| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské oblečení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 1395  [Dalších 535 >>]
arantxa 60064
12.6.2007 10:04:15
Vcera jsem byla na predporodnim kurzu a dozvedela jsem se, ze je dobre si porodit inkontinencni kalhotky do porodnice, nebot tolik neprosakuji. Jake mate zkusenosti s poporodnimi kalhotkami a jake byste mi doporucili? Sestra u gynekologa mi dokonce tvrdila, ze si mam vzit bavlnene kalhotky a do toho normalni vlozky, co se pouzivaji na noc.
Gábina
  • 
12.6.2007 1:39:26
Tak to je super informace!!! :-))
máš nějaké fotečky? zrovna dnes jsem byla hledat něco na sebe po krámech.
je to hrůza!!! všude mají malá čísla cca do L nebo do vel.42 a do toho já se
opravdu nemám šanci vejít a ještě za to chtějí tak nekřesťanské peníze.
Potřebovala bych něco na léto.
Prosím odepiš - budu čekat

Díky Gábina
Janča a Bořek 13448
25.5.2007 20:31:20
Prominte holky, že sem lezu jen mám nabídku. solidní ceny od 55kč-300kč, Hodně oblečení pro těhulky, hodně XL, mám i XXL, a příští týden budou i kalhoty :-))na MMB ID 411, v albíčku těhotenské oblečení

Děkuji, už nebudu rušit:-)
Lili 60681
30.4.2007 17:51:54
lépe,když si pořídíš podprsenky dvě.Já si kupovala o číslo větší košíček než před porodem a bylo to v pohodě.
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
30.4.2007 9:43:11
Mně radili zkoušet si podprsenku a do každýho košíčku si vložit 2 vložky do podrpsenky, nebo si tam dát ruce- o tolik by se prsa měly zvětšit. A sedělo to :-) Ale určitě ti poradí v prodejně :-)
arantxa 60064
29.4.2007 14:23:39
zdravim vsechny,
vim, ze je to stale tema na teto diskuzi, ale vazne si nevim rady s tim, jak vybrat vhodnou podprsenku. Vim, ze obvod mam mit stejny jako ted a kosicky tak o cislo dve vetsi. Chtela jsem se zeptat mamky, jak se ji nalila prsa,abych mela nejakou predstavu, ale ona kojila me i me sourozence maximalne dva tydny. Prozatim jsem si koupila jednu sportovniho strihu, kde na velikosti kosicku tolik nezalezi, ale myslim si, ze mi jedna do porodnice stacit nebude. Za rady predem vsem dekuji
elianas 48033
18.4.2007 17:40:12
ahoj, ja jsemnakoupila nejvic veci v H&M v tehotenskym oddeleni...nevim tedy,jaky mas styl..ale me tam vyhovovaly strihy naprosto..ja jsem nakupovala v zahranici,ale ptala jsem se v CZ a rikali, ze v Letnanech ma H&M take tehotensky vyber. Cenove je to dobre, zadne velke ceny...ale nevim, jak mimo Prahu..
Radka
  • 
11.3.2007 14:12:23
Piggi, těhotenské oblečení, kalhoty - byl super krámek, když se jde Vinohradskou ulicí dolů od Flory, tak na levé straně ulice, do krámku se jde po schodech dolů. Nevím název, ale je to v té horní části Vinohradské.
A mají tam i těhotenské kalhoty vel. 34!!!. Prodávali i společenské - do práce. Neuvěřitelné. Všude měli 42, co mi nebylo ani cestou do porodnice :)Ceny kolem 1000 Kč.

Jana - prsa. Všichni ti řeknou ať se těšíš na zdravé miminko, ale je naprosto normální, že člověk chce taky vypadat pěkně. Vždyť by se měl tomu miminku líbit, ne :))
Moje zkušenost - před těhu 75 B. Ke konci těhu 80 B - mě nějak mohutněl hrudník.
V porodnici Dolly Buster, to jsem neviděla ani v televizi. V šestinedělí pak 80 C před kojením 75 A po kojení a po té, když se mlíčko ustálilo a začalo tvořit dle potřeb dítěte 75 A - pokud vůbec. Končím kojení a můžu začít s novým šatníkem, aspoň něco :)

Taky bych doporučovala mazat, mazat, mazat. Je to obrovská zátěž, během dne ti třeba 6x můžou změnit velikost i o 2 čísla - před kojením, po kojení.
Lia
  • 
10.3.2007 22:23:42
Promin,muj email je elinela.77@seznam.cz
Lia
  • 
10.3.2007 20:17:17
Ahoj Jani,mam obchod s tehotenskym oblecenim,ale s pouzitym-sekac.Na co se chces zeptat?Treba Ti muzu take pomoci,mam hodne veci,i velke zkusenosti.tak jestli mas zajem,napis na email:
elinela.77q@sezman.cz Budu se tesit....Lia
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 1395  [Dalších 535 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.