Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka+Sam9/04 | 60386 |
|
|
9.3.2007 12:40:27
Neměla jsem sice velká prsa, ale ze svých zkušeností můžu říct, že se opravdu trochu zvětší. Já už jsem své staré podprsenky mohla vyhodit. Prsa se trochu zvětšila a změnila tvar. Na druhou stranu jsem zase během kojení hubla, tak snad tě alespoň to potěší. Ale zatím se netrap, stejně to neovlivníš, hlavně mysli na miminko.
|
| Kitys a Terezka 3.9.2007 | 58335 |
|
|
9.3.2007 7:10:10
Ahoj,
také jsme měla stejný problém :-( Vyřešila jsme to těhu kalhotama z C@A. Zrovna před týdnem tam doplňovali stav a myslím, že tam dávali i jarní oblečení. Zkus se tam mrknout. Ceny se pohybují cca kolem 1.000,- Kč. Mají tam i velký výběr triček atd... Nejlepší sortiment a hlavně taky největší mají na Václaváku :-) Kitys |
| Piggy | 5422 |
|
|
8.3.2007 15:26:26
Jsem na přelomu 3. a 4. měsíce druhého těhotenství (TP v září) a nutně potřebuji koupit těhotenské kalhoty, ne lacláče, ale do pasu, aby mi nebylo horko přes prsa a břicho. Co jsem zatím viděla, měli zimní nabídku - manšestr hlavně. Dále spousta syntetických kalhot a já bych chtěla hlavně bavlnu. Ceny byly někde velmi přemrštěné. Byla jsem zklamaná.
Prosím, mohla by tu některá poradit dobrý obchod na Praze 10 nebo v centru města?? Bydlím na Zahradním Městě. Děkuji. |
| Jana + Michaelka 1.8.05 | 28902 |
|
|
6.3.2007 21:19:18
Ahoj, není tu mezi vámi náhodou nějaká majitelka obchodu s těhu oblečením. Ráda bych se na něco zeptala.
|
| Jana + Michaelka 1.8.05 | 28902 |
|
|
6.3.2007 20:21:07
Ahoj, asi to nebude přesně to, co jsi chtěla. Ale když jsem byla těhotná, kupovala jsem si kalhotky u vietnamců. Takové ty s nohavičkou a nízké. Takže i když jsem měla problémy s tvrdnutím břicha, byly super.No a pak jsem je s lehkým srdcem vyhodila a při dalším těhotenství si koupím nové. Zkus to, třeba ti to bude také vyhovovat.
|
| Jana |
| • |
3.3.2007 14:58:29
Můžu se zeptat, neexistuje internetový obchod kde Anitu prodávají?
|
| Jana |
| • |
3.3.2007 14:53:32
Tak jestli se můžu zeptat zkušené maminky:) Jsem twď těhotná ve 23 týdnu a vzhledem k tomu, že jsem měla před těhotenstvím na svou postavu velká prsa, hrozím se tho co se bude dít až začnu kojit, zvětší se prsa ještě?A naopak po kojení se zase zmenší na velikost kterou jsem měla před těhotenstvím? Děkuji moc za odpověď, vím že to není důležité ale docela mě to trápí.
|
| Hanka |
| • |
28.2.2007 12:06:54
Ja si kupovala v tehu balicek obyc kalhotek strihu "High Leg" v Marks Spencer, akorat o cislo vetsi. Vyhodou je, ze maji tenkou gumicku v lemu, takze nikde netlaci a mam pocit, ze stejny typ gumicek maji i jine strihy kalhotek tam jako tanga, string tanga, shorts, midis a minis.
|
| Kitys a Terezka 3.9.2007 | 58335 |
|
|
28.2.2007 7:36:44
Holky mám jeden problém a to, že nemůžu nejít vůbec žádné vyhovující spodní prádlo. Kalhotky mě neustále tlačí na bříšku a dělá se mi z toho zle od žaludku, nemáte někdo zkušenosti z nějakou dobrou značkou a hlavně obchod kde bych je mohla tady v Praze koupit. Podprsenka je OK, ale z těch kalhotek fakt vyrostu :-)
Díky Kitys |
| Lucka 6let a 9měsíců |
| • |
20.2.2007 7:25:07
našla jsem ti kontakt na velkoobchod tam ti dají pouze info o prodejnách,maj fakt zásady že neprodávají po kuse a soukromým osobám.Ale info tidaj tady je číslo 474 65 47 32 ,je to už dva roky,ale na telekomu ti dyštak řeknou změnu čísla,kdyby nefungovalo.
Jinak anita s kosticí se dělá už nějaké tři roky.Ale myslím že jem do E košíčků.mějte se |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.