| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
5.1.2012 20:01:58
Je to hrozné,jak ti bobci musí trpět
![]() my na to teda nic neměli.Jen Ibalgin sirup a pít heřmánkový čaj.Ještě štěstí,že stále kojím,jinak jsem do ní nedostala několik dní vůbec nic. Ať je malému co nejdřív lépe ![]() |
| Rigor Mortis | 115798 |
|
|
5.1.2012 19:25:53
Teríí právě to,že ho v té pusince něco pořád hodně bolelo,mi bylo taky divné.Vím,že angína bolí,ale aby několik dní a nocí takhle často plakal a pořád,že bolí.No já čekala úlevu od těch ATB,a když ani čtvrtý den nebylo zlepšení,šla jsem na zubní,on má tu pusinku hroznou vevnitř,no a tam jí to bylo jasné hned,jen si pořádně prohlédla,vyptala se důkladně,jak to probíhalo a něčím mu to potřela.
|
| kopřík | 114016 |
|
|
5.1.2012 19:18:53
Malá měla na to Herpesin tablety, celkem zabraly, ale k tomu šílené neklesající horečky.
![]() |
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
5.1.2012 19:17:46
Malému
![]() Moje dcerka to měla na začátku prosince.Několik dní horečky přes 39.Naše MUDr. tedy správně diagnostikovala. Já to měla jako dítě 2x a moc dobře si pamatuji,jak to bolelo ![]() |
| Raduza | 68805 |
|
|
5.1.2012 18:22:11
I moje výborná doktorka mi na to dala antibiotika, že mám angínu. Dokonce 2x. Poznali to až na zubní pohotovosti. Ale že bych byla nějak moc naštvaná se říct nedá. Horečky jsem měla, po ATB zmizely (no, možná by zmizely i tak
). Hlavně ať ho to přestane bolet ![]() |
|
|
5.1.2012 18:12:19
Oggová je mi to jasné
![]() |
|
|
5.1.2012 18:00:10
Mab krásně shrnuto,bohužel to opravdu v pondělí od soboty nebylo plně rozjeté,a náš mudr to crp neudělal a dg. řekl po pohledu do krku a po poslechu.Nu co,stalo se,já se s tím zatím nesetkala.
|
| Oggová | 34603 |
|
|
5.1.2012 17:57:25
Rigor, já jsem taky ráda, když to jde bez nich a jsem radši, když se jim vyhneme. Ale v tomhle případě jsem ani nepípla...byla na tom opravdu bídně.
To, že jsme šli stejně nakonec domů na vlastní žádost a ne za moc dobrých okolností je jiná věc. |
| Mab | 26777 |
|
|
5.1.2012 17:55:44
Zas tak naštvaná bych taky nebyla i dobrá dr. se může seknout, zvlášť, když ten obraz ještě nebyl plně vyjádřen. Ten Ospen bych nechala dál, je to prevence bakteriální superinfekce, v tomhle terénu docela častá záležitost. Paralen moc efekt mít nebude, to spíš ten Brufen na boĺest ale správně dávkovaný, tj. 10mg na kg hmotnosti, v letáčku je poddávkovaný. Pusinku může vyplachovat šalvějí či řepíkem, ev. heřmánkem nebo pít heřmánkvoý čaj jestli neumí vyplachovat. Kamistad apod. mastičky jsou super, jsou s anestetikem, ale mazání pálí než to zabere. Jíst ne moc sladké, ne moc slané, ne moc studené, ne moc horké, jen kašičky, nic víc ti stejně nepolkne. Někdo maže afty Genciánovou violetí, mazala bych jen pokud to dítěti ulevuje, jinak je to trápení tebe i dítěte. Hlavně pozor na dostatek tekutin, docela dost dětí končí na kapačkách, když odmítnou pro bolest pít.
A horečky a nález na mandlích nejsou známky bakteriální infekce, jsou to prostě známky infekce jako takové. Kdyby to způsobily nap. EBV viry, či jiné viry, tak klinika bude podobná. Bakteriální zánět se pozná jen podle CRP a kultivace, od oka je diagnóza vždy nejistá. |
|
|
5.1.2012 17:54:01
v 17 měsících byla fakt maličká a vím,že ta virová infekce herpes virem není legrace,ale ATB taky nejsou pro srandu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.