| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1395  [Dalších 575 >>]
Laďka,Vítek06,Bára07,srpňátko 94107
3.3.2009 19:46:44
Oli, díky, a mají tam i pro těhotné určitě? Nebo je to specializovaný sekáč pro těhotné? Josefská vím kde je.
Raduza 68805
3.3.2009 19:43:52
Já podle nadpisu myslela sekáček na maso ~t~. Jsem si říkala, jestli je nějaký zvláštní pro těhotné.
Olga
  • 
3.3.2009 19:40:42
Sekáč "G" na ulici Josefská ( v ohybu ulice nad schody ke Grandu), mají 3 výlohy, co zaujmou na 1. pohled....
Laďka,Vítek06,Bára07,srpňátko 94107
3.3.2009 19:04:22
Ahoj, nedávno jsme se přestěhovali do Brna, jsem těhotná a už se nevejdu do žádných kalhot. Chci se zeptat, jestli někdo z vás neví o nějakém sekáčku v Brně nebo okolí, kde by bylo oblečení pro těhotné. Nějak nemám sílu obcházet všechny. V ohbchodech H a M, C a A apod. jsem se už dívala a kalhoty pod tisícovku jsem tam prostě neviděla~d~ Z internetu nechci objednávat, mám strach, že mi nebudou padnout.

Díky.
Limai 91448
3.3.2009 17:09:33
těhotenské oblečení na stránkách www.tehotenskeobleceni.cz-vyjede butik FANNY a vpravo je odkaz na galerii kolekce SARA-tomu říkám těhotenské oblečení.Řeším totiž to samé-kde koupit hezké sexy hadříky a koukala jsem na ten Formes,škoda že už skončil,taky měli hezké věci,jak jsem viděla v odkaze který mi vyjel.
Maia
  • 
3.3.2009 14:13:52
Střapáčku,

nedávno jsem řešila stejný problém, nic se mi nelíbilo, vše je strašně usedlé, tak pro 55sátileté těhotné :-)

První těhotenství jsem to řešila pár kousky Formes, ti už v ČR skončili a teď jsem objevila Bebefield, nakoupila jsem si tam vše, včetně kalhot, sukní, svetrů, podprsenky atd., chodili jsme hodně s manželem do společnosti a musela jsem toho mít hodně, s jedněma lacláčema bych opravdu nevystačila :-)
Mají obchod na internetu a na telefonu je moc příjemná paní, poradí a můžeš si to i u ní vyzkoušet...
Kris, T4/05, J5/07, A2/11 18493
3.3.2009 13:37:39
osobní zkušenost s obchodem Tveret ale je to taky konfekce, takže možná není to co hledáte. Ale věci pěkně seděly, tak i vydržely.
Pak znám obchod MUTTI, ale pouze za výlohou. Prodejnu mají v OC EDEN ve Vršovicích. Věcičky mi tam přišly celkem šik, ale pro mě už asi moc
Střapáček 93487
3.3.2009 13:37:13
vybírat střihy a zejména obíhat obchody s látkama a hledat která mi kde padne do oka,tak na to se můžu vybodnout.A ještě chodit ke švadleně na zkoušku a čekat než to ušije.Chci přijít,vybrat si,vyzkoušet,zaplatit a jít.Díky,ale švadlenu ne,kdybych sháněla švadlenu,ptám se na švadlenu a ne na obchod.Ostatně jedna švadlena bydlí deset metrů ode mne.
Pole levandulové 23006
3.3.2009 13:34:51
Foxy, souhlasim, Noppies je fajn. A vetsi vyber ruznych znacek ma Anna Viktorie, ve Spectru v Pruhonicich nebo v Cerne ruzi /maji Belly button, Beep a dalsi, maji i stranky www.annaviktorie.cz/. Tam jsem toho na tohle tehu nakoupila hodne. Minule /pred ctyrmi lety/ tady byl farncouzsky Formes, taky pekne, ale ten tu letos skoncil. Sice to vsechno je konfekce, ale vybere si opravdu kazdy, od sportovnich veci az po kostymky a spolecenske saty, babske ani komunisticke to rozhodne neni:-)
Foxy 22754
3.3.2009 13:27:56
Ahoj, já jsem se v druhém těhu kompletně oblékla od značky NOPPIES (www.noppies.nl) a veeelmi jsem litovala, že jsem ji neobjevila už v tom prvním. Je to samzřejmě taky konfekce, ale všechno oblečení je tam moderní a šik a nikdy jsem nepotkala nikoho, kdo by měl na sobě to samé co já. Když jsem šla v prvním těhu nakupovat, tak nad klasickýcmi těhu kalhotami v "vakem" na břicho brečela, že tohle si na sebe v životě nedám:-). Noppies se prodává se v Babyparku na Černém Mostě a Zličíně a oblékneš se tam od kostýmu po teplákovku.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1395  [Dalších 575 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.