budu muset něco koupit na večerík a na slavnostní příležitosti ~d~
Markéta.. 32122
20.9.2011 9:23:27
A v oddělení pro rozměrnější také nic? Třeba v CA vím, že takové oddělení je, ale nikdy jsem ho podrobně nezkoumala.
Markéta.. 32122
20.9.2011 9:21:22
Trika (a všechny vršky) jsem si kupovala prostě jen větší. Těhotenské jsem měla jedno, z CA, a nějak jsem nepochopila, čím je těhotenské - bylo jen větší, mělo cedulku "maternity" nebo tak něco a stálo 3x tolik, co normální triko.
Rennka 78662
20.9.2011 9:20:42
No, víš, já jsem trochu rozměrnější maminka, takže bez těhotenského trička se neobejdu. Normální větší velikosti mám do půl břicha, a nebo na sobě mám něco jako stan, přes co už další vrstvu oblečení nedostanu, aniž by to nedělalo nevzhledné boule. K barvám a vzorům těhotenské produkce se snad ani nebudu vyjadřovat. A nebo jo: Zbylo nám hafo hnusné látky, kterou nikdo nosit nebude? Udělejme z toho těhotenské oblečení a prodejme to za přemrštěné ceny! Oni ty chudinky něco nosit musí a vybírat si nemůžou...
*Niki* 19980
20.9.2011 9:18:15
Já těhotenské nakupovala jen kalhoty a tříčtvťáky (když jsem byla těhotná v létě). Jinak jsem nosila normální trika, jen o číslo větší velikost - prodloužená délka.
Výstřih (normální velikost) mi nevadí, nebo jsem měla šátek či šálu.
Půlka psa 24064
20.9.2011 9:17:01
Dají se koupit i různé netěhu tuniky přestřižené pod prsy. Vypadá to jako těhotenské, ale není. Výběr je slušný - i bez výstřihů. Tedy osobně mi výstřihy mi nevadí, ty nosím i normálně.

Zato mi třeba vadilo, že se nedají prakticky sehnat těhu kalhoty nebo sukně velikosti 34. Člověk může obejít kolik obchodů chce a prostě nejsou.
Sharon35 98311
20.9.2011 9:16:12
Já nevím,je to asi 14dní co jsem si koupila v sekáči těhotenské triko s dlouhým rukávem a žádný obrovský výstřih nemá,je zn.Torelle.
Kikina30 121444
20.9.2011 9:10:27
S tím souhlasím!
Byla jsem se podívat v C&A a v H&M a tam to těhotenské oblečení se mi vůbec nelíbilo.
Připadalo mi to jako vytahané hadry. Žádné barvy, všechno šedé nebo černé, já miluji barvy...
Takže taky kupuji oblečení svých oblíbených značek, ale větší.
:-)
Kikina30 121444
20.9.2011 9:05:09
Ahoj, také si kupuji "normální" oblečení.
Teď naposledy jsem byla v Timeout, měli tam super slevy, jelikož mám vel.M, tak jsem si koupila o číslo větší tři krásná trička.
kosatka2 89902
20.9.2011 9:03:49
Nevím proč, ale těhotenské oblečení mi přišlo celkově hrozné, babské, nudné. Kromě příjemných kalhot které ráda nosím doteď (bavlněný rantl) jsem nějaké dostala a nevzala na sebe ani jednou. Koupila jsem si normální větší velikosti, žádné speciálně těhotenské.
Stejnětak nepochopím, proč se prodávají tak hnusné antisexuální kojicí podprsenky. naštěstí jsem velké nepotřebovala, koupila jsem normální bavlněné bez kostic.
někdy mám pocit, že výrobci považují těhotnou či kojící ženu za odepsaný odstavený exemplář bez lidské důstojnosti... no vlastně i mí známí mi dávali najevo, že jsem především děloha bez normálních zájmů
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1395  [Dalších 855 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.