| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 15522  [Dalších 15192 >>]
JaninaH 12107
31.12.2009 19:32:38
Všem kamarádkám z KSP a jejim rodinám přeji úspěšný a šťastný rok 2010. ~x~
Kapradina 34186
31.12.2009 17:54:38
... I JÁ SE PŘIDÁVÁM S PŘÁNÍM VŠEHO NEJ V ROCE 2010 VŠEM Z KSP I JEJIM BLÍZKÝM ... ~s~~x~
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
31.12.2009 16:48:59
DO NOVÉHO ROKU VÁM I VAŠIM RODINKÁM ZDRAVÍČKO, ŠTĚSTÍČKO A POHODIČKU~s~~R^~s~
tinas 8544
28.12.2009 11:47:59
Ahoj holky,tak máme konečně zas epo vánocích - hurá. Na rok bude zase klid. :-)

Na štědrý den jsem si říkala,že jsem snad ještě nikdy neměla tak hezké vánoce jako letos. Ráno jsme se stavili u mámy a pak už jsme jeli domů. Odpoledne jsme jenom zanesli trochu cukroví vedle na faru a pak už jsme si užívaly pohádek a klidu. Po večeři děti rozbalili dárečky a byla fakt pohoda.Oba chtěli jít na půlnočn,ale já jsem si myslela,že usnou,ale vydrželi a tak jsme měli moc hezkou tečku za štědrým dnem.Ráno 25,ale začalo být u nás veselo. ~t~V půl osmé jsem vstala,že půjdu se Samíkem ven a v tom telefon. Volala mamka,že se jí rozbila trouba a má na oběd pozvaných dost lidí,takže přijela péct k nám. Já mám trouby dvě,takže se to v pohodě zvládalo,ale máma evidentně neměla svůj den.~t~~t~~t~
Při kontrole stavu masíčka jí vypadl pekáč z ruky a vystříkla ten omastek ven na čistě umytou kuchyni. :-) Ten tuk normálně zatekl i do dvířek trouby,takže je budu muset příležitostně vydrbat. Vytřela jsem tedy ten omastek a za chvilku další katastrofa. Máma připálila zelí,takže jsem myslela,že ten hrnec budu muset rovnou vyhodit,ale nakonec ho máma dokázala vydrbat a zbytek domyla myčka.~t~~t~~t~ V poledne se nás tu sešlo celkem 15 a tak se jedlo jako v závodce na etapy.~t~ Všechno se,ale zvládlo a já děkovala manželovi,že jsme ještě před svátky koupili dvě sady příborů a dvě sady nádobí. Tehdy jsem,ale netušila,jak rychle je otestujeme.~t~
26 jsme jeli na hřbitov,protože jsme to letos nestihli na ŠD a odpoledne jsme byli pozvaní na koledu na faru,kde se pilo,jedlo,hovořilo a zpívalo. Děti si hráli hry a bouchali venku ty práskací kuličky. Bylo to moc hezké zastavení se.

Takže,abych to shrnula vánoce dobrý,ale jsem ráda,že je to za námi. Včera jsem říkala,že nepřijímám návštěvy,že se budu válet a prásk ho dorazil ségřin kluk a dneska dojede Dáša s jedním z trojčat. Naty už se nemůže dočkat,protože přijede holčička,takže se budou malovat,fintit a hrát si s panenkama a legem. Myslím,že se od sebe netrhnou.~t~
A to mám na další dva dny nahlášené další dvě návštěvy.~t~~t~~t~ Naštěstí hodně příjemné,tak se těším,že posedíme,pokecáme a děti se snad taky zabaví.

A co vy,jak to probíhalo u vás?
Hortensie 56767
26.12.2009 19:07:38
Pozdrav všem a hezký zbytek svátečních dní.

Šárko, Janino, Álo,
teprve teď jsem se dostala k tomu, abych vám odpověděla na e-mail (stručně, jasně, k věci~;) :-)).
tinas 8544
24.12.2009 16:50:12
Na poslední chvilku přicházím popřát krásné Vánoce Vám i vašim rodinám. Ať jsou přesně takové jaké je chcete mít - klidné a pohodové.

Tinas s rodinou

JaninaH 12107
24.12.2009 14:29:55
Probíhám kolem s přáním příjemného a klidného prožití vánočních svátků všem zdejším kamarádkám i jejich rodinám.
Ať se vám letošní Vánoce vydaří. ~x~
Janina
JaninaH 12107
23.12.2009 17:12:04
Aha, je tam další. Jdu napsat.
J.
JaninaH 12107
23.12.2009 17:11:03
Horensie,
mail jsme dostaly, Ála mě pověřila, ať to zařídím. ~d~ Ještě ti napíšu, až se k tomu dostanu, ale jinak počítáme (a jsme všemi deseti pro) s tím, co jsi navrhla.
J.
Hortensie 56767
23.12.2009 10:26:23
Álo, Janino,
máte e-mail, prosím ozvěte se na adresu u mojí ikonky, zda jste ho dostaly.

Všem členkám KSP přeju hezké, klidné svátky.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 15522  [Dalších 15192 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.