| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o Norsku

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 33136  [Dalších 32936 >>]
*Hany 30864
24.1.2022 13:49:20
Mají české občanství a soud v Hodoníně je svěřil do péče matky. Naopak rozhodnutí norských soudů tu nikdy nebylo posvěcené. Ale oni Norové ani nedali nikomu vědět, že odebrali české občany a přesunuli je na neznámé místo.
magrata1 95172
24.1.2022 13:45:00
Myslím si, že v tomto případě hodně hrálo roli, že už jsou kluci od matky dlouho, každopádně jsou jejich vzpomínky ovlivněné tím, co se kolem toho děje. (Já jsem asi v 9 letech běžela od dopravní nehody přes půl vesnice telefonovat pro záchranku, ale pamatovala jsem si, že jsem od nehody utekla. Až jsme se o tom nedávno bavily s mamkou a ta mi řekla, jak to bylo.) A taky to, jaké právníky a získání důkazů si může dovolit Norsko a jaké Michaláková.~d~
Stará husa 154854
24.1.2022 13:44:55
Libiku, vůbec si nevzpomínám, kdy nebo kde jsem to četla. Každopádně to píchnutí uší mimino vnímá vteřinu a okamžitě na to zapomene, zatímco starší dítě nebo dospělý to prožívá úplně jinak, musí se na to připravovat, jít někam, prožívá to vědomě. A jak píšu, náušnice u holčiček se mi moc líbí a určitě to nepovažuju za týrání. Naopak za týrání považuji, když praštěni rodiče mučí dítě nějakým senilním jménem. Radši desetkrát píchnout uši, než pojmenovat dítě Kordula nebo Qventin.
Simeona a 3 68216
24.1.2022 13:44:39
Jo, tohle si myslím taky, jejich tělo, jejich rozhodnutí, co chtějí mít děravé.

Holky náušnice mají, jedna si je velice přála ve školce, takže v 5 letech jsem jí je nechala píchnout. Druhá je chtěla, ale bála se bolesti, nakonec touha po náušnicích převážila a asi od 7 let je má taky.

Stará husa 154854
24.1.2022 13:39:21
Nerozumím otázce. Proč zneužití? Záležitost paní Michalákove se mě osobně vůbec nedotýká, takže mě nikdo zneužít nijak nemohl. V této věci platí "vím, že nic nevím". Nemám ponětí, jaké jsou zákony v Norsku, co Michalakova svým dětem udělala, či neudělala a že by byla úplně nevinná a ty děti ji odebrali naprosto bez důvodu, tomu až tak nevěřím. Ale jak píšu, je mi to celkem fuk, nemám názor.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.1.2022 13:39:06
Já už to nikdy řešit nebudu, ani jsem neřešila.
Ale jsem vděčná rodičům, že mně náušnice dali.
Půlka psa 24064
24.1.2022 13:37:48
Děláš to všechno, protože je to třeba pro jejich bezpečnost, výživu, zdraví apod a na souhlas nemají mentální kapacitu. Jenže díry v uších třeba nejsou. Není to nezbytná péče.
libik 142094
24.1.2022 13:37:14
Stará Huso, jsi dáma v nejlepších letech, takže jde o to , kdy jsi to o té intenzitě bolesti četla., myslím si, že podobné bludy, na základě nichž se šetřilo s anestézií u mimin, už jsou dávno vyvrácené.
kosatka2 89902
24.1.2022 13:34:50
Ale i dětská ouška pak někdy hnisají, náušničky se můžou o něco zadrhnout, ouško natrhnout, mimino z toho užitek nemá.
Stará husa 154854
24.1.2022 13:34:48
Inko, taky mám náušnice ještě z porodnice a jsem ráda. Náušnice u holčiček se mi líbí, dceři jsem taky nechala píchnout uši asi ve 3 měsících, chvilku plakala, pak usnula a to bylo všecko. Mimina si nic nepamatuji, což je dobře. Já bych náušnice chtěla, ale strašně se bojím bolesti, takže bych si je třeba v 10 letech určitě píchnout nedala. Kromě toho jsem několikrát četla, že miminka bolest necítí tak intenzivně, že se vnímání bolesti vyvíjí časem.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 33136  [Dalších 32936 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.