| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:39:26 
Tak věta mimina jsou hnusný nikomu neublíží. Pokud to neřekneš před šestinedělkou s pohledem upřeným na jejího novorozence. 
A to husa jistě nedělá.  | 
| MaMar | 39162 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:39:10 
Stará huso - "Mimina si nic nepamatuji" - tohle je už snad opravdu překonaný názor, jsem na to citlivá, protože jsou lidé, někdy i rádoby odborníci, kteří podobným tvrzením dodnes obhajují umísťování opuštěných dětí do kojeňáků - přece si z prvního roku stejně nic nepamatují, jen spí a jedí  
  A nevím, jakým způsobem, a jestli vůbec, někdo někdy zkoumal, jak miminka cítí, nebo necítí bolest. Jsem ráda, že u mne a u mé sestry nechali rodiče rozhodnutí o náušnicích na nás. Sestra chtěla (asi v 6 letech), já ne, nemám je, asi jsem párkrát v životě zalitovala, ale nikdy mi to nevydrželo tak dlouho, abych si je nechala píchnout. Přesně tak jsem postupovala i u svých dětí.  | 
| *Hany | 30864 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:39:04 
"A otec je s dětmi ve styku?" 
Zastánci Barnevernu tvrdili, že ano. Ale důkaz neexistuje, nikdo ani netuší, kde ti kluci jsou.  | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:38:41 
O hnusným miminu to řekl jeden člověk. Nad teploměrem neomdlíval vůbec nikdo. Zrovna člověk, co se mu nelíbí některá mimina, ten teploměr v zadečku používal, ale jistě to nemělo žádnou souvislost. Nějak to celé překrucujete, holky. 
 | 
| kosatka2 | 89902 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:38:04 
"Treba by moje potecionalni dcera zdedila nausnicky po pratete Mane a ja bych ji chtela udelat radost a hned by se o mne okoli myslelo hrozne veci" 
však udělat holčičce radost je ok, když si to sama přeje. Kojenci ale tímto radost neuděláš. U mimin si maminky dělaj radost leda tak samy sobě. No a na internetech pak diskutují, co dělat, když už jim to 2 měsíce hnisá. Nebo že si je to hrozný dítě furt vyndavá a co když je ztratí a kolik to stálo peněz a že plácnout přes ručičku nepomáhá ![]()  | 
| K_at | 121378 | 
| 
 24.1.2022 14:36:56 
Avi, "Stara Huso, mne v sirsi rodine Herodes opravdu rikaji 
  Holt si nemyslim, ze dite je strebod zivota a soucasna vychova trpelivym vysvetlovanim a presvedcovanim to jediné spravné.  ".... ACO to má co dělat s válcováním plechů v Bohumíně? Naprosto nesouvisející s diskusí.  | 
| Evelyn1968,2děti | 6269 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:36:31 
Pulko, já jsem si zase o rodičích nenausnickovych holčiček myslela, že jsou chudi a nemají na zlato pro miminko nebo na dítě kaslou 
 , jsem starší, viděla jsem bez nich tak jednu ze sta a spíš to byl sociální pripad. Až na Rodině jsem zjistila, že to je ideologie ![]() Dcera je mi vděčná, že jsem si to odtrpěla sama a nemusela nic řešit .  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:35:47 
Uši jí hnisaly, musela je vyndavat a pořád ji to nějak zlobilo. 
 | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 24.1.2022 14:35:07 
Tak já to těm lidem neříkám, ale přijde mi to úplně hrozný. Náušnice po pratetě Máně máme v šuplíku a prateta má holt zatím smolíka. 
 | 
| K_at | 121378 | 
| 
 24.1.2022 14:34:43 
Huso, tak "miminka se mi nelíbí" se mi zdá jako zcela neškodná informace.  
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.