| libik | 142094 |
|
|
24.1.2022 16:03:20
Ropucho, vidím drobné rozdíly na mezi nádherné miminko, obyčejné miminko a "hnusné mimino s naušnicemi i bez".
Měla jsem nedávno příležitost chovat mimino s rozštěpem, předem jsem se bála, jelikož to je tak nezvyklé, že se to člověku opravdu nelíbí, ale... bylo dojemné, vonělo a mělo krásné oči. |
| libik | 142094 |
|
|
24.1.2022 15:55:06
Huso, sorry, hnusný jsou třeba poblitý dlaždičky nebo hnisavý rány, z jiného konce vrazi a dealeři drog, ne děti..
Nepochopím, jak to můžeš vypustit z pusy. ![]() |
| Jerry G. | 159407 |
|
24.1.2022 15:10:33
Ropucho,
politici to prehazuji jako horky brambor. On to ani nikdo neudelal schvalne, u tech pridavku na deti je to hlavne dusledek algortimu a digitalizace. Chybi lidsky rozmer. https://nl.wikipedia.org/wiki/Toeslagenaffaire tady je k tomu vic. Snad se to da prepnout do nejakeho normalniho jazyka. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.1.2022 15:08:07
Já mám k miminům velmi vřelý vztah, k vlastním i cizím, ale nepovažuji všechna za krásná, vlastní ani cizí.
Jedno z mých dětí se mi jako mimino velice líbilo, druhé moc ne. Bylo roztomilé, boží, moje, ale krásné prostě úplně ne. |
| Jerry G. | 159407 |
|
24.1.2022 15:07:14
Nova Jano,
nevim jak to bylo s tim nakupem. Ale staci, kdyz te nekdo uda. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.1.2022 15:04:56
Nová Jano, ano, dírka jehlou může vést šikmo. A může to pak dělat problémy s nošením některých typů náušnic.
A také mohou dírky dlouho hnisat, v řádu roků, přes veškerou péči a léčbu a použití náušnic ze "správných" kovů atd.. Znám zblízka oba případy, takže bych to propichování uší úplně nebagatelizovala. Přestože jsem také z generace, která na tom vyrostla jako na automatické praxi a až tady jsem se poprvé dočetla, že na to někdo někde nahlíží jinak. Z dnešního pohledu bych to dětem vůbec nedělala. |
| MaMar | 39162 |
|
|
24.1.2022 15:02:08
Stará huso, to také netvrdím. Ale to prohlášení "mimina si nepamatují..." Jasně, že si vzpomínky z tohoto věku nevybavíme, ale někde v nás jsou. Pochopitelně si nemyslím, že by píchání uší kvůli náušnicím dětem způsobilo psychické trauma, konec konců, je spousta mnohem bolestivějších zákroků, které musí některé děti vytrpět ze zdravotních důvodů, a jistě se s nimi nějak vyrovnají. Jen se mi prostě nelíbí přístup, jako by pro děti v prvních měsících života jejich vjemy nebyly důležité.
|
| Buřt | 147593 |
|
24.1.2022 14:58:39
Já mimina úplně miluju, hlavně plešatý. Fakt, jsem jeden velkej hormon v tomto
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
24.1.2022 14:58:38
Jerry, díky za upřesnění.
A pomáhá těm lidem někdo? |
| Jerry G. | 159407 |
|
24.1.2022 14:56:54
Ropucho, dostane. Prehlidnes datum, ztratis jeden pair a hned si podvodnik a vracis vsechno. Svagr dela pravnika na mestskem urade. On rika, ze vi, ze to proste neni fer, ale ty zakony jsou takove.
Pani v invalidnim duchodu musi vratit vsechny davky za nekolik let, protoze ji jeji maminka obcas udelala nakup a ona to nepriznala, jako dar. Dalsi pani mela moc velkou spotrebu vody, tak urad vydedukoval, ze bydli s partnerem a zase musela vratit davky za nekolik let. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.