Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucka 6let a 9měsíců |
| • |
20.2.2007 7:15:09
Ano anita má kosticovou podprsenku.Pozor Anita je opravdu zpracovaná tak,že se nevytáhne a tvar drží - oproti jiným značkám.Barley má supr pušapky i klasické podprdi - dobrá cena i kvalita.Ale kojící bych praferovala anitu.
Zkus na inrornacích telekomu zjistit Anita moravia s.r.o město Herálec a tam zavolej a zeptej se at ti poradí v blizkosti bydliště prodejnu.Jinak tyto podprsenky che opravdu zkusit a maj fakt poctivé velikosti:-) |
| Lia |
| • |
19.2.2007 20:23:22
Ahojky,
myslim,ze kojici podprsenka s kostici neexistuje,ani u Anity,ale nevim to na 100%.Ja jsem totiz taky jednu s kostici pred pul rokem schanela,ale ani u Anity ji nemeli.Mozna,ze je to uplne neco noveho.Mam ted podprsenku bez kostice,ale je tak kvalitni,pevna a vyborna,ze to ani nevadi.A to nemam zrovna nejmensi prsa-ted 85E-ale vsechno drzi tam,kde to ma byt.Mela jsem k.podprsenky od H&M,C&A,Dorina,ale nejlepsi jsou opravdu od Anity.Ale pozor,jsou tu take rozdily!!Koupila jsem si 1 za 18Euro a jednu za 34Euro a rozdil je moc znat.Tu levnejsi uz nenosim,tu drazsi jsem si koupila jeste jednu a moc si ji pochvaluji. Mejte se krasne a budoucim maminkam preji vse nej,nej.....A kdyby mel nahodou jeste nejakou otazku-ptejte se,jsem zkusena maminka 4 deti,takze vim na(skoro) vse odpoved.Ahoj Lia!!! |
| vydris | 57592 |
|
|
19.2.2007 19:36:47
Luci, Anita má myslím jako jediná "kojící" podprda kostice že?
Měla jsem bezkosticové od Barley, ale už je nechci,kojila jsem skoro rok a strašně se vytáhly a vůbec nedržely co měly.:-) Je někde nějaký seznam prodejců, kde se Anita dá koupit? |
| Lucka 6 leta 9měsíců |
| • |
19.2.2007 6:44:02
Ahoj,chtěla bych Vám napsat pár slov ke kojící podprsence.Vzhledem k tomu,že jsem měla obchod s textilem a tam jsem 5let prodávala těh.a kojící podprsenky značky Anita.Anita má šíroký záběr velikostí od B až do H košíčků již od 70 obvodu i pro boubelky-ted nevím přesně zda až 110cm.
Podprsenka pod číslem-pozor ty čísla se mohli změnit při nové kolekci,ale pět let zůstávali tak snad i nyní-5075 je supr,jelikož je,,rostoucí,,to znaméná že povolí když se prsa nalijou a zase se stáhne když se zmenší.Samozřejmně né o pet čísel.ale takové číslo a půl určitě,dále byla vynikající 5067 a 5022. Nebojte se také tělové barvy.Na těle se vám bude zdát ošklivá,ale je velice praktikcká-vůbec není vidět,neseperete jí:-) a když budete kojit třeba v parku tak tolik nezáří:-). Vybírat by se měla opravdu radši až tak měsíc před porodem.POZOR na obvod ten vzít radši takový jako před těhotenstvím,jelikož vaše bříško je ted zvednuté skoro až pod prsa a tím se obvod zvětšuje- a když by pak neopadnul existuje nástavec na podprsenku kde máte po vložení možnost povolit až o 3háčky -to jsme prodávali hlavně těhulím.Košíček takový,aby nikde nic neškrtilo a nelezlo a když si chytíte za okraj košíčku tak by jste ho měla kousek odtáhnout aníž by byl fest,škrtěl nedej bože ho odtáhnot vůbec nemůžete.Co se týká zvětšení prsů-přišla paní které se zvětšili z B na F - to byl,ale extrém,jinak tak o číslo až dvě.Hlavně prvních šest týdnů jsou prsa nalitá o něco víc a jak se zaběhnete s kojením tak