| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1395  [Dalších 665 >>]
quovadis 77315
14.3.2010 12:09:42
ahoj Moni, jsem z Ovy a prodávám riflový těhu kompletek, zahradníky a tuničku, dále manžestráky černé a šedou halenku, kdybys měla zájem, písni na mail a domluvíme se. ~;)
Horama 97202
14.3.2010 12:01:01
V těhotenství nikdo nemá ideální postavu. ~;) Bohužel taky mám nejlepší zkušenosti s internetem. Taky můžu doporučit věci od Litexu - trika, kalhoty. Nebylo to příliš drahé a vydrželo to skvěle. Ale bohužel nevím, jestli v okolí máš někde obchod, které jejich těhotenské věci bere - zase tě jen můžu směrovat na internet. ~d~
monikaK,Tobi3/07+Gabi7/10 96754
14.3.2010 11:56:55
No já přes internet oblečení neobjednávám,protože nemůžu vědět,že se do toho vejdu,že? A taky jak v tom budu vypadat?Už jsem 2x objednala a nedopadlo to dobře a potom to vracet a tak je komplikované a drahé.Proto bych raději normální obchod.Já to prostě potřebuju vidět na sobě,nemám ideální postavu~;)
Maťa. 21117
14.3.2010 11:44:37
Monika:-) Vojdi si na Mimibazar alebo Aukro a tam nakúpiš:-) (som z Orlové a tehula som kupovala na netu, potažmo aj predala:-)))
monikaK,Tobi3/07+Gabi7/10 96754
14.3.2010 11:31:08
Prosím,poradíte někdo,kde koupit levně těhotenské oblečení? Nejlépe Orlová a okolí - Havířov, Karviná, Ostrava.Děkuji za odpovědi
Pindruše Dan 09/04+Kačka 05/06 40901
12.3.2010 20:23:06
NO Ibu nazdar~3~ my tě tu uháněly s Nykolkou. Jestli by jsi nás na návštěvu a focení přijala i o víknedu. Přes týden to dohromady nedáme. Já než bych po práci vyrazila, dojela bych k tobě tak v 5 odpoledne. No a ty jsi se nám ztratila. Tak jak?
Jinak lyžování bomba.
Blanko - mám to úúúúúúúúúplně stejný jako ty. Na lyžích na posled na střední (18 let zpět~n~~n~~n~~n~~n~), kde jsem upadla tak hnusně, že jsem si udělala cosi s kolenem a od té doby nic..... až letos.~t~
Ibu - Jakub 7.04 + Sára 5.06 40856
11.3.2010 10:33:45
Vanko 26,27 můžu to nic nemám, napíšu si tě a v tom týdnu od 22.3. se domluvíme co a jak ju ~:-D zítra bych to asi fakt nezvládla, mám od devíti nějakou pani a po obědě chceme jet
Hvizdi+Venda91+Máťa07+Julinka 12802
11.3.2010 10:20:11
Blani a Kristýnka od začátku pofňukávala a pak už tam byla v pohodě a zapojovala se?
Dneska se musím učitelky vyptat, ráno plakal hodně,ale až když si ho učitelka brala,tak se musím poptat, jestli se pak uklidní a hraje si nebo jak to probíhá.Za chvíli pro něj razím.Jak to máme z ruky, tak to dopolko uteče jako voda ~t~
Vanka 26819
11.3.2010 9:45:04
Ibu - výborně mam tě :-) no já myslela tenhle pátek tj. 12-13.3. Ten další taky nemůžu. Já si tu uložim tvůj mail a ozvu se ti. Vypadá to tedy že až 26-27 - to bys mohla?

Blanko - my jsme taky kardiaci - máme rovnou dvě vady: bikuspidální chlopeň /chybí jí jeden cíp/ a navíc stenózu - první měsíce to byl děs, pak si zvykneš. Občas křiknu aby nelítal, popovídáme si že se mu pak špatně dýchá, tak aby neblbnul - a víc to neřešíme. někdy funí místo dýchání, tak mu dam do vany brčko a ono se mu to krásně upraví. jdem za dva měsíce, tak to se budu tetelit aby nebyla nějaká nová kalamita.
Blanka+Kristýnka+Lukášek 94663
10.3.2010 12:32:43
Miri díky za radu.
Pindru to lyžování závidím, já byla naposledy na lyžích na střední, kde mi učitelka přejela přes vázání a já zbytek lyžáku (půlku)proležela v posteli s vyhozenou češkou v koleni.
Hvizdi co školka jak jsi zvládala?
Já dneska viděla Tínku z okna na školní zahradě ze začátku byla v poho, ale asi si chtěla sklouznout na skluzavce a neprobojovala se, tak začala bulet.
Jinak jsme dneska byli s Lukynem na tý kardiochirurgii.
Tak má 2-3milimetrovou dírku nezi levou a pravou komorou. Práškama se to léčit nedá. Musíme počkat jestli tu to paní příroda sama spraví. Nikdo neví jak to může dlouho trvat. A když se mu nespraví a bude mu to vadit (srdíčko bude špatně pracovat), tak se to řeší operativně. Ale když bude pracovat v pohodě, tak se s tím dá žít. Operace až na posledním místě.
Tak budeme tápat v nejistotě.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1395  [Dalších 665 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.