| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 1395  [Dalších 775 >>]
Binturongg 104880
26.5.2011 19:08:19
angrešt - dík, projedu si to večer, některé ty sukně docela ujdou ~:-D
MarkétaP + 4 dcerky 13148
26.5.2011 19:07:00
angrešt, nevím, jak jsi "pokročilá", ale vyhovují mi takové ty teď módní sukně s gumičkami v pase, v CA jsem je včera viděla i v krátkým (to já nemůžu). Mám teď dvě dlouhé a i přes pětiměsíční (co je jako u většiny osmiměsíční) břicho super.
Rapiti 37804
26.5.2011 19:04:47
Bin, já mám často problém, že to, co bych si představovala, neexistuje. Víš, co mi na to řekla moje maminka? Ušij si!
MarkétaP + 4 dcerky 13148
26.5.2011 19:04:37
maharani.cz
sarishop.cz

Jinak mi jdeš do rány s tím tématem, zrovna včera jsem se zas rozčilovala. Černá, zelená, šedá, modrá a bílá, ještě tak fialová a výjimečně červená, bez vzorků, zato pokud možno s nabíráním nebo volánkem na naprosto nesmyslném místě. Chtěla jsem něco fakt echt letního, pestrý potisk, nebo aspoň středomožsky modrobílý, nic, fakt zoufalý. Nakonec jsem zmerčila super pestrou širokou sukni v řadě XXL - a naprdlo mě to, že na baculky to vyrobí, ale těhotná by pokud možno měla zůstat nenápadná, nebo co.

A tak jsem dnes vytáhla ze skříně jedenáct let staré kytičkované šaty, co jsem zdědila po kamarádce. Děti byly uchvácené, furt se ptaly, jestli je mám nové, a pak fascinovaně poslouchaly, že se pod nimi odnosily nejen ony tři, ale ještě tři další děti ~t~
Binturongg 104880
26.5.2011 19:02:32
fisperando - já teď koukala na origoš stránky Bennetonu - "United Color" zřejmě neznamená, že má jejich móda víc barev než těch 6.
Všechno je bez nápadu a "vyblitý" - asi hit letošního léta.

Nemusím vypadat jako klaun, ale nechci být šedá mezi šedými atp.
(vechno je bílé, modré, hnědé, béžové a černé - červené jsou maximálně tepláky) ~a~
angrešt 114837
26.5.2011 19:00:20
Proč je těžké najít barvy, to fakt nevím. Džíny sice nenosím, ale ono to není úplně snadné ani u sukní, které obecně mají barevnost častější.

No, natož těhotenské oblečení.
To je navíc dost drsně drahé. Z minulého těhotenství mám ale převážně zimní oblečení a prostě na vedro něco potřebuju, tak jsem byla minulý týden nakupovat - za mizerný kraťasy 1400Kč, to se mi protočily panenky teda. Ale já jiné než s tím širokým pružným pásem na břicho nesnesu.
Jo, a ještě jsem chtěla tenkou letní sukni ke kolenům, to už jsem nesehnala vůbec (v několika pražských obchodech), objednala jsem nakonec přes internet a přišel zcela slušný kousek, kvalitou šití převyšující předražené kraťasy - sice to není superskvost, ale aspoň z toho nelezou nitě. A za pětistovku ~:-D Firma Helen Mode http://www.helenmode.cz/katalog.php?typ=12066&kategorie=81508 , kdybys to chtěla zkoušet. Barevné kalhoty nemají (vrchol barevnosti hnědá), ale barevné sukně ano.
Binturongg 104880
26.5.2011 18:59:19
Mishulo - děkuju za radu ~x~
To víš, odkojenec punk rocku a grunge ~d~
Potřebuju něco ke květovaným Martenskám...
fisperanda 60761
26.5.2011 18:57:45
Tady je celkově móda v háji. Nic nápaditýho, všechno se drží při zdi, nedejbože ňákej módní odvaz. ~a~
MishuI 84229
26.5.2011 18:34:16
Docela čumím,že by na sebe někdo dobrovolně natáhnul červený nebo zelený rifle.Z mýho pohledu je to vrchol nevkusu.Pokud se v tom ale cejtíš,přeju hodně štěstí v hledání~x~
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
26.5.2011 18:31:00
Já jsem si před dvěma lety nakoupila těhu hadry v CA..a měli fakt výběr i barevně..nicméně já kupovala těhu velikost 36, což odpovídá normální tak 38..ale vím, že minimálně 46ku měli určitě.. a jak už jsem psala, ty těhu hadry jsou fakt větší..
Jo a ještě jsem měla vlastně hadry z Nextu~R^
Nicméně nevím, co je podle tvého číselníku velikost hroch~t~
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 1395  [Dalších 775 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.