se začne v prsou tvořit tolik mléka kolik mimčo potřebuje.Na tom o kolik se zvětšili mamince.tetě.setrře tedy genetice to nemá vliv to mam ověřené za těch 5let.přišli holky a brečeli že jim máma říkala o číslo a oni maj o tři.nebo o dvě a jim vůbec a jen jsou prsa plnější.Fakt je to individuální.Má kamarádka na kojení měla G a po kojení má B. Hlavně podprsenky Anita mají prsní podpěru ze spoda na prso v podobě zdvojené látky(je to fakt vychytané),takže stěšklé prso je tam jak v pokojíčku,mají širší ramínka - přiměřeně k velikosti košíčku,což je další plus a dobře sedí. Doufám,že jsem Vám alespon trochu pomohla - jo a životnost je skvělá,já se přiznám že jsem se dostala do fin tísně,ale chtěla jsem anitu-mám vetší prsa a i cena je 1300za podprdu-mam 9 měsícu jednu,kterou vždy večer vyperu do rána je suchá a drží a vůbec neni vytyhaná a povolená.Normálně se podprdi pohybují od 520,-kč do 1500,-kč mluvím o funkčních kojících podprsenkách anita.(záleží na velikosti,mat.,krajce)ale stojí to za to.Už mažu k malé mějte se a dobrý nákup Lucka |
| Anna, 3 děti |
| • |
18.2.2007 15:22:37
Souhlasim s tim, co už bylo napsáno: zkusit si velikost obvodu (ten se ti nezmění) a koupit o číslo větší košíček. Je pravda, že někomu se prsy hodně nalévají a o číslo větší košíček nestačí, zeptej se vlastní mamminky, jak hodně se jí nalila prsa nebo jestli máš třebas sestru. U každé ženy je to trochu jiné. Já mám také dobré zkušenosti s Anitou a je dobré dát si pozor na zapínání, abY šlo rozepínat jen jednou rukou. Přeji ať se ti dobře kojí.
|
| Katka, 2 děti |
| • |
12.2.2007 11:29:41
To pravidlo o číslo větším košíčku nemusí platit u větších velikostí. Před dětmi jsem nosila 80 D košíček, v období kojení mi byly malé i velikosti 85 F a G. :-) Bohužel, v těchto velikostech se špatně shání jakákoliv podprsenka, natož kojící.
Po ukončení kojení trvalo více než rok, než jsem se dostala alesoň na velikost F. Přitom jsem měla jen o 8 kg více než před těhotenstvím! Tak pozor! :-) |
| Ivana T. (2 děti) | 60004 |
|
|
12.2.2007 8:28:17
Ahoj!
Paní porodní asistentka nám na předporodním kurzu radila: 1) Nekupovat podprsenku dřív než 4 týdny před termínem. 2) Vyzkoušet si ji. 3) Koupit o "číslo" větší košíček (když Ti sedí "C", kup si "D") Rady jsem poslechla a vše bylo OK. Držím palce a přeji krásné miminko! Ivana |
| Romana Mašková | 45837 |
|
11.2.2007 14:06:19
Ahojky,ja co vzdycky mela tak acka,se ted pysnim podprsenkou ceckem.Taky mam vybornou zkusenost s Anitou.V prodejne v Praze mi pri zkouseni radila moc hodna pani prodavacka.Zavidim teseni na miminko,moc si to uzij.Romca
|
| sportynka | 46344 |
|
|
10.2.2007 17:48:56
Ahoj Lio,dík za tip..hned tu Anitu někde omrknu.Já čekám 1.mimi asi holčičku :-)Termín mám 21.3. ale protože je otočená koncem pánevním,tak to asi bude plánovaný císař o chvilku dřív.
|
| Medvis |
| • |
9.2.2007 21:45:15
Ahojky, já jsem si koupila těhu džíny v e-shopu na www.tehotenska-moda.eu za 850,-Kč - úplně nový. Na e-shopech je sice blbý, že si to nemůžeš vyzkoušet, ale tady jsou strašně ochotný a v pohodě ti vymění velikost, když bude potřeba. Mají tam spoustu moc hezkých věciček za příznivé ceny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.