Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
29.4.2009 13:46:12
No vidíš svět je malej... ale aby zůstalo u toho oblečení.. tentokrát se převážně zásobuju na MMB ale kdysi jsem si koupila v Plzni v Tesku v centru moc pěkný těhukalhoty, semišový...
|
| Michaela Pecharová | 86574 |
|
|
29.4.2009 11:18:48
If já vím, ty jsi prý ze Siré - jsme skoro sousedky
![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
29.4.2009 11:01:34
Miky chodí, chodí.. na Rokycanech je celá diskuze
... Abych pravdu řekla, nevím o žádném krámku s těhumódou v Rokycanech, ale v Rokycanech přímo nebydlíme![]() |
|
|
29.4.2009 10:55:05
Opravdu sem nechodí nikdo z Rokycan???????
![]() |
|
|
29.4.2009 9:17:36
Zítra razím do Rokycan, chci se zeptat místních těhulek - JE V ROKYCANECH NĚJAKÝ KRÁMEK S TĚHU MÓDOU??? Díky za tipy
![]() |
| Mišpula | 95468 |
|
7.4.2009 13:59:32
Souhlasím s mimibazárkem a můžu doporučit "dkami" já jsem osobně spokojená, vyberu si z www.next.co.uk a nechám si to přivézt. Ale raději se podívej sama. Držím palce Ahoj
|
| ELIN + Matyášek + Darinka :)) | 13164 |
|
|
4.4.2009 18:16:26
Fotograf hledá modelky pro nafocení kolekce těhotenské módy. Focení bude probíhat koncem dubna v Praze (detaily jsou v jednání), bude se jednat o max. 5 hodin práce včetně přípravy. Pokud byste některá měla o focení zájem (samozřejmostí je smlouva, honorář), napište prosím na e-mail helena(@)stepanmikuda.com. Budeme potřebovat Vaše aktuální foto, portrét + celá postava (nemusí být ve spodním prádle, ale oděv na fotu by měl být dostatečně obepnutý, aby bylo možné postavu posoudit), napište Vaši konfekční velikost a výšku. Výhodou je nějaká dřívejší modelingová zkušenost, ale není podmínkou. Prosím jen těhulinky od 6 do 8 měsíce, dříve jsou bříška moc malá, později příliš velká.
|
| M+J+ 5 (2 holky -3 kluci) | 74701 |
|
|
27.3.2009 15:50:51
ahojky ja jsem maximalně spokojena se sekacem v brne komarov jedna zastavka pred konecnou u hotel bila ruže to zastavuje pak prejdes pres silnic a napis jako hrom...
mam dojem že maji od 9 hodin prodej je na vahu ja tam pro všechny tři deti nakoupim vždy vyhodne a pak mě neboli když to za par dni zničí už teda v komecu 3 roky nebydlim ale stale se vracim jen sem a to mam asi 50 km daleko a ty šalinou po meste to neni tak hrozne. kojeneckeho maji velky vyber a jak rikam fakt moc hezke za asi petikilo nakoupis komplet vybavu od 0 do asi 3 mesicu a znackove pekne. maj tam i pro maminy tehulensky zvlast no proste pekny prehled vseho chut pri trose stesti narazis i na fusaky moc hezke prikryvky koj decky osusky. vse je ciste a voni vypranym. i kdyz doma si to samo že peru ale nesmrdi to jak jsem ocuchala i jinde v sekaci. |
| 2 sluníčka | 85910 |
|
|
26.3.2009 10:53:34
Ve Štěrboholích v NTN, to je outlet Nextu a uěhu tam mají, alespoň vždycky měli.
![]() |
| huhu, holky 6 a 4, 35tt |
| • |
26.3.2009 10:16:37
ja si v CA koupila v listopadu moc pekna tehu trika s detskyma tapickama a slusive sedive tehu kalhoty ;-). Ale je fakt, ze jsem to tam dost propatrala.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.