| kosatka2 | 89902 |
|
|
24.1.2022 13:05:40
Mně ani ségru rodiče píchnout nenechali ani po nátlaku babiček. Obě pak náušnice máme, ségra má uši jak cedník a tetování všude možně. Moje švagryňa si nechala píchnou uši k 30. narozeninám. Dětem bych to neudělala, musely by samy chtít.
Buclatý plešatý mimina s cetkama v uších mi osobně přijdou fakt hnusný, zničený. Doktorka mejch dětí sice uši píchá, ale u mimin apeluje na rodiče, ať si to dobře rozmyslí, a varuje před riziky. Taky ji slaboduché matky pomlouvají, i když jim vyhoví. |
| Jerry G. | 159407 |
|
24.1.2022 13:05:30
Len,
V Holandsku se take pracuje s algoritmy a kvotamy. Vede to k silenym zverstvum. Stat se v podstate chova jako lichvar. Je to na dlouhe vysvetlovani. Zakony o socialnich davkach jsou totalne v neprospech obcanu. Takze postizeny ani u soudu neuspeje pravdepodobne by neuspel ani u evropskeho soudu, protoze urady jednaji naprosto podle platnych zakonu.. Nejznamejsi je skandal kvuli placeni skolky a druziny. Zatimco v CR plati skolky a druziny stat a rodice neco malo priplaceji. V Holandsku je system pres ruzne danove ulevu atd.. Udelali se algortimy na zneuziani davek. kazdy kdo je ´nacapan´ pri pdovadeni musi vsechno co mu bylo kdy vyplaceno do 14 dnu vratit. Samozrejme jako podezrely faktor je ne holadske prijmeni.. V praxi to znamena. Ze samozivitelce se tremi detmi najednou prijde obalka, ze musi do 14 dnu vratit 50 tis. euro. Pritom jeji prumerny prijem je treba 1500 euro netto mesicne a nema se jak branit. Duvod pani nemohla dolozit nejaky ucet na 78 euro. U soudu neuspeje atd.. Tahle situace trvala vic nez 15 let. Bylo takto postizeno 40 tis. rodin prevazne neholadskeho puvodu. 1200 deti bylo odebrano s rodin. Rozvody, sebevrazdy psychicke problemy. A libral Rutte je stale u vlady. Stat jim penize jeste nevratil, protoze je to slozite.. Podbna situace je i u jinnych davek. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
24.1.2022 13:05:21
Právě protože se mimino mrská jsem to nikdy nedělala, jímala mě hrůza, že se ten skleněný rozbije.
|
| Ennywan | 4062 |
|
|
24.1.2022 13:04:42
Tak ony třeba i existují trubičky do zadečku, kterým se miminkům ulevuje od prdíků. Nebo se třeba strkají hadičky do nosu, aby se odsál hlen, např. vysavačem. Na to by se taky mohlo nahlížet jako týrání...
|
| libik | 142094 |
|
|
24.1.2022 13:04:27
Půllko a Len, super, je hezké, že neměříte mimina v konečníku. Gratuluji zejména k tomu, že jste zřejmě neměly nikdy dítě v tak vysokých horečkách, že jste si mohly dovolit toleranci ve výsledku plus mínus stupeň.
Jinak bych se zeptala, jestli jim omýváte intimní místa a pokud jde tedy o průnik jako takový, jestli byste v případech koliky použily u tříměsíčního mimina rektální rourku pro odchod plynů nebo ho nechaly řvát 2 dny ![]() Jako, co to je toto??? RPozn. mé dcery nemají původně píchnuté uši, jedna si ve 13 udělala dírku samo domo a druhá k tomu přidala piercing, nevím, jestli je to o tolik lepší. ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
24.1.2022 13:02:48
U nás zase všechny ženy měly a mají náušnice.
|
| Persepolis | 107413 |
|
|
24.1.2022 13:01:23
Teda já jsem svoji dceru měřila teploměrem do konečníku a nemyslím si, že bych ji tím způsobila nějaké trauma. Jak chceš změřit mrskajícímu se miminu teplotu, aby to vykazovalo nějaký přesnější údaj, když ještě nebyly k dispozici digitální teploměry?
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
24.1.2022 13:00:30
Jestli ona to nebyla v nasich koncinach tradice ... jeste muzem byt radi/y, ze nasi predkove nepreferovali zenskou obrizku.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
24.1.2022 13:00:15
zaregistrovaná ano, média o tom nějak informovala, ale bít se za to jako o "svoji" kauzu a zveřejnit určité informace o dětech ze spisu moc nikdo nechtěl, proto mimo jiné víme málo. Jedna "od novin" sem chodí a jistě to ráda potvrdí, protože mi to potvrdila už před lety a to se osobně neznáme.
Jsem ráda, že se v tomto směru věci posunuly, od doby, kdy v Kuřimské kauze proniky fotky i jména dětí do médií a málokomu to přišlo blbý. Ano, Norsko má jiný systém, aby děti byly v lepším prostředí a brzy zapomněly. Proto byli kluci rozděleni a nejsou u babičky. U nás se to dělá jinak. Třeba tak, že dítě v 18 letech jde zpět do pův. rodiny, kde se děly strašné věci. Nebo skončí plnoleté brzy na ulici či ve výkonu trestu. Prostě opačnej extrém. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
24.1.2022 12:57:52
U nás v rodině je nepíchali už tetě, které je 80. Nemá je moje máti, nemám je já a nepíchám je dcerám, dokud se nerozhodnou. Vůbec si nedokážu představit to opravdu udělat a hlavně vůbec nechápu, proč se to u mimin smí. Kdybych se rozhodla, že jim propíchnu jinou část těla, tak je zle, ale uši jsou ok.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.