Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.6.2008 22:20:06
Taino, obávám se, že takový neexistuje
(alespoň v Brně ne). Já nakupuju na MMB . |
| Taina | 77576 |
|
|
17.6.2008 9:31:38
Prosím o radu maminky z Brna. Můžete mi, prosím poradit nějaký dobrý obchod s těhu módou? Myslím tím místo, kde by byl velký výběr a zárověň pěkné a moderní oblečení. Za Vaše tipy předem děkuji.
|
| Tučkovic | 83472 |
|
16.6.2008 11:07:18
Poradíte od kdy se nosí stahovací kalhotky po porodu a jak zvolit velikost??
|
| nováček |
| • |
11.11.2007 17:10:07
Doporučuju se kouknout na www.drahstyl.cz
|
| Pumpkin2 | 72048 |
|
|
17.10.2007 11:11:44
velký výběr spodního a nočního prádla pro těhotné www.pradelnik.cz mimo jiné i poradna zdarma pokud máte nějaké problémy :-)))
|
| JoHany | 71481 |
|
|
5.10.2007 7:57:55
Milé těhulky a kojící maminky,
nabízíme velice kvalitní prádlo hlavně pro kojící maminky za příznivé ceny. Dovoz UK. Navštivte náš obchůdek www.johany.eu. Na Vaše dotazy ráda odpovím, pokud to půjde i poradím:o). E-mail: obchod@johany.eu |
| bazarberuska.eu | 69208 |
|
|
15.8.2007 10:18:04
Zkuste jednorázové kalhoty do porodnice firmy CANPOL BABIES, 5 ks za 59,-.
|
| Bobeška | 38650 |
|
18.6.2007 11:33:35
Arantxo,
kalhotek mi stačilo to jedno balení po 5ks. Vložek jsem potřebovala cca 7balení po 20 ks, ale používala jsem je asi 3 týdny, než jsem přešla na menstruační. Krvácela jsem po porodu 5 týdnů a myslím, že je to dost individuální, takže i ta spotřeba se bude dost lišit. Každopádně na 5 dní v porodnici jsem měla asi 3 balení po 20ks, nemocniční jsem nepoužívala. Na noc jsem si dávala dvě trochu posunuté, aby kryly delší plochu. A to protečení je otázka tak prvních třech dnů, ale opět individuálně. Jinak představa, že v noci spím a nemám čas tak často měnit vložky mi přijde docela legrační, určitě čas mít budeš:-)) K těm inkontinenčním: možná tak snadno neprotečou, ale pokud vím, měly by také zadržovat zápach moči, apod. Z toho mi vyplývá, že asi nebudou moc prodyšné, což je vlastnost, kterou bych u případných porodních poranění dost preferovala. Jo, a pokud máš strach, aby ti třeba krev neprosákla na prostěradlo a nemuselas žádat o výměnu, vezmi si s sebou balík těch přebalovacích podložek, co se používají pro mimča a dej si vždycky jednu pod sebe. |
| arantxa | 60064 |
|
|
14.6.2007 13:10:19
Prave ze nam bylo receno, ze s temi inkontinencnimi mame jistotu, ze neprotecou, a proto jsou dobre treba na noc, kdyz si nebude moc tak casto menit vlozku. jinak kolik tak tech kalhotek nebo vlozek budu potrebovat???
|
| Bobeška | 38650 |
|
12.6.2007 18:00:39
Arantxo,
myslím, že se nejedná o inkontinenční kalhotky, ale o poporodní kalhotky (jde především o zadržování většího množsví krve po porodu, tzv. očistků). Vyrábí se ve dvou variantách - jako jednorázovky (podobné dětským kalhotkovým plenkám) a nebo jako speciální kalhotky, do nichž se kupují speciální poporodní vložky. Mám zkušenost s druhou variantou, která je, myslím, i levnější. Měla jsem kalhotky zn.Samu, je to balení 5ks síťovaných kalhotek, které výborně drží vložky a pokud prosáknou, pak je jen vymácháš ve vodě a za chvilku jsou zase suché. Do nich porodnické vložky také zn. Samu. Jsou to takové ty klasické silné, ale jsou prodyšné a hlavně měkké. Obojí seženeš v lékárnách. Každopádně to není nic "erotického", ale funguje to dobře a pohodlně. Někdo si nosí klasické kalhotky a menstruační vložky, ale myslím, že na tento druh krvácení nejsou úplně vhodné. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